glimt

Berg-suser når Glimt herjet med Viking på Aspmyra

Glimt storspilte i begge omgangene hjemme på Aspmyra mot Viking. Patrick Berg fikk inn et nydelig langskudd og kampen ble en skikkelig målfest som endte 5-1 til Glimt, men det kunne blitt... Les mer »
glimt

Glimt-scoring annullert mot RBK: – Den var inne!

Det var dramatikk når serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av Rosenborg og hundrevis av RBK-fans på et smellfullt Aspmyra lørdag. Kampen endte 3-2 til Glimt, det ble to røde kort, et til hvert... Les mer »
glimt

Full kok på Aspmyra da Glimt slo RBK

Serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av et Rosenborg-lag i krise lørdag. Aspmyra var stappfullt, hele 8200 møtte opp i flott mai-vær, og bortetribunen var smekkfull av RBK-supportere også. Glimt startet med god hjelp... Les mer »
glimt

Revansj for Glimt over Lillestrøm

Glimt gikk på et tap i semifinalen i cupen mot Lillestrøm, og søndag kveld var det duket for revansj på Åråsen. Og revansje ble det. Lillestrøm startet sterkt med trykk mot Glimt... Les mer »
glimt

Glimt kjørte over Odd på Aspmyra

Det var elleville scener når Glimt scorte 2-0 mot Odd på Aspmyra, men de var heldige som ikke fikk mål mot seg i første omgang. Bodø/Glimt fikk besøk av Odd og rundt... Les mer »
glimt

Imponerende opphenting av Glimt mot Brann

Brann sjokket Glimt med to mål i første omgang, men opphentingen av Glimt var minst like imponerende, for det kunne blitt flere Glimt-mål. Det var duket for fotballfest på Aspmyra lørdag kveld... Les mer »
glimt

Lillestrøm slo Glimt ut av cupen

Bodø/Glimt skuffet på bortebane mot LSK i semifinalen i NM Fotball. Det ble bare ett mål til Lillestrøm og LSK skal dermed møte Brann på Ullevaal. LSK åpner hardt mot Glimt som... Les mer »
glimt

Glimt fortsetter pang-sesongåpning med seier over Aalesund

Glimt fikk sin trede seier på rad med nok en imponerende seier, denne gangen på bortebane mot Aalesund søndag kveld. Albert Grønbæk satte inn kampens første etter bare 5 minutter, og Faris... Les mer »
bodø glimt

Glimt imponerte mot Stabæk på Aspmyra

Glimt fortsetter sin imponerende seriestart etter å ha feid Sarpsborg av banen på bortebane med å kjøre over Stabæk på hjemmebane. Bodø/Glimt fikk besøk av Stabæk på Aspmyra søndag kveld for Eliteseriens... Les mer »
fotball

Følg den veien mot proffdrømmen i fotballdramaet «Beist» på NRK

Kun 0,22 promille av alle norske fotballspillere blir profesjonelle. Hva kreves av en 16-åring som vil nå toppen? Max Campbell spiller hovedrollen i den norske dramaserien «Beist» der vi følger to av... Les mer »