demokratene

Demokratene krever å være med på NRKs Valgomat

Det er snart Stortingsvalg, og det betyr valgkamp, debatter og ulike tester for hvilke partier som passer best. Men på NRKs Valgomat er det ett parti som glimrer med sitt fravær: Demokratene.... Les mer »
jernbane

Norge innfører reglene i EUs fjerde jernbanepakke

Stortinget vedtok nylig lovendringer som bidrar til å gjennomføre EUs fjerde jernbanepakke i norsk rett. I tillegg har Stortinget gitt samtykke til å ta EU-direktivet om et felles europeisk jernbaneområde og rettsaktene... Les mer »
legeforeningen

Legeforeningen fraråder bruk av Janssen-vaksinen

Gitt smittesituasjonen og snarlig tilgang på mer forsvarlige alternativer, er den faglige vurderingen at Janssen-vaksinen ikke bør brukes, opplyser Sykdomsportalen.no. – Vi står fortsatt på vår faglige vurdering og fraråder bruk av... Les mer »
OneWhale

Hva skjer med Spionhvalen Hvaldimir akkurat nå?

Hammerfest kommune og Visit Hammerfest har nå offentliggjort planene for å opprette verdens første havreservat for hvaler som tidligere har vært i fangenskap. Hvaldimir, belugahvalen som mistenkes for å være en russisk... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

Sikrer norske arbeidsplasser: FrP fikk gjennomslag for mindre avgifter

Fremskrittspartiet har fått gjennomslag for viktige avgiftslettelser som sikrer norske arbeidsplasser og hjelper flere av dem som sliter med psykiske problemer som følge av pandemien.  – For Fremskrittspartiet har det vært viktigst... Les mer »
Foto: Stortinget

LESERINNLEGG: Norske politikere klarer ikke slutte lyve om Israel

Enkelte politikere er besatt av den politiske teknikken som består av at når du bare gjentar en stor nok løgn ofte nok, blir den trodd, – til og med kanskje av politikeren selv. ... Les mer »
flyplass

Ingen penger til luftfart i revidert nasjonalbudsjett

Pandemien hindrer folk i å reise, og norsk luftfart står i en krise. Heller ikke i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett fant FrP og regjeringspartiene midler til en næring som ligger nede for... Les mer »
Iselin Nybø

Skal lage ny strategi for digitalisering og grønn skipsfart

Regjeringen har oppnevnt deltagere fra hele det maritime Norge til å utarbeide en ny Maritim21-strategi for forskning, utvikling og innovasjon. Strategien skal se særlig på teknologi- og forskningsmuligheter innen grønn skipsfart og... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Til deg som utnytter barn: Foreldelsesfristen er fjernet

Dersom du er en av dem som på noen måte utnytter barn seksuelt, vil du aldri kunne slappe av. Dette bør være en klar advarsel til alle dere som utnytter barn, eller... Les mer »
norilsk

Russiske Norilsk Nickel støtter samene

Den russiske gruvegiganten Norilsk Nickel støtter de små befolkningene i Arktis, og lørdag signerte selskapet en avtale om å støtte samene i det russiske Arktis, Murmansk-regionen, opplyste Norilsk Nickels visepresident Andrey Grachev... Les mer »