Slik blir sommer-OL på NRK, TVNorge og Max

nrk

Hele verdens øyne rettes mot Paris i slutten av juli. I sommer kan du følge alle øyeblikkene fra de olympiske leker på NRK, Max og TVNorge.

Den norske troppen tok åtte medaljer da sommer-OL ble arrangert i Tokyo i 2021. Nå har Olympiatroppen som målsetting at Norge skal tangere det antallet i Paris.

Vil Karsten Warholm, Jakob Ingebrigtsen, Kristian Blummenfelt og håndballjentene ta nye gullmedaljer? Kan andre medaljehåp som Casper Ruud, sandvolleyballgutta og Viktor Hovland gå til topps? Eller får vi noen nye OL-helter?

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Publikum kan glede seg til følge all spenningen på NRK og Warner Bros. Discovery sine plattformer fra 26. juli til 11. august.

Warner Bros. Discovery skal sende samtlige øvelser fra den franske hovedstaden på sin nye strømmetjeneste Max, i tillegg til å gi seerne bred OL-dekning på TVNorge. NRK vil på sin side vise alt av friidrett, inkludert maraton, triatlon og kappgang, på NRK1 og i NRK TV.

– OL er idrettens definitive høydepunkt, og vi er utrolig glade for å bli med på dette toget igjen! Det norske folk elsker friidrett, og vi er meget fornøyde med at dette vises på NRK. Samtidig vil vi sende direkte fra hele OL på NRK Radio, og på nett vil vi følge nyhetsbildet tett. Dette gleder vi oss veldig til, sier Espen Olsen Langfeldt, sportsredaktør i NRK.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– OL i Paris blir en fantastisk fest for alle involverte, og på Max får det norske OL-publikummet hvert eneste øyeblikk og begivenhet fra sommerens store eventyr i Paris. For å sikre den beste opplevelsen for de norske seerne vil vi også sende 16 timer med OL hver dag på TVNorge. Allerede dagen før åpningsseremonien, 25. juni, tyvstarter vi med sendinger når Norges håndballjenter møter Sverige i gruppespillet i håndball, sier Hanif Hosseini, prosjektleder for OL i Warner Bros. Discovery i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.