aspmyra

Glimt spilte uavgjort mot Strømsgodset på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Strømsgodset i den 8. runden i Eliteserien onsdag kveld. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Sørli, Espejord og Pellegrino. Amahl Pellegrino setter inn... Les mer »
fotball kunstgress

VIDEO: Uavgjort mellom Glimt og TIL på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Tromsø på Aspmyra mandag kveld i det som ofte kalles «Slaget on Nord-Norge». Lagene gikk ut på Apsmyra til en utsolgt stadion i oppgjøret i Eliteserien. Tromsø førte... Les mer »
aspmyra

Uavgjort for Glimt mot Lillestrøm på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot Lillestrøm søndag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Sery Larsen, Fet, Hagen, Vetlesen, Sørli, Nordås og Pellegrino. Det var over 5000 tilskuere... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt vant mot Viking og er i cupfinalen

Bodø/Glimt fikk besøk av Viking på Aspmyra torsdag kveld for semifinale i cupen. Det ble straffe til Viking etter bare noen minutter i første omgang. Haikin feller Tripic som er alene gjennom.... Les mer »
Foto: Wikipedia/Bodø kommune

VIDEO: Glimt utklasset Vålerenga på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Vålerenga på Aspmyra mandag kveld i et oppgjør i Eliteserien. VIF startet best med et trykk på Glimt, men Glimt fikk fort kontroll på gjestene og det ble... Les mer »
glimt fotball

VIDEO: Glimt vant 2-1 over Roma på Aspmyra!

Bodø/Glimt tok imot italienske Roma i Europaligaen torsdag kveld på Aspmyra. Denne omgangen mot Roma er kvartfinalen i UEFA Europa Conference League. Denne gangen møtte det italienske topplaget med de beste spillerne... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt spilte uavgjort mot RBK på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot Rosenborg på Aspmyra søndag kveld i serieåpningen. Mange forventet nok at Glimt tidlig skulle ta føringen, men istedet er det RBK som overrasker. Børkeeiet setter inn 0-1 for RBK... Les mer »
logo apsmyra

VIDEO: Glimt vant over Lillestrøm i kvartfinalen

Bodø/Glimt tok imot Lillestrøm i kvartfinalen i NM i fotball på Aspmyra søndag kveld. Lillestrøm åpnet med en tidlig scoring mot Glimt, og stillingen ble 0-1 til bortelaget. Så tok Glimt over... Les mer »
gunnar andreassen podcast

VIDEO: Radio 3 Bodø bagatelliserer Glimt sin seier over Celtic

Frilansjournalisten Gunnar Andreassen og stand-up komikeren Martin Soulimani fikk god respons på første episode av sin podcast, og nå har en ny episode blitt publisert. I det nye showet tar duoen for... Les mer »
tribune publikum

Glimt vant over Celtic på Aspmyra

Et revansjelystent Celtic kom til Bodø og Aspmyra for å ta revansje etter at de tapte 1–3 hjemme på Celtic Park i Serieligaen. Men slik gikk det ikke. Etter bare 10 minutter... Les mer »