gunnar andreassen

VIDEO: Skuffende uavgjort mellom Glimt og Haugesund

Bodø/Glimt fikk besøk av FK Haugesund søndag kveld for en fotballkamp i Eliteserien. Glimt ligger i toppsjiktet mens Haugensund ligger i midten av tabellen, men Glimt har tapt eller spilt uavgjort flere... Les mer »
aspmyra stadion

VIDEO: Glimt vant mot Zürich på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av FC Zürich og flere hundre Zürich-supportere på et utsolgt Apsmyra stadion torsdag kveld. Dette var andre runde i Europaligaen. Glimt hadde to nylige tap i Eliteserien mot Molde... Les mer »
molde

VIDEO: Glimt tapte mot formsterke Molde

Det var duket for et toppoppgjør i kampen om gullet i Eliteserien på et utsolgt Aspmyra stadion da regjerende seriemester Bodø/Glimt tok imot cup-vinner og formsterke Molde på Aspmyra lørdag kveld. Glimt... Les mer »
aspmyra glimt

Marius Lode har signert for Bodø/Glimt

Midtstopperen Marius Lode spilte i Glimt fra 2017 til 2021 og ble solgt til tyske Schalke 04 ved nyttår. Nylig landet spilleren på Bodø lufthavn og blir Marius Lode snart se på... Les mer »
aspmyra glimt

Glimt-supportere raser etter billettkaos

Glimt-fansen raser på internett etter nok en runde med billettrøbbel. Forrige gang var det kaos når man skulle kjøpe Champion League-billetter på Aspmyra. Nå er det kaos igjen i Europa League. Bodø/Glimt... Les mer »
glimt aspmyra

VIDEO: Glimt møter Arsenal, PSV Eindhoven og FC Zürich i Europaligaen

Bodø/Glimt tapte for to dager siden returoppgjøret mot Dinamo Zagreb i Chamipons League men kvalifiserte seg automatisk til Europaligaen. Trekningen har nå blitt tatt og Glimt møter tøff motstand. F.k. Bodø/Glimt møter... Les mer »
glimt fotball

Uavgjort mellom Glimt og HamKam på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot HamKam på Aspmyra stadion lørdag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Det endte med uavgjort og poengdeling. Værforholdene var bra og det var over 6.000 tusen solgte billetter. Glimt... Les mer »
glimt champions league

Aspmyra eksploderte etter Glimt-seier mot Dinamo Zagreb

Bodø/Glimt fikk besøk på Aspmyra stadion av Dinamo Zagreb tirsdag kveld for kvalifiseringskamp til Champions League. Aspmyra var utsolgt, været var klamt men varmt og alt lå til rette for en historisk... Les mer »
glimt champions league

Klart for Champions League-kamp på Aspmyra: – Det er historisk

Bodø/Glimt møter Dinamo Zagreb på et fullsatt Aspmyra stadion tirsdag kveld. – Det er historisk, sier trener Kjetil Knutsen. – Det er en stor oppgave, men en utrolig kul oppgave, en gøy oppgave.... Les mer »
gunnar andreassen

Storseier for Glimt mot Odd på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Odd på Aspmyra stadion lørdag ettermiddag i Bodø for et oppgjør i eliteserien, dette var 17. serierunde. Glimt startet med Nikita Haikin, Alfons Sampsted, Isak Amundsen, Marius Høibråten,... Les mer »