Velg det riktige filteret til ventilatoren din

witt

Hvis ventilatoren din ikke har avtrekk ut i det fri, sørger et kullfilter for å resirkulere og rense luften for lukt i kjøkkenet ditt under matlaging. Men er du klar over hvor stor betydning ditt valg av filter har? For inneklimaet, miljøet og din økonomi?

Vi oppholder oss 80-90 % av tiden innendørs, og kjøkkenet er et av våre foretrukne oppholdsrom. I kjøkkenet hvor det er varme, røyk og ikke minst fukt, stortrives noen av de største synderne som husstøvmidd, mugg og andre mikroorganismer.

Les også:  Har solgt 75 000 rundstykker langs Nordlands veier

Permanent filter til ventilatoren din renser luften effektivt
Witt introduserer nå et revolusjonerende kullfilter til ventilatoren din, som renser luften i kjøkkenet ditt mye mer effektivt enn de vanlige kullfiltrene på markedet.

Forurenset luft omdannes til ren luft. Alle luftbårne partikler, pollen, bakterier, mikroorganismer, røyk og lukt fjernes (99 %). Det er ingen kjemikalier involvert i prosessen. Witt Plasmafilter er markedets mest effektive metode til rensing av luften i kjøkkenet ditt.

Les også:  Glad for endelig beslutning på Helgeland

Skal aldri skiftes ut
Et normalt kullfilter skal skiftes ut jevnlig for å fungere optimalt – ca. 2-4 ganger i året. Plasmafiltret fra Witt er en permanent løsning, som hverken skal vedlikeholdes eller skiftes ut på noe tidspunkt.

Filteret brukes allerede i mange profesjonelle kjøkkener i dag. Men nå kan du få det hjem i din egen ventilator og dermed få mye renere luft i kjøkkenet ditt. Resultatet er et bedre inneklima, et sunnere miljø og at du reduserer utgiftene i det lange løp.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.