Ellos lanserer høstkampanje i samarbeid med Loreen

ellos

Ellos viser høstens trender sammen med artisten Loreen i en ny kampanje. Som en del av kampanjen har Loreen tolket Ellos’ låt «Walk With Me» med budskapet om å omfavne mangfold og inkludering.  

I Ellos’ høstkampanje «Made by Women» viser Loreen Ellos’ høstkolleksjon hvor strikkegensere og ytterplagg spiller hovedrollen. Nøkkelordene er urbant og stilrent. Plagg i svart, navy og plommefarget med innslag av lysere blått og grått styles i uventede kombinasjoner og matches med grove støvler og boots for den perfekte høststilen. 

Les også:  Skolebrødets dag markeres over hele landet fredag 21. juni

I forbindelse med kampanjen har Loreen spilt inn en tolkning av Ellos’ låt «Walk with me», skrevet av Julia Jonas i samarbeid med Ellos. Det er en ambient tolkning som lar Loreens unike uttrykk ta plass. Hennes visjon og intensjon med tolkningen er å omfavne mangfoldet og alles rett til å bli inkludert i samfunnet. 

– Vi er så stolte over at et ikon og en verdensstjerne som Loreen er først ute med å tolke Ellos’ låt «Walk With Me». Loreen både deler og representerer Ellos’ verdier når det gjelder mangfold og alle kvinners rett til å ha sitt eget uttrykk, og hun har virkelig lyktes med å formidle dette i sin tolkning, sier Anna Westlund, Creative Director på Ellos.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

– Denne kampanjen har et viktig og sterkt budskap. Akkurat nå i det politiske klimaet rundt om i verden er det spesielt viktig å løfte fram mangfoldet og alles rett til å ta plass i samfunnet. Å virkelig forstå det vakre i våre ulikheter, og hvordan vi gjennom å lære av hverandre kan vokse som mennesker i våre egne liv. Med kvinnen som avsender, sier Loreen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.