Antall norske pasienter økte i 2023

sykehus doktor

Docrates Cancer Center har behandlet finske og internasjonale pasienter i Helsingfors i mer enn 15 år. I 2023 økte spesielt antallet norske pasienter.

Mer enn 50 norske kreftpasienter besøkte Docrates for avtaler, tester og behandling. Over 80 % av pasientene hadde metastatisk prostatakreft.

– Pasienter fra hele Norge kommer til oss for behandling. Den typiske formen for behandling de har fått, har vært intern strålebehandling med radiofarmaka. Norske pasienter kan søke om refusjon for behandling utført i Finland i eget land dersom behandlingen tilsvarer den som er tilgjengelig i Norge. Vi har også mottatt pasienter som betaler for egen behandling privat eller med privat forsikring eller i enkelte situasjoner med offentlig henvisning. Vi kan betjene pasientene våre på norsk og svensk, noe som har vært en positiv overraskelse for pasientene, sier kommersiell direktør Jani Mikkola fra Docrates Cancer Center.

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  Full frifinnelse av Fosenaksjonistene

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.