Rikke Normann – I Belong: Hør den her!

i belong

Rikke Normann har i ti år vært kjent i norsk musikkbransje som en helt overlegen vokalist. Nå tar en av landets mest populære livemusikere tar skrittet frem på scenen med sine egne, bemerkelsesverdige låter.

”I Belong” er ikke ikke Rikkes første sololåt, men definerer en ny sound for henne, som kanskje best beskrives som Indie-Soul med forankring i gode poplåter.

– Hvor kommer du fra egentlig? har folk alltid spurt meg. Jeg er en person som passer inn hvor som helst, men som ikke hører hjemme noe sted. Dette er nok et resultat av mye flytting i oppveksten. Jeg er en slags gatemiks som har tatt med meg det beste fra forskjellige steder, og sånn er det også med musikken min, forteller Rikke.

– Når man ikke har den tryggheten og stabiliteten man trenger fra starten, kan det ta tid å finne frem til den selv. Det er dette ”I Belong” handler om. Jeg vet kanskje ikke hvor jeg kommer fra, hvor jeg skal, eller hva som kommer til å skje. Men jeg vet at jeg hører hjemme i meg selv, i Oslo. Passe lite, passe stort, for en som er litt redd for alt, avslutter Rikke.

”I Belong” ble sluppet 13. april er første single fra det kommende albumet til Rikke Normann, som er produsert av Christian Engfeldt og som ventes til høsten.

Hør Rikke Normann – I Belong her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.