sommer

Ikke la hunden være alene i bilen!

Temperaturen stiger fort i en parkert bil. Visste du at det kan bli 85 grader i en bil som står parkert i solen, når det er 22 grader ute? Det kan gå... Les mer »
avis

Skal du ha leiebil til sommerens drømmeferie må du bestille nå!

I sommer skal «alle» på bilferie i Norge. I Lofoten er snart alle Avis’ utleiebiler leid ut på grunn av økende etterspørsel etter innenlandsreiser. Planlegger du bilferie i år, haster det med... Les mer »
cocktails mocktails

Festplaner etter gjenåpningen? Slik unngår du å plage naboen

Etter en lang periode med myndighetspålagt hjemmetilværelse, er det endelig muligheter for sene sommerkvelder i festlige lag. I borettslag og sameier der man gjerne bor tett, er det lurt å ta noen... Les mer »
if

Tyver stjeler griller og møbler fra hager

Forsikringsselskapet If ber folk følge litt ekstra med utenfor hjemmet nå i sommermånedene. Selv blomster, planter og hagegnomer får ikke stå i fred for tyveri i norske hager. – Nå er det... Les mer »
laks

Laksefisket har startet – Nye regler

Laksefisket er i gang i store deler av landet. Statens naturoppsyn intensiverer nå oppsynet for å beskytte sårbar villaks mot ulovlig fiske, og vil formidle resultater fra kontroll på Twitter. – De... Les mer »
pils

Ny undersøkelse: De beste uteserveringene for deg som er singel i sommer

Et avkjølende glass i solen på en uteservering er noe de fleste lengter etter nå som solen har begynt å vise seg. Sommeren er på vei, og stadig flere søker ut i... Les mer »
lynx

Oppskrift til helgekosen: Risotto med parmaskinke

Skal du kose deg litt ekstra i helgen, eller hvilken som helst annen dag, hva med en klassisk risotto med Parmaskinke og parmesan. Oppskriften er laget av Jan Ivar Nykvist og Mats... Les mer »
vannscooter

Nye tall: Tidenes Norges-ferie i sommer!

Sommeren 2021 betyr ferie i eget land. Tall fra FINN reise viser at hele 80% av bestillingene gjort for sommerferien, er til destinasjoner i Norge. Opinions koronamonitor viser at nesten 9 av 10... Les mer »
fly reise ferie

Forlengelse av reiseråd betyr fortsatt ikke avbestilling

Utenriksdepartementets forlengelse av det globale reiserådet frem til 1. juli, betyr at det fortsatt ikke er endringer i reiseforsikringen. Avbestilling dekkes ikke hvis du bestilte en reise mens reisemålet var rødt, selv... Les mer »
nrk

Skal lære hele Norge å svømme i «Hele Norge svømmer» på NRK

Norske svømmeferdigheter er på sisteplass i Norden. Det har Norges Svømmeforbund, Redningsselskapet og NRK tenkt å gjøre noe med gjennom prosjektet «Hele Norge svømmer». Undersøkelser fra Norges Svømmeforbund viser at kun halvparten... Les mer »