Fotball-EM: Nå tar gressklipperen måldans!

handeland

Nå kan du få robotgressklipperen til å feire sammen med deg når ditt favorittlag scorer. Husqvarna gjør 150.000 robotgressklippere til dansende fotballfans.

Takket være en ny programvareoppdatering fra Husqvarna, vil over 150.000 robotgressklippere være i stand til å etterligne noen av de mest ikoniske seiersdansene i fotballhistorien og feire i sanntid når et mål scores. Gjør deg klar til å bringe fotballfeberen til gressplenen din.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Robotgressklipperne vil kunne etterligne tre klassiske fotballmålfeiringer: Roboten, Tornadoen og 180-graders snu. Eiere velger bare sitt favorittlag i Husqvarna Automower Connect app.

Når det valgte laget scorer et mål, vil robotgressklipperen automatisk feire ved å utføre en av de tre dansene, blinke med lysene og spille en fanfare.

De dansende robotgressklipperne er muliggjort takket være et API som mater gressklipperen med alle kampresultatene i sanntid. Under kampen vil robotgressklipperens innebygde display vise en resultattavle med gjeldende poengsum for kampen.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Takket være toppmoderne tilkobling er ventetiden like lav som den er på dedikerte strømmeenheter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.