hund

Dette kalte vi hundene i 2020

Vi har samlet inn de 30 mest vanligste hundenavnene i 2020. Finner du kanskje navnet til hunden din på lista? Sammenlignet med topplista over hundenavn i 2019, er det fortsatt tre navn som... Les mer »
tv3

Snart på TV3: Camp kulinaris – En salig røre av kjendiser, konflikter og kokkekunst

10 forventningsfulle og svært ulike kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med veldig varierende kjøkkenkunnskaper skal de samarbeide og kjempe mot hverandre for å finne ut hvem... Les mer »
fremtind

Reiserådet forlenges: Dette må du vite

I dag forlenget norske myndigheter det globale reiserådet til 1. mars. Fremtind oppfordrer reiselystne nordmenn til å ta gode valg. – Vårt budskap til reiselystne nordmenn, er at de fortsatt tar en... Les mer »
katt

Her er de mest populære kattenavnene i 2020

Hva kaller vi kattene våre? Hvilke nykommere er det siden sist, og hvem har ramlet ut av topplisten siden 2019? I flere år har vi hentet ut Norges mest populære kattenavn og... Les mer »
is vann

– Mye tynn is under snøen

Hvert år drukner for mange mennesker som ferdes på usikker is, og nå rapporters det om skjebnesvangre forhold flere steder i Norge. – Vi får stadig høre at det er mye tynn... Les mer »
sex

Derfor øker sexlysten dagen derpå

Det er ikke bare chips, cola og pizza som frister når bakrusen slår inn. Ifølge parterapeut og sexolog, Ditte Winkel, er det helt naturlig å ha mer lyst på sex dagen derpå.... Les mer »
sjampanje

Unngå at nyttårsaften blir et mareritt for hunden

Nyttårsaften er den dagen i året da flest hunder kommer på avveie. Slik mener dyrepleieren at hunden lettere kan takle bråk og smell fra fyrverkeri. Det som for oss mennesker er festkvelden... Les mer »
fyrverkeri

Nyttårsfyrverkeri – Så mange ble skadd i fjor

Fyrverkeri forårsaker hvert år alvorlige personskader. Nyttårsaften i fjor ble det registrert 15 øyeskader, fire alvorlige, og flere titalls personskader i forbindelse med fyrverkeri. De tre siste nyttårsfeiringene har 40 personer fått øyeskader.... Les mer »
mat

Glemt å tine kalkunen? Dette er tipsene som redder nyttårsmiddagen

Kalkun på nyttårsaften er tradisjon for mange nordmenn, og ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov på vegne av MatPrat i 2020, oppgir 1 av 3 nordmenn at de spiser kalkun på... Les mer »
vinter vei

Kjør trygt til skiløypa med skiene på taket

– Ikke la skistativene stå og samle støv i garasjen. Få dem på taket og ikke la skiene ligge løst inne i bilen, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF. Løse gjenstander... Les mer »