as roma

Ola Solbakken signerer for Roma

Bodø/Glimt-spiller Ola Solbakken skal ifølge flere kilder være nært å signere for italienske AS Roma. Det var den anerkjente italienske fotballjournalisten Fabrizio Romano som først meldte at Ola Solbakken nærmet seg overgang... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Målkavalkade med 86 Glimt-scoringer i Eliteserien 2022

Bodø/Glimt har lagt bak seg nok en fantastisk sesong med Cupfinale sølv, Champions League-kamper, Europa League-kamper og Europe Conference League-plass og sølv i Eliteserien. I denne videoen får du se høydepunktene for... Les mer »
ntb

Amahl Pellegrino kåret til årets spiller i Eliteserien 2022

Bodø/Glimt-spiller Amahl Pellegrino (32) topper NTBs spillerbørs ved serieslutt og kåres dermed til årets spiller i Eliteserien 2022 av NTB. Glimts venstreving har levert strålende i sin første fulle sesong på Aspmyra.... Les mer »
glimt

Sølv i Eliteserien: Glimt vant mot Strømsgodset

Bodø/Glimt besøkte Strømsgodset i Drammen søndag kveld for å kjempe om sølvplassen i Eliteserien, om RBK vant sin kamp kunne ikke Glimt tape. Men RBK vant ikke, det gjorde derimot Glimt, og... Les mer »
Norges Fotballforbund

Fire Glimt-spillere på landslaget

Idag presenterte landslagssjef Ståle Solbakken sin tropp til privatlandskampene mot Irland 17. november i Dublin og Finland 20. november på Ullevaal. Glimt-spiller Hugo Vetlesen er an av de som nå er tatt... Les mer »
aspmyra stadion

Glimt møter polske Lech Poznań hjemme 16. og borte 23. februar

Glimt er ute av Europaligaen og, nå har UEFA trukket motstanderen der Glimt skal spille play-off for å sikre sek Europe Conference League. Det blir det polske laget Lech Poznań hjemme på... Les mer »
glimt champions league

VIDEO: Glimt vant over Viking på Aspmyra i vill fotballkamp

Bodø/Glimt fikk besøk av Viking på Aspmyra søndag kveld for en viktig kamp for sølvplassen i Eliteserien og var avhengige av å vinne. I forkant av kampen var det kjent at keeper... Les mer »
glimt

Glimt har fått inn 110 millioner i Europa – Kan nærme seg 200 millioner

Bodø/Glimt gikk glipp av Champions League og er etter tapet på Aspmyra mot PSV Eindhoven også ute av Europa League, men videre med i Europa Conference League. Den sportslige suksessen har også... Les mer »
ntb

Sandra Simonsen til topps på NTB-børsen for 1. divisjon

TIL 2020-spiller Sandra Simonsen topper NTBs spillerbørs ved serieslutt og kåres dermed til “årets spiller” i 1. divisjon av NTB og OBOS. – Det er veldig stas å vinne en slik pris.... Les mer »
ntb

Janni Thomsen til topps på NTB-børsen for Toppserien

Vålerenga-spiller Janni Thomsen topper NTBs spillerbørs ved serieslutt og kåres dermed til “årets spiller” i Toppserien av NTB og OBOS. – Det betyr mye å få denne prisen. Det er mange dyktige... Les mer »