fartsgrense

Seier for frivilligheten: Frivillige får ta transportoppdrag uten løyve

En enstemmig Transport- og kommunikasjonskomite støtter nå å unnta frivillige organisasjoner fra plikten til drosjeløyve ved transportoppdrag. – Vi er glade for at frivilligheten bli lyttet til, sier Frivillighet Norges generalsekretær Stian... Les mer »
naf

VIDEO: Pass på vekta til vinterferie-bilen!

Hvor mye og tung bagasje du har i bilen gir store utslag på bremselengde og kjøreegenskaper viser tester NAF har gjort. – Det er store forskjeller på bilens egenskaper om du laster... Les mer »
snus

Snusens skiftende landskap i Norge

Det siste tiåret har Norge sett en bemerkelsesverdig endring i tobakksbruksmønstrene blant befolkningen. Statistisk sentralbyrå har vist til at mens antallet personer som røyker daglig har blitt halvert, har antallet daglige snusbrukere... Les mer »
naf

Vinterferien kan starte med underkjølt regn: – Slik kommer du deg trygt frem

Nå kommer væromslaget som kan gi isglatte veier. Samtidig skal mange ut på vinterferie. – Det viktigste du gjør er å tilpasse farten etter forholdene og holde begge hendene på rattet, rådgir... Les mer »
lufthavn ferie

Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Over 1,8 millioner reisende skal reise til og fra landets største flyplasser i vinterferieukene. Her er tipsene du bør vite om for en smidig start på ferien. – Det spesielle med vinterferien... Les mer »
sex

Datingekspertens råd: Ikke dra på første date på valentinsdagen!

På valentinsdagen er det fullt av kjærestepar rundt omkring, mange restauranter er fullbookede og minigolfbanene kan være stappfulle. – Mitt råd til single er å finne en annen dato for første date.... Les mer »
london

Topp 10: Hit reiser nordmenn på vinterferie i år

Nytt år og nye reisemuligheter, og om noen få uker er det vinterferie. Den benytter mange til å boltre seg i snøen i vakre vinterlandskap her hjemme, men mange reiser også utenlands.... Les mer »
hund kake

En av to norske hunde- og katteeiere feirer bursdagen til dyret sitt

«Feirer du bursdagen til hunden eller katten din?» Dette spørsmålet ble stilt av forsikringsselskapet Agria i en stor undersøkelse blant dyreeiere i åtte Europeiske land. Undersøkelsen viser at det er en klar... Les mer »
ungdom helse

Singel i 2024: Disse trendene bør du få med deg

Absurditet, humor og aktive dater – single nordmenn har nå svart på hva som er deres viktigste datingkriterier fremover. Datingappen happn oppsummerer alt i fem store og viktige trender for datingåret 2024.... Les mer »
vinter istapper

Forsikringsselskap: Huseier har ansvar for å måke taket

Det betyr at hvis du ikke passer på å måke vekk snø nå, kan du få redusert erstatning fra forsikringen ved en skade. Huseier har ansvaret for å gjøre nødvendige tiltak for... Les mer »