tv2

TV 2 sender ny sesong med John Arne Riise

Sportsdokumentaren «Fan av Flint» leverte solide tall i sesong én. Nå er det duket for mer TV-underholdning med Riise på benken – nå i sin nye klubb, Avaldsnes. Med kamera på slep... Les mer »
nff

Gullballen til Graham Hansen og Haaland

Gullballen deles ut av Norges Fotballforbund hvert år, der årets beste kvinnelige og mannlige fotballspiller mottar prisen. I år som i fjor gikk de to prisene til Caroline Graham Hansen og Erling... Les mer »
glimt

Glimt signerte Gaute Høberg Vetti

Bodø/Glimt henter 23 år gamle Gaute Høberg Vetti fra Sarpsborg 08. Vetti er sentral midtbanespiller og har vært linket til Glimt flere ganger tidligere. Vetti blir Glimt-spiller frem til sommeren 2025, opplyser... Les mer »
ball

Ola Solbakken vil ikke forlenge med Glimt

Ola Solbakken (23) ønsker ikke å forlenge kontrakten med Bodø/Glimt. Dette sier Glimt-spilleren i et intervju med avisa Trønderbladet. – Vi har bestemt oss for at det er uaktuelt å forlenge med... Les mer »
ball

Erik Botheim selges til Russland for 100 millioner

Bodø/Glimt selger Erik Botheim til russiske Krasnodar. Etter det NRK erfarer er det snakk om en totalpakke på 100 millioner kroner. Klubbene er nå enige om en overgangssum for Botheim, som har... Les mer »
tribune publikum

Kjetil Knutsen forlenget kontrakten med Glimt

Etter en høst preget av spekulasjoner, mediakjør og betenkningstid er endelig all tvil fjernet. Kjetil Knutsen og Morten Kalvenes blir i Bodø/Glimt ut 2024-sesongen, melder Glimt. – Jeg er glad for at... Les mer »
fotball

Patrick Berg går til franske Lens

Patrick Berg (24) vant nylig Eliteserien med Glimt, ble kåret til Årets spiller og fikk også Kniksenprisen. Men nå er midtbanespilleren på vei til en fransk stor-klubb. Patrick Berg (24) blir Lens-spiller... Les mer »
fotball

Kniksens hederspris tildelt Patrick Berg

Midtbanespilleren Patrick Berg i Bodø/Glimt vant Eliteserien med Glimt søndag, og mandag kveld ble han kåret til «Årets spiller» i Eliteserien. Nå har familien Berg også fått Kniksens hederspris under årets Fotballfesten.... Les mer »
Foto: Bjørn Erik Pedersen

Patrick Berg kåret til «Årets spiller»

Søndag ble Glimt seriemestere for andre sesong på rad, og på Fotballfesten mandag fortsatt prisdrysset for Bodø/Glimt. Patrick Berg (24) kåret til «Årets spiller» og Kjetil Knutsen (53) «Årets trener» i Eliteserien,... Les mer »
nfk

– Toget fra nord klarte det igjen!

– Hurra for superlaget Bodø Glimt som ble seriemester for andre året på rad. Jeg er simpelthen utrolig imponert over hva dette laget har fått til, både i hjemlig serie og ikke minst... Les mer »