vinter vei

Vinterferie: Derfor bør du ta av ytterjakken i bilen

Mandag starter vinterferien i store deler av landet, og mange vil allerede i helgen kjøre til fjells. Flere vil beholde vinterjakken på under bilturen, men det kan gi dårligere sikkerhet. Kun 1... Les mer »
lufthavn ferie

Koronaviruset: Dette bør folk tenke på før vinterferien

For mange nordmenn starter vinterferien i dag. Bør de bekymre seg? Noe som er verdt å tenke litt ekstra på? Her er rådene fra Norges største reiseforsikringsselskap. Etter utbruddet av koronaviruset i... Les mer »
veier

Mange slurver når de pakker bilen – Slik sikrer du vinterferiebagasjen

En undersøkelse gjennomført av NAF viser at mange slurver med å sikre bagasjen. – Med noen enkle grep sikrer du lasten i bilen og kommer vel frem på vinterferien, sier Nils Sødal,... Les mer »
skitur

Hva du tjener har mye å si for om du skal på ski i vinter

Bare halvparten av oss skal på ski denne vinteren, viser en ny Ipsos-undersøkelse. Og inntekt har mye å si for om du er blant dem som lar skiene stå. Undersøkelsen, som er... Les mer »
hund

Valentinsdagen: Så mye betyr hundene for oss!

I dag er det alle hjerters dag, og mange hjerter banker ekstra for familiemedlemmene på fire poter. Det er ikke rart at vi elsker de bedårende øynene, viftende halene og rare spilloppene.... Les mer »
virus

Tryg Forsikring utvider avbestillingsdekning ved coronavirus

Tryg Forsikring utvider avbestillingsdekningen til kunder som har bestilt reise til Kina eller Hong Kong, til 22. februar. Opprinnelig gikk dekningen til 12. februar. Årsaken er økt pågang fra bekymrede kunder. –... Les mer »
mentalt lengsel

Valentinsdagen: Nordmenn foretrekker fysisk kontakt

Føler du noen ganger at du og partneren din snakker forskjellige språk? Eller at du prøver å gjøre noe godt for partneren din, uten at det blir tatt imot på den måten... Les mer »
nordlys

Eiendom Norge: – Fortsatt oppgang i fjellhyttemarkedet

Prisene for fritidsboliger på fjellet steg med 2,6 prosent det siste året. Den typiske fritidsboligen på fjellet i Norge koster nå 2.000.000 kroner. Prisene for fritidsboliger på fjellet steg med 2,6 prosent... Les mer »
vinter trafikk vei

1 av 4 planlegger å dra på vinterferie

Nesten en av fire nordmenn planlegger å ta vinterferie i år, det viser tall fra Virke Reiselivs befolkningsundersøkelse. – Reiselysten er høy uavhengig av om man velger å reise til utlandet eller... Les mer »
naf

Slik kjører du trygt med takboks

Vinterferien står for tur i over halvparten av landets fylker, og vi er inne i høysesongen for bruk av takbokser. To ting er viktig for å kjøre trygt med takboks; riktig pakking... Les mer »