mat pleie sykehus

– SV satte siste kniv i ryggen på finansiering av omsorgstjenester

FrPs helsepolitiske talsperson Bård Hoksrud er skuffet over at hverken Ap-regjeringen eller SV har villet videreføre forsøksprosjektet med statlig finansiering av omsorgstjenestene (SiO). – Det er synd at det bare er FrP som... Les mer »
Foto: Joe Urrutia/Miss Norway

Nora Emilie Nakken får reise til Israel for Miss Universe-finalen

Den norske Miss Universe-deltakeren og modellen, Nora Emilie Nakken får dra til Israel etter at landet stengte grensene lørdag kveld, opplyser Extraavisen. Israel stengte lørdag grensene grunnet smittesituasjonen, men åpner altså nå... Les mer »
arkiv nordland

Pendlerskandalen: Flere dokumenter sporløst borte!

Flere sentrale dokumenter om pendlerbolig for stortingsrepresentanter er enten slettet eller på annen måte forsvunnet fra Stortingets arkiver, opplyser Document. Stortingets reglement sier at alle representanter skal rapportere om sine boligforhold én... Les mer »
pensjonist

LESERINNLEGG: Verdig eldreomsorg trumfer kommunens selvstyre

Siden jeg kommenterte de forferdelige forholdene Arnfinn på 62 år levde under, har jeg fått utrolig mange henvendelser fra rundt om i hele Norge. Historiene er de samme: Den kommunale eldreomsorgen har... Les mer »
senterungdommen

LESERINNLEGG: En ruspolitikk med odel og ære

Jeg er lei meg. Jeg er lei meg, fordi de som sliter fortsetter å slite. Jeg er lei meg for at rusavhengige skal måtte fortsette å bli straffet for noe de ikke... Les mer »
vinter trafikk

Black Friday – I dag smeller det ofte i trafikken

Black Friday er en ulykkesdag i trafikken med rundt 50 prosent flere bulkeskader i forbindelse med parkering enn normalt. Kjører du på handletur i dag bør du ta det rolig, og unngå at... Les mer »
jobbintervju

Klimatilpasning: Nå kan kommuner søke støtte

Nå kan kommuner og fylkeskommuner søke tilskudd til arbeid med klimatilpasning i 2022. Søknadsfristen er 15. februar. – Verden endrer seg og kommunene møter ulike utfordringer med klimaendringene. Arbeidet med klimatilpasning blir... Les mer »
heimevernet

LESERINNLEGG: Heimevernet fyller 75 år

Når Heimevernet nå fyller 75 år, er det på sin plass å rose HV-soldatene. Jubileet markeres blant annet med «uniform på jobben-dagen». I fjor var det mange soldater som kledde på seg... Les mer »
vinter trafikk

Kraftig økning i antall bilskader under julehandelen

Tryg Forsikring har hittil i år en økning i antall bilskader på 9 prosent. Forsikringsselskapet forventer nå tusenvis av nye bilskader neste uke med Black Week og Black Friday. – Hovedårsaken til... Les mer »
julelys

LESERINNLEGG: Regjeringen gir tidenes «drittpakke» til frivilligheten i førjulstiden

Det nærmer seg jul og mange enkeltmennesker og bedrifter har gleden av å gi en ekstra gave til gode formål, for eksempel redningsselskapet, Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, den lokale Røde Kors-avdelingen eller nærmiljøets... Les mer »