sykehus doktor

1764 koronatester i Fauske: Ingen døde

Det er tatt 1764 tester for koronasmitte per 17.09. i Fauske. Totalt 13 personer er nå bekreftet smittet og isolerte i Fauske kommune. 33 personer er i karantene, men ingen er meldt døde under pandemien,... Les mer »
sexy

Glidemiddel og graviditetstester – Dette kjøpte vi mer av under coronatiden

Da koronapandemien traff i mars endret nordmenns handlevaner seg drastisk over natten. Nå røper bransjelederne hva vi har hatt på handlelista. – Nordmenn har kjøpt massevis av munnbind, håndsprit og C-vitaminer, men... Les mer »
babcock

Mulig smitte på ambulanseflybasen i Brønnøysund

En av Babcocks medarbeidere på ambulanseflybasen i Brønnøysund testet positivt på covid-19 på første test etter at han ankom Norge onsdag. Vedkommende bor i Sverige, og rutinen er da at man testes... Les mer »
sykkel

VIDEO: Folkehelseuka 2020 arrangeres i Nordland

Folkehelseuka 2020 arrangeres i Nordland 7. – 13. september. Det er åttende året på rad Folkehelseuka arrangeres i Nordland. På tross av coroanasituasjonen som skaper en del utfordringer for årets markering blir mange aktiviteter og... Les mer »
covid 19 virus

Ingen nye smittetilfeller i Steigen

Etter ferieavviklingen og skoleoppstart er fortsatt ikke påvist nye smittetilfeller i Steigen. Legekontoret tester ukentlig 1 % av befolkningen og har god testkapasitet, opplyser Steigen kommune. Alle typer spørsmål om korona kan... Les mer »
helse

Sykehuset i Sandnessjøen meldt inn til Helsetilsynet

Helgelandssykehuset varsler om urovekkende avvik ved tykktarmskreft-operasjoner i Sandnessjøen siden 2016. Nå ber de Helsetilsynet se på saken, opplyser NRK. Det er undersøkelser gjennomført av fageksperter fra Universitetssykehuset i Oslo og St.... Les mer »

Sammenligne prisene på gastrisk sleeve-operasjon i Norge med andre europeiske land

Prisene på Gastrisk sleeve-operasjoner i Norge er ganske høye, så det er en god ide å utforske de forskjellige prispunktene andre europeiske land kan tilby. Du kan jo komme til å oppdage... Les mer »
taxi

Fortsatt store tap – Offentlig kjøring redder flere taxisentraler

Det har vært tøffe måneder for taxinæringen, men juli har vært bedre enn forventet. Offentlig kjøring har reddet mange. Utsiktene fremover er svært usikre, både med tanke på Covid-19 og dereguleringen. –... Les mer »
alkohol

Utestedene tar Erna på ordet: Stadig flere starter med SafeSpot besøksregistrering

Utestedet Fire fine har sitt navn fra sangen «Fire fine lænestola», og som i sangen er beliggenheten på den såkalte «beste tomta i byen». Fire Fine er et av byens største og... Les mer »
matprat

​Matpakken du lager er god nok

Må du lage designermatpakker med hjerter og stjerner til skolestart? Trenger det egentlig å være så vanskelig? Nei, sier norske foreldre ifølge en ny undersøkelse. Barna setter pris på helt vanlig mat.... Les mer »