Fra Narvik til Milano

einarsen

Ann Kristin Einarsen fra Narvik har en mastergrad i kunstfag fra Kunsthøgskolen i Oslo, og er opptatt av å utforske mulighetene som ligger i materialer som keramikk og porselen. Hun har vært utstilt nasjonalt og internasjonalt, vunnet flere priser og samarbeidet med spennende produsenter.

For norske Northern har hun laget «Oasis», et enkelt, men likevel genialt selvvanningssystem for planter. Systemet består av to beholdere som kan kobles sammen, der vannet fylles i den nederste krukken og trekker opp i den øverste, der planten vokser.

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen

De innovative selvvanningskrukkene narvikingen Ann Kristin Einarsen har designet for Northern skal vises fram på en av verdens fremste designmesser kommende uke.

– Hele den internasjonale designbransjen samler seg i Milano under Salone del Mobile. Her er det viktig å være synlig for norske designere og kunsthåndverkere som vil opp og fram. Årets norske utstilling, Norwegian Presence, er den kanskje sterkeste vi noen gang har satt sammen, sier Ida Aandal Røijen, rådgiver for internasjonal profilering ved Design og arkitektur Norge (DOGA).

Les også:  Nye forslag om krav til sikkerhet og beredskap i offentlige anskaffelser

DOGA, Norwegian Crafts og designkollektivet Klubben står bak utstillingen Norwegian Presence, som arrangeres sammen med en rekke samarbeidspartnere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.