Foto: Tor Bjarne Christensen.

Dette er miljøsakene Ap, Sp og SV er helt enige om

Betydelige klimakutt, satsing på tog, energisparing og vern av strandsonen er blant en lang rekke med miljøsaker som Ap, Sp og SV er enige om, ifølge Naturvernforbundets partiguide. – Ap, SV og Sp... Les mer »
tv nyheter nrk

Kringkastingsrådet ser på NRKs valgdekning

En evaluering av NRKs valgdekning er blant det som står på programmet når Kringkastingsrådet har sitt første møte etter sommeren torsdag 23. september. Svært mange av klagene som har kommet til rådet... Les mer »
bil ratt speedometer

NAF-undersøkelse: – Over halvparten vasker frontruta for sjelden

Lav høstsol sammen med en skitten frontrute gir deg som sjåfør trøbbel med sikten. – 56 prosent svarer at de vasker frontruten innvendig en til to ganger i året. Det er for... Les mer »
Mikkel Sibe

LESERINNLEGG: Gutta, vi må prate

«Jeg er sliten. Ikke fysisk, men mentalt». «Du er ikke bra nok». Du er bra nok, men utfordringen ligger i å innse det. Man tror det kanskje ikke, men flere av oss... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad må gå!

Alle mennesker kan gjøre feil, men dette var ikke en forglemmelse eller en feil. Dette var en bevist handling der også løgn inngår får å slippe å betale skatt til fellesskapet. Av... Les mer »
Kystrederiene

LESERINNLEGG: Mer politikk, takk!

Valgresultatet innvarsler nye koster i regjering og styringsverk, og en sterkere politisk styring av transportsektoren burde ha høy prioritet. Av Tor Arne Borge, adm. dir., Kystrederiene Ved arbeidet med siste NTP 2022-33... Les mer »
Iselin Nybø

Vurderer å forby eksportfinansiering av kullkraftverk

OECD forhandler om å stramme inn på eksportfinansiering av kullkraftverk. Norge stiller seg bak et forslag om å innføre et forbud i avtalen. – Klimaendringer er en av vår tids største utfordringer.... Les mer »
fartsgrense

Nå kommer høstregnet – Fire tips som reduserer risikoen for vannplaning

Sommeren nærmer seg en slutt, noe som er en god anledning til å ta en sjekk av dekkene. Høstværet kan nemlig by på nye utfordringer, og det er et par ting som er viktige... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeriministeren ønsker å endre navnet på Fiskeridirektoratet

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen har startet prosessen med å endre Fiskeridirektoratets navn til Fiskeri- og havbruksdirektoratet. – Fiskeridirektoratets historie går mer 100 år tilbake. Fiskeriene har vært den dominerende delen av... Les mer »
tog

Bedre nettdekning langs jernbanen

– Bedre nettdekning på toget er viktig for å gjøre jernbanen enda mer attraktiv. Det vil ha stor effekt for muligheten til å jobbe om bord eller for å nyte turen enda... Les mer »