glimt

Historisk: Utsolgt for sesongkort på Aspmyra!

Torsdag morgen måtte FK Bodø/Glimt se seg nødt til å stenge salget av sesongkort for sesongen 2023 grunnet sprengt kapasitet. Det er første gang i historien Glimt står i en slik situasjon,... Les mer »
glimt

Målfest på Aspmyra: Glimt slo ut Viking i cupen

Det ble 8 mål på Aspmyra lørdag da Bodø/Glimt slo ut Viking i cupen, det ble 5-3 for Glimt som dermed er videre i semifinalen. Bodø/Glimt fikk besøk av Viking i kvartfinalen... Les mer »
aspmyra glimt

Europa Conference League: Uavgjort mellom Glimt og Lech Poznan

Bodø/Glimt startet årets sesong med et viktig oppgjør i Europa Conference League på Aspmyra torsdag kveld. Rundt 7.000 supportere møtte opp. Bodø/Glimt styrte det meste av kampen, men gjestene fra Polen var... Les mer »
glimt

Treningskamp: Glimt slo Junkeren 8-0

Bodø/Glimt starter sesongen tidlig dette året og hadde første treningskamp torsdag kveld på Aspmyra mot Junkeren fra Bodø med mange tilskuere på Aspmyra. Etter bare 10 minutter stanget Brede Moe ballen i... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Glimt presenterer to nye spillere

Bodø/Glimt fortsetter å forsterke spillerstallen. Torsdag kveld ble Pemi Faris (22) og Adam Sørensen (22) presentert som nye Glimt-spillere. Det har vært kjent at angrepsspilleren Pemi Faris skulle bli Glimt spiller, og... Les mer »
aspmyra stadion

VIDEO: Fredrik André Bjørkan er tilbake i Bodø/Glimt

Det har vært rykter rapportert i flere medier at den tidligere Glimt-spilleren Fredrik André Bjørkan skulle returnere til Glimt og Aspmyra. Men nå er det altså bekreftet. Onsdag ble det klart at... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Målkavalkade med 86 Glimt-scoringer i Eliteserien 2022

Bodø/Glimt har lagt bak seg nok en fantastisk sesong med Cupfinale sølv, Champions League-kamper, Europa League-kamper og Europe Conference League-plass og sølv i Eliteserien. I denne videoen får du se høydepunktene for... Les mer »
glimt champions league

VIDEO: Glimt vant over Viking på Aspmyra i vill fotballkamp

Bodø/Glimt fikk besøk av Viking på Aspmyra søndag kveld for en viktig kamp for sølvplassen i Eliteserien og var avhengige av å vinne. I forkant av kampen var det kjent at keeper... Les mer »
glimt

Glimt har fått inn 110 millioner i Europa – Kan nærme seg 200 millioner

Bodø/Glimt gikk glipp av Champions League og er etter tapet på Aspmyra mot PSV Eindhoven også ute av Europa League, men videre med i Europa Conference League. Den sportslige suksessen har også... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt tapte mot PSV – Videre i Conference League

Bodø/Glimt fikk besøk av det nederlandske storlaget PSV Eindhoven torsdag kveld. For Glimt handlet det om å få en viktig tredje-plass i Europa League-gruppen for å sikre videre spill i Europa Conference... Les mer »