handeland

Ny revolusjonerende stavmikser fra Braun

Nå blir det enda enklere å spise sunnere. Med ”all-in-one MultiQuick 9 System” kombinert med Braun´s best ytende og kraftigste stavmikser samt en rekke tilbehørsutstyr, kan du nå blende, blande, choppe, kutte,... Les mer »

Nordmenn foretrekker nettbasert ferdsel etter koronapandemien

Til tross for at pandemien mer eller mindre viser sin bortgang, så er det noen ting som sitter igjen hos oss alle. vår atferd vil sannsynlig vis endres stort, og det er... Les mer »
Naturvernforbundet

LESERINNLEGG: Skyt ikke en sangfugl!

Hvorfor skal det være lov å skyte sangfugler? I slutten av oktober ble utenlandske jegere tatt med nesten to tusen rødvingetrost og gråtrost som de hadde skutt. Naturvernforbundet krever nå at all... Les mer »
juletre

Topp 5: Dette setter nordmenn mest pris på når de får julegaver

Julen er like rundt hjørnet, og skriving av ønskelister er i full gang. Nordmenns lister toppes av gaver med lang holdbarhet, god kvalitet og ting man faktisk har bruk for. Det finnes... Les mer »
nrk

Få julestemning med Live og Ronny

Tell ned til julen med to gode venner på øret. Live Nelvik og Ronny Brede Aase skal skape god julestemning i NRK sin nye podkast. Søndag 28. november er det premiere på... Les mer »
brownie

Singles Day har kommet for fullt til Norge

På verdensbasis er Singles Day den aller største handledagen både på nett og i butikker. Nå har dagen også etablert seg i Norge, og tall fra Vipps AS viser at varehandel med... Les mer »
juletre

Elkjøp oppfordrer: Vær tidlig ute med julehandelen

Etter en periode med globale leveringsutfordringer for varehandelen i flere bransjer, oppfordrer Elkjøp kundene til å være tidlig ute med julehandelen i år. Elkjøp forsikrer kundene sine om fulle hyller inn mot... Les mer »
is vann

Frykter tragedier: – Tid for isvett!

Rapporter viser at mange går ut på isen for å kose seg på vinteren, og da er det viktig å tilegne seg elementære kunnskap for isvett.  – Det er veldig viktig med... Les mer »

Mulig kommende regulering av betting-operatører i Norge

Norge har hatt stadig endrede lover og regler rundt gambling i Norge. Før kunne man spille på spilleautomater overalt og så mye man ville. Nå er nesten alt som gjøres fysisk i... Les mer »
if

If advarer mot koldtbord for mus

Sist høst og vinter gnafset og gnagde mus i stykker biler og bobiler for millioner av kroner. If ber bileiere sjekke bilen jevnlig for hjemme alene-fester. I løpet av noen få måneder... Les mer »