småbåt

1 av 3 fritidsbåtskader skjer på vinteren

Båtsesongen er på hell, men forsikringsselskap advarer mot å la båten stå uten tilsyn gjennom vinteren. Tall fra Finans Norge viser at det ble meldt inn 11 000 skader på fritidsbåter til... Les mer »
bil ratt speedometer

Tenk alternativt for høstferieutfarten

Høstferien står for tur de nærmeste to ukene. I år gjør korona-utbruddet at flere vil bruke bilen og dra på tur i Norge fremfor storbyturen i Europa eller et siste pust av... Les mer »

3 steg til å finne beste VPN for amerikansk Netflix

Å finne frem til den beste VPN tjenesten for å streame amerikansk netflix fra Norge kan være vanskelig. Det finnes flere hundre tilbydere, med forskjellig båndbredde, prising og ekstratjenester.  For deg som... Les mer »
julenissen

Gladmelding til barna: Julegavene kommer på julaften!

Mange av julenissens verksteder har vært koronastengt, men julegavene vil likevel bli ferdige i tide før jul! Julenisselauget var i helgen samlet på nissenes tingsted på Savalen helt nord i Østerdalen, for... Les mer »
katt

6 tips til nye katteeiere

Skal du få en kattunge eller omplasseringskatt i hus? Her ser du hva du må tenke på for at katten får en trygg og fin start hos deg. Uavhengig av alderen på... Les mer »
brannfare leirbål

Bålforbudet oppheves tirsdag

På tirsdag oppheves det generelle bålforbudet i hele Norge. – Nyt høsten, og vis bålvett, oppfordrer Norsk Friluftsliv. På grunn av skogbrannfare er det et generelt bålforbud fra 15. april til 15.... Les mer »
Villa Copenhagen

Pris til luksushotellet Villa Copenhagen to måneder etter åpning

Under Eiendomsdagene i Danmark den 10. september stakk hotellet Villa Copenhagen av med prisen for årets prosjekt. Prisen deles ut av Estate Media, og til stede for å motta prisen på vegne av... Les mer »
kirke

Åpne kirker under Halloween

Mange menigheter har lang og god tradisjon med ulike samlinger allehelgen, og det skjer mye over hele landet. Dette lokale arbeidet er det viktigste i kirkens diakonale arbeid. I fjor ble gode ideer som Borg bispedømme har brukt, videreformidlet til... Les mer »
tryg forsikring

Snart starter rypejakta, men er jakthunden i form?

Høst betyr jakttid for mange, og snart starter rypejakta. Mang en jeger har sin beste turkamerat i jakthunden sin. Som hundeeier er det mye du kan gjøre på forhånd for å redusere... Les mer »
fritidsbåt

Ulykkessommer på sjøen: Vil ha bedre opplæring

Etter rekordmange fritidsbåtskader i sommer mener både Tryg Forsikring og deres samarbeidspartner Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) at opplæringen av båtførere må bli bedre. – Vi vil ha obligatorisk båtførerprøve med praktisk opplæring... Les mer »