sykemelding

Helseprosjekt i Bodø får innovasjonsstøtte

DIPS i Bodø skal sy sammen landets helsetilbud. Nå mottar prosjektet 550 000 kroner i DIP-midler fra DOGA. – Dette er nyskaping tuftet på brukernes behov. Designdrevet innovasjon danner utgangpunkt for mer... Les mer »
nfk

Meløy kommune fikk «Døråpneren»-prisen

Meløy kommune får prisen for sitt imponerende arbeid med å gjøre Glomfjord sentrum tilgjengelig for alle. Blant annet er det lagt varme i fortauene, kanter og fysisk hindringer er fjernet og det... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren om bord i første tog til Sverige etter pandemien: – Bruk kollektivtilbudet både i Norge og på utenlandsreiser

Statsråd Nygård reiste mandag morgen med tog mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Toget, som startet på Oslo S, var det første Vy-toget etter pandemien med Gøteborg sentralstasjon som siste stopp. – Endelig kan... Les mer »
senterungdommen

LESERINNLEGG: Senterungdommen fikk viktige gjennomslag i hurdalsplattformen

Med hurdalsplattformen ble det klart hva den nye regjeringen skal jobbe for å oppnå de neste fire år. Senterungdommen har jobbet gjennom, og fått mange gjennomslag i denne plattformen. Av Mikkel Sibe,... Les mer »
hjerte

Ny undersøkelse: 6 av 10 usikre på om de ville brukt hjertestarter riktig

En ny landsomfattende undersøkelse viser at 60 prosent ikke er sikre på om de ville klart å bruke en hjertestarter korrekt hvis de skulle redde en person med hjertestans. – 7 av... Les mer »
Stiftelsen Dam

Ny regjering: – Ikke glem helsefrivilligheten

Stiftelsen Dam er en av Norsk Tippings overskuddsmottakere, og er derfor særlig opptatt av at Norge skal ha en ansvarlig spillpolitikk som setter hensynet til risiko- og problemspillere først. Derfor er stiftelsen... Les mer »
flyr

Flyr opphever munnbindkrav på alle sine flygninger

Etter en grundig vurdering går nå Flyr bort fra kravet om munnbind om bord for reisende og for Flyrs kabinansatte.  – Vi velger å følge retningslinjene til norske helsemyndigheter og opphever derfor kravet om bruk... Les mer »
norwegian

Norwegian fjerner krav om munnbind på flyvninger i Skandinavia

Smittesituasjonen og avviklingen av myndighetenes restriksjoner i Norge, Sverige og Danmark gjør at det fra mandag 18. oktober ikke lengre er et krav om å bruke munnbind om bord på Norwegians flyvninger... Les mer »
nfk

Nordnorsk folkehelsesamarbeid

I dag underskrev fylkesrådene Saxi og Balto en samarbeidsavtale for å styrke det nordnorske programmet for folkehelsearbeid fram til 2027. I regi av program for folkehelsearbeid er det etablert samarbeidsorgan i både... Les mer »
circle-k

Circle K-stasjoner i Nordland har samlet inn 1,5 millioner kroner: Nå blir det Rosa sløyfe-jubileum

I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Nordland for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 1,5 millioner kroner til kreftsaken.  – Jeg er utrolig stolt av... Les mer »