pensjonister

Gildeskål kommune ansetter ungdom for sommerjobber

Gildeskål kommune lyser også i år ut sommerjobb for ungdom.i alderen 14 (fyller 14 i 2021) – t.o.m 17 år, der de yngste prioriteres. Tiltaket er ment å gi eldre i kommunen... Les mer »
Kystrederiene

Kystrederiene: – Sjøfolk må få unntak fra krav om karantenehotell

Siden starten av pandemien har norske sjøfolk utført samfunnskritisk arbeid i Norge og i utlandet. Dette har medført at norske sjøfolk har måtte ha særegne regler i forbindelse med innreise til Norge.... Les mer »
coop norge

2020 ble et rekordår for Coop i Norge

Nedstengingen av samfunnet ga en kraftig omsetningsøkning for Coop i Norge. Veksten er på 16,6 prosent for dagligvarer og hele 26,6 prosent for byggevarer. Det resulterte i et rekordstort kjøpeutbytte for Coops... Les mer »
sykehus doktor

Ingen nye smitte-tilfeller i Bodø mandag og tirsdag

Bodø kommune meldte søndag at det ikke var nye smitte-tilfeller i Bodø, det samme gjorde de mandag. Nå er det klart at det heller ikke er registrert nye smitte-tilfeller i Bodø torsdag.... Les mer »
doktor

Ingen nye smittetilfeller i Bodø søndag

Det er ikke registrert nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. En person er i isolasjon og sju er i karantene i Bodø... Les mer »
smittevern

Ett nytt smitte-tilfelle i Bodø onsdag

I Bodø er det registrert ett nytt smitte-tilfelle av covid-19 siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det dreier seg om smitte ved nærkontakt, og vedkommende var allerede i... Les mer »
helse

To nye smitte-tilfeller i Bodø søndag

Det er registrert to nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø, siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune.  – En er nærkontakt i karantene, mens den andre sannsynligvis er import-smitte... Les mer »
statsforvalteren i nordland

Statsforvalteren i Nordland: – Ikke forskjell på hjemmeskole og rødt nivå

Folkehelseinstituttet (FHI) har sett på effektene av smittespredning på skoler. Deres funn tyder på at det ikke er forskjell på smittespredning ved skoler med rødt nivå og skoler som har sengt og... Les mer »
Eirik Myrhaug

LESERINNLEGG: Et stereotypt bilde av sjamanen

Verdibørsen på NRK P2 hadde lørdag 17. april 2021 en samtale om etikk i forbindelse med koronapandemien. Myndighetenes håndtering av pandemien ble framhevet å være et “liberalt demokrati” verdig og at informasjonen... Les mer »
smittevern

Fem nye smitte-tilfeller i Bodø

I Bodø er det siste døgn registrert fem nye smitte-tilfeller av covid-19, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune.  – Alle gjelder smitte ved nærkontakt der personene var i karantene på smittetidspunktet,... Les mer »