telenor

LESERINNLEGG: Vår tids største trussel

Den største trusselen mot våre demokratiske verdier ligger i misbruk av en ny digital virkelighet. Årets Sønstebypris både anerkjenner dette og hyller Norges usynlige krigere. De som daglig håndterer hundrevis av alvorlige... Les mer »
barnedåp

Gjenopptar aktivitet i kirkene

Den norske kirke gjenopptar fysiske samlinger innenfor de smittevernregler som gjelder nasjonalt og lokalt. – Vi startet året med en anbefaling om å avlyse alt, det gjelder ikke lenger. Nå kan kirkens... Les mer »
størrelse lengde

Måtte flytte godkjent garasje tre meter etter klage fra naboen

Et par fra Follo ble i Follo tingrett pålagt å flytte garasjen tre meter fordi garasjen var sjenerende for sine naboer i henhold til naboloven. Det kommer frem i en nylig publisert... Les mer »
naf

VIDEO: Bilstoler med ny sikkerhetsstandard til topps i ny NAF-test

NAF har testet ni bilstoler for babyer. De tre som kommer best ut har en ting til felles: De er laget etter den nyeste sikkerhetsstandarden. – Nyere bilstoler blir stadig bedre og... Les mer »
redningsselskapet

88 personer druknet i 2020

Totalt druknet 88 personer i Norge i fjor, ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Det er to flere enn i 2019. Flere druknet etter fall fra land og under bading i 2020 enn året før,... Les mer »
Gunnar Sønstebys Minnefond

Sønstebyprisen 2021 tildeles cyberforsvarere

Sønstebyprisen 2021 tildeles organisasjoner som forsvarer oss mot cyberangrep. De tilhører statlige, militære og private institusjoner, noen hemmelige, men felles for dem alle er at de hver eneste dag avverger truende situasjoner... Les mer »
fn

LESERINNLEGG: Norge sliter med folkeretten

I et innlegg i Stortinget i desember uttalte utenriksministeren blant annet at «Norge stemmer for resolusjoner i FN som er i tråd med norsk politikk og folkeretten.» Saken gjaldt et spørsmål om de mange Israel-kritiske resolusjonene... Les mer »
terrorister

Ny rapport: Norge betaler FN-skolemateriell som fremmer jihad og utsletter Israel

FN-skolene på Vestbredden og Gaza-stripen ser ikke ut til å legge noen demper på jihad-skolebøkene fra palestinske selvstyremyndigheter. Til tross for at Norge holdt bistand tilbake og forsøkte med «konstruktiv dialog», ble de palestinske skolebøkene... Les mer »
Foto: Bjørn Inge Bergestuen

FrP vi ha strengere korona-kontroll på grensen

Regjeringen skjerper rutinene for den obligatoriske testen på grensen. FrP-leder Siv Jensen mener dette er for lite, for sent. – Regjeringen laget en ordning som ikke var god nok. Det er provoserende at... Les mer »
knut arild hareide

Forlenger minimumstilbudet på fly

Samferdselsdepartementet lyser nå ut en konkurranse om drift av hver enkelt av de til sammen 18 flyrutene som per januar 2021 inngår i det midlertidige minimumstilbudet. – Fly er viktig for næringslivet... Les mer »