julebaking

Pandemi gir julebakst-boom

I år kommer det til å bli bakt ekstra mange julekaker i de tusen hjem. Smittebølge nummer to i koronapandemien har tvunget nordmenn tilbake i hjemmeisolasjon i tiden frem mot jul. Og... Les mer »
Iselin Nybø

Iselin Nybø til bedrifter: – Start forberedelsene før jul!

Næringsminister Iselin Nybø oppfordrer alle bedrifter som planlegger å søke kompensasjon i januar til å starte forberedelsene før jul. Bedrifter som ikke har regnskapsfører eller revisor blir oppfordret til å skaffe seg... Les mer »
politi

Politiet sjekket smittevern på City Nord i Bodø

Politiet melder at de har gjennomført en fotpatrulje med fokus på smittevern på City Nord i Bodø. Fotpatruljen som sjekket smittevern ble gjennomført i 18-tiden mandag, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
høyttaler

Privatfest i Mosjøen stoppet av politiet grunnet smittevern

Politiet melder om at en privatfest i Mosjøen med 12 deltakere ble oppløst av politiet natt til søndag i 4-tiden grunnet smittevernreglene. Brudd på pålegg vil medføre anmeldelse, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
sexy

Kraftig økning i nettsalget av erotiske artikler under koronapandemien

Nettsalget av erotiske artikler som sexleketøy, oljer og erotiske klær har økt med hele 65 prosent i koronaperioden, sammenlignet med samme periode i fjor. Spesielt innbyggerne i Vestfold og Telemark kjøper mye... Les mer »
sport norge

Sport Norge vil redde restauranter med spleiselag

Med hashtaggen #åpenimorgen vil Sport Norge oppfordre flere som har klart seg godt gjennom korona til å hjelpe restauranter som sliter. Sportsbransjen er blant dem som har gjort det godt i koronatiden.... Les mer »
politiet

Politiet sjekket smittevern i Glasshuset i Bodø

Politiet i Bodø har gjennomfør en forebyggende patrulje med fokus på smittevern mandag i 12-tiden. Det skal ikke ha vært noen reaksjoner fra politipatruljen i Glasshuset, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
julegave

Rekordmange skal handle på nett under årets Black Friday

Nesten 2 millioner nordmenn skal handle på nett under årets Black Friday, og omtrent like mange velger bort fysisk handel på grunn av Covid-19. Norske nettbutikker og leveringstjenester stålsetter seg for tidenes... Les mer »
helsepartiet

LESERINNLEGG: Regjeringen gir 13 mill. til Kurt Nilsen, 20 mill. til hjerneforskning

Kulturminister Abid Raja og regjeringen deler rundhåndet ut midler til kultur-Norge i koronakrise. Kurt Nilsen får 13 millioner kroner, samtidig med at regjeringen gir 20 millioner til forskning på fire hjernelidelser som... Les mer »
covid 19 virus

To nye koronatilfeller i Bodø

Siste døgn er det registrert to nye smittetiller med covid-19 i Bodø, opplyser NRK. Tilfellene gjelder nærkontakter i samme familie. – Pågangen for testing er langt lavere nå enn for bare noen... Les mer »