ANNONSE: Derfor velger mange russ å bestille russelogo fra en proff

Russetiden har utviklet seg til å være en stor happening, og mange norske ungdommer begynner med forberedelsene allerede tidlig på videregående. Det har også ført til at en hel industri har utviklet seg rundt russefeiringen, nå det gjelder for eksempel russedresser, busser, russesanger og ikke minst russelogoer. På de aller fleste områder er det bra at russetiden blir mer «profesjonell», ikke minst med tanke på busser og trafikksikkerhet, det gjør tiden som russ mer forutsigbar.

Russelogo som identitet og del av konseptet

Det skal sies at alle russ selvfølgelig har sin egen unike visjon for hvordan russetiden skal være, og det er mulig å feire avslutningen på skolegangen i litt mer lavmælte former. Likevel er det mange russegrupper som virkelig vil skape et unikt inntrykk, og lage et konsept som sier noe om hvem gruppen egentlig er.

Enkelte aktører serieproduserer russelogoer for en billig penge, ofte basert på «klipp og lim» kombinert med raske løsninger. Det er et av de helt avgjørende argumentene for å bruke en profesjonell leverandør av russelogoer, som faktisk hører på ønskene deres:

  • Russegruppens navn er en sentral del i logoen, men i tillegg vil en profesjonell aktør ofte bygge opp logoen rundt karakterer (som dyr eller mennesker).
  • En profesjonell aktør vil også spørre om en detaljert «brief», med en detaljert beskrivelse av konseptet.
  • I tillegg vil en profesjonell aktør kunne vise til mange tidligere arbeider, noe som er greit både når det gjelder inspirasjon og trygghet.

Russelogoen kan gjerne være noe av det som kommer på plass tidligst i prosessen, med tanke på at den bør stemme overens med for eksempel fargevalg på andre områder.

Proffe aktører tilbyr ferdige russelogo-pakker

Det kan være vanskelig å orientere seg i markedet for russelogoer, og derfor er det også lurt å velge en aktør som tilbyr ferdige pakker. Da unngår dere overraskelser underveis, samtidig som dere kan få mer innhold for pengene.

  • De aller enkleste russelogo-pakkene inneholder som et minimum selve logoen sammen med noen få endringer, logo til sosiale medier og fullstendige rettigheter til trykkfiler.
  • En litt større pakke kan i tillegg inneholde for eksempel bilder til teaser på sosiale medier, tekstlogo, logo til klistremerker og flere endringer.
  • De aller største pakkene med «alt inkludert» gir dere det meste dere trenger til både buss og sosiale medier. Animert videologo og Snapchat-filter er kult til sosiale medier, samtidig som bannerdesign til bannere så store som to ganger tre meter virkelig skaper oppmerksomhet.

Det er mye som skal komme på plass før russetiden begynner, og noen ting må fikses i siste liten. I løpet av de siste månedene er det for eksempel mange som jobber mye med bussen, så pass på at russelogoen er på plass før den tid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Bodoeposten.no