Phlake slipper albumet «Phine»

indianer

Fra første øyeblikk i selskap med Phlakes nye album «Phine» treffer vibrasjonene fra Mads Bo Iversens stemme direkte i hjertekammeret på åpningslåten ”Get It”. Kanskje skal vi gå hvert til sitt, og kanskje kan du i virkeligheten finne noe som er bedre enn meg. Og kanskje er det fint. Kanskje ikke så fint allikevel.

”Get It” er en låt som har fulgt bandet siden 2018, som de flere ganger har spilt live – blant annet i Royal Arena i 2019 – i en nedtonet versjon kun med Mads’ sterke vokal og Jonathans kompetente fingre på klaveret. I flere år har fans spurt hvor sangen kan høres – og det kan den endelig nå, der den ønsker velkommen på duoens fjerde album, «»Phine.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Signals"

Suksessduoen Phlake er nemlig endelig klare med enda et sterkt album, som denne gangen har fått tittelen «Phine». Et ordspill på ”fine” tilsatt et dryss av Phlake, forklarer Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær, som gjennom albumets låter tar lytteren med på en oppdagelsesreise i ens indre. For når har man det egentlig fint på ordentlig, når man sier at man har det fint?

Det er nettopp dette dilemmaet som Phlake tar opp på «Phine» – og veien mot det ferdige albumet har vært en hard selvransakelse. Det legger de to musikerne ikke skjul på. Derfor krever det nå at Mads Bo og Jonathan våger å stå frem, si sannheten og fortelle hva det virkelig vil si å ha det fint, hvilket de absolutt gjør på «Phine». 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.