farmasiet

Ny undersøkelse: Halve Nordland bruker munnbind feil

Annenhver nordlending følger ikke anbefalte munnbindrutiner. I tillegg nekter fortsatt 35 000 nordlendinger å bruke munnbind i det hele tatt. – Nordlands innbyggere er lei av korona, sier fagsjefen i Norges største nettapotek.... Les mer »
munnbind

Salten-kommunene enige om felles smittevern-tiltak

Kommunene i Salten støtter Bodø kommunes forskrift om sterk regulering av antall gjester i private hus, skjenkestopp, stenging av idrettshaller og treningssentre, og kommunene vil fortløpende vurdere innføring av egne forskrifter. Dette... Les mer »
lyd høyttalere radio

Nye smittevernregler: Politiet avsluttet fest i Alstad

En fest ble avsluttet i en enebolig i Alstad i Bodø natt til søndag i 4-tiden. Det vil bli opprettet 10 anmeldelser for brudd på lokal forskrift om smittevernreglene. Det var totalt... Les mer »
covid 19 virus

14 nye smitte-tilfeller i Bodø: Innfører nye smitteverntiltak

Bodø kommune inviterte til en ny pressekonferanse fredag kveld klokken 18:00. Der ble det først opplyst om at det er tre nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø. Til sammen er det 14 nye smitte-tilfeller... Les mer »
nordland fylke

– Vi skal ta Nordland ut av koronakrisen

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll holdt nylig den årlige redegjørelsen for fylkestinget i Nordland. Her snakket han om hvordan vi sammen skal ta Nordland ut av koronakrisen. – Det er vårt ansvar å være... Les mer »
Vibeke C Hammer

Toppidretts-coach Vibeke Hammer hjelper bedriftsledere ut av corona-tåka

Alle vet at mange toppidrettsutøvere bruker coacher for å forbedre og perfeksjonere sine ytelser for å nå en pallplassering. Men man bruker også coacher i næringslivet, og en av landets ledende coacher... Les mer »
bodø vinter

Ett nytt smitte-tilfelle i Bodø

Det er registrert ett nytt smitte-tilfelle av covid-19 i Bodø siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det gjelder smitte ved nærkontakt der vedkommende allerede var i karantene. Søndag... Les mer »
forfatter

Koronakontor: 1 av 3 ennå i joggebukse på jobb

Nordmenn tviholder på joggebukse og fritidsantrekk på hjemmekontoret, viser fersk undersøkelse. Bare 22 prosent av dem som jobber hjemmefra svarer at de kler seg om til vanlig arbeidsantrekk, selv etter måneder på... Les mer »
covid 19 virus

Syv nye smitte-tilfeller i Bodø

Det er registrert syv nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø, siste døgn. Seks av disse er nærkontakter og én er importsmitte, opplyser Bodø kommune. – Det store antallet er ingen bekymring, fordi det... Les mer »
doktor

Fire nye smitte-tilfeller i Bodø

I Bodø er det registrert fire ny smitte-tilfeller av covid-19 siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune.  Ett av tilfellene gjelder nærkontakt – for de øvrige tre pågår smittesporing... Les mer »