ANNONSE: Hvordan komme i gang med trading og investering

I dag er det mange mennesker som ønsker en (relativ) passiv inntekt på siden eller som ser etter beste løsning for å investere pengene sine. På samme tid kan trading og investering... Les mer »

ANNONSE: Gode tips for å spare penger når du handler på nettet

Det er aldri feil å spare noen kroner her og der, og hvis du handler mye på nettet kan du faktisk spare tusenvis i året ved å gjøre noen enkle grep. Uansett... Les mer »

ANNONSE: Plager i korsryggen? Dette kan være årsaken

De aller fleste av oss har på et tidspunkt opplevd smerter i kroppen, og vet hvor frustrerende det kan være. Det er heller ikke alltid man vet hvorfor disse smertene oppstår, eller... Les mer »

ANNONSE: Bli en smartere internettbruker

Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold. Internett har blitt en så stor del av hverdagen vår at vi ikke klarer oss uten. Det aller meste vi foretar oss i hverdagen har med internett... Les mer »

ANNONSE: Bør du skaffe deg et kredittkort?

Med det rette kredittkortet får du en lang rekke sjenerøse fordeler. Det er ikke uten grunn at enkelte eier flere kort. De ønsker å utnytte de inkluderte fordelene fullt ut. Hvis du... Les mer »

ANNONSE: «Alle» snakker om Bitcoin, men hva er det egentlig?

Kryptovaluta er helt klart en økende trend, og du har trolig hørt om fenomenet selv. Historien om brilliante mennesker som investere for små summer mot slutten av 2010-tallet, har nå tjent millioner... Les mer »

ANNONSE: Gode tips til deg som vil delta i den økende investeringstrenden

Annonse: Du har helt sikker fått med deg den økende investeringstrenden. Flere og flere er på utkikk etter nye ting å investere i, og mange kikker ut i verden for internasjonale instrument... Les mer »

ANNONSE: De største trendene innenfor hudpleie for menn

Det er ikke noen overraskelse at hudpleie er viktig – det er ganske allment kjent kunnskap som de aller fleste har erfaring med, eller kommer til å få erfaring med. Men lenge... Les mer »

ANNONSE: Forbruksgjelden økte i september: – Feiringen av gjenåpningen har som ventet gitt høyere forbruk

Forbruksgjelden økte med 0,2% i september. I september kunne man se en ny økning i nordmenns samlede usikrede forbruksgjeld, denne gangen med 0,2 milliarder. Gjelden er nå totalt på 151,4 milliarder, ifølge... Les mer »

ANNONSE: 5 gode sparetips for en bedre økonomi

Stadig flere erfarer at månedslønnen ikke alltid er nok til å dekke månedsforbruket. Det kan derfor være lurt å følge noen sparetips. Ved bruk av noen få enkle grep vil du raskt... Les mer »