Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

samsung

Nå lanserer Samsung den nye Galaxy Book4 Edge, neste generasjons AI-PC. Med 45 TOPS NPU AI-datakraft og de nyeste hybride AI-integrasjonene får brukeren en hypertilkoblet AI-opplevelse.

Samsung har sammen med flere bransjeledende partnere utviklet teknologien bak Galaxy Book4 Edge.

– Vi i Samsung jobber kontinuerlig med å utvide økosystemet med nye AI-enheter som styrker brukeropplevelsen. Lanseringen av Galaxy Book4 bygger en bro mellom PC og mobil og gjør det enkelt å koble PC-en til andre bransjeledende enheter. Det gir våre brukere det beste av to verdener, med utrolige maskinvare- og programvareløsninger, sier Even Amdal, Norgessjef for Samsung Norge.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

Galaxy AI på Galaxy Book4 Edge muliggjør en ultimat tilkoblingsopplevelse. Med Wi-Fi 7 får brukeren en rask og sømløs internettforbindelse over flere enheter, samtidig som det muliggjøres bruk på enheten og skybaserte prosesser.

Denne hybridmetoden lar brukeren dra nytte av AI-funksjoner offline samtidig som man sikrer sine data. Snapdragon-plattformen gjør det mulig å få AI direkte på enheten, noe som øker produktiviteten og skaper skreddersydde AI-opplevelser.

Les også:  Advarer: Norske feriebiler tiltrekker seg innbruddstyver

Galaxy Book4 Edge er en CoPilot+ PC, noe som betyr at den kan integreres med flere andre Galaxy-enheter på en smidig og produktiv måte. For eksempel, koble til en smarttelefon til Galaxy Book4 Edge og opplev Galaxy AI-funksjoner på en større skjerm via Link to Windows. Skjermdoble søk via Circle to Search with Google på en PC-skjerm og lim dem direkte inn i forskjellige filer for å få et bedre og smidigere arbeidsflyt. Galaxy Book4 Edge kommer også med andre populære funksjoner som Chat Assist og Live Translate.

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.