date

Datingekspert avslører: Personlighetene som kan avgjøre daten

Har du vært på en date der personen kun snakker om alt som er kjipt i verden? Eller vært borti den som aldri møter opp, men fortsetter å vise interesse? Datingverden er... Les mer »
hurtigruten

Hurtigruten deler ut penger til prosjekter langs norskekysten og på Svalbard

To ganger i året tar Hurtigruten Foundation imot søknader fra prosjekter som er til gode for lokalsamfunnene, til initiativer som positivt påvirker naturen og dyrelivet, og prosjekter øremerket til bekjempelse av plastforurensing... Les mer »
vinter sjø fiske

Ny lov: Nå må alle sortere på hytta!

1. januar 2023 kom en ny lov som sier at alle kommuner er pålagt å sikre kildesortering for alle – også på hytta! Mange av oss tilbringer påsken på hytta. Den ultimate... Les mer »
pr-operatørene

14. mars er biff og blowjob-dagen!

14. mars er det Biff og blowjob-dagen. Dagen ble skapt av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert som et motsvar til Valentinsdagen og har siden den gang... Les mer »
Nucleus

Nå kommer Freia Smil som iskrem i Bodø-butikkene

Det søte samarbeidet mellom de to norske merkevarene Hennig-Olsen Is og Freia fortsetter: nå lanseres deilig Smil på pinne. Freia Smil ble lansert som boksis høsten 2022 og ble en umiddelbar suksess.... Les mer »
hund

Dette er livsfarlig for gårdshunden

Livet som gårdshund kan være fritt og herlig, men det er også en del farer forbundet med å være gårdens daglige gledesspreder. Her kan du lese Agria Dyreforsikring sin statistikk når det... Les mer »
singel dame mann

Over én million single nordmenn: Slik kan du finne kjærligheten

Siden lanseringen i Norge i 2015 har datingappen happn nådd over én million flørteglade nordmenn, og ifølge selskapet er en ting sikkert: nordmenn ønsker å ta tilbake kontrollen over sitt eget kjærlighetsliv. Simone Quist... Les mer »
tryg

Uvær i fjellet: Slik kjører du kolonnekjøring

Fredag ettermiddag var flere fjelloverganger stengt som følge av dårlig vær, og det vil fortsette lørdag. Samtidig er det lange køer og kolonnekjøring mange steder. – Er man uvant med kolonnekjøring er det sjelden... Les mer »
tjen penger online

Høysesong for cyberangrep: Rådene for en sikker vinterferie på hytta

Denne og neste uke er det vinterferie her i landet. Ifølge Virke vil 2 av 10 av oss ta vinterferie i år – noe som tilsvarer rundt 800.000 nordmenn. Dette bør du... Les mer »
hund snø

Slik unngår du at hunden fryser i vinterferien

Vinterens store variasjoner i inne- og utetemperatur er problematisk for noen hunderaser. Noen tegn kan avsløre om hunden din bør kles opp bedre før de kjøligste lufteturene.  Om vinteren kan temperaturforskjellen mellom... Les mer »