ANNONSE: Få mer lagringsplass med sovesofaer fra Bedre Netter

Vurderer du en sovesofa til gjesterommet, stuen eller barnerommet? Det er et ideelt valg for deg som alltid gjerne vil ha en ekstra soveplass til disposisjon. Men har du vurdert hvor du skal gjøre av det ekstra sengetøyet til din overnattende gjest? Eller er du bare generelt lei av at teppene dine alltid ligger og slenger forskjellige steder i hjemmet?

Du kan holde hjemmet ryddig ved å velge en sovesofa med oppbevaring fra Bedre Netter – en av de beste sengforhandlerne på det nordiske markedet. Her får du den smarte og plassbesparende 3 i 1-løsningen, hvor du kombinerer sofa, seng og skap i én og samme møbel.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Sovesofaer med oppbevaring som føles som ekte senger

Hos Bedre Netter NO finner du flere sovesofaer med oppbevaring.

Det gjelder seriene Moma og Mome, som er designet spesifikt for å være ekstra praktiske, men likevel med all den komforten som kjennetegner alle sovesofaer med oppbevaring fra Bedre Netter.

Takket være kaldskumspolstringen og de to lagene med fjærer får du følelsen av å ligge i en ekte seng, og det hele blir innkapslet i et både stilrent og tidløst design som passer inn i de fleste rom.

Så gå på jakt hos Bedre Netter allerede i dag, så du kan tilby dine gjester eller tenåring en komfortabel soveplass.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Spar penger ved å handle hos Bedre Netter

Handler du hos Bedre Netter, enten online eller i de fysiske butikkene, kan du spare penger på sovesofaer med oppbevaring.

Forhandleren jobber ut fra ønsket om at alle skal ha råd til god komfort. Derfor kjører de med faste, skarpe priser på møblene deres – og ofte i kombinasjon med flere attraktive tilbud. Så komfort trenger på ingen måte å koste en formue. Du må bare lete på det riktige stedet!

Masse gode sitte- og liggeplasser

Enten du velger sovesofaer med oppbevaring eller en mer tradisjonell modell, får du med Bedre Netter et romslig møbel. De måler 200 cm i lengden, og du kan derfor sove på dem uten å bruke uttrekksmekanismen. Bruker du imidlertid denne, passer den perfekt som en dobbeltseng. Målet er her 140 x 200 cm.

Les også:  ANNONSE: Hvordan søke om kredittkort?

Liggeflaten vil imidlertid føles så tilstrekkelig stor at du trygt kan ha 4-5 personer til å sitte på sengen, om den står til filmkos. Her vil sovesofaer med oppbevaring for øvrig være et ideelt valg, siden du både får plass til dyner og ekstra puter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Bodoeposten.no