sykemelding

Helseprosjekt i Bodø får innovasjonsstøtte

DIPS i Bodø skal sy sammen landets helsetilbud. Nå mottar prosjektet 550 000 kroner i DIP-midler fra DOGA. – Dette er nyskaping tuftet på brukernes behov. Designdrevet innovasjon danner utgangpunkt for mer... Les mer »
nito

Jobber du et par timer i høstferien, regnes det ikke som en feriedag

Tar du fram jobb-PCen i høstferien? NITO-advokaten mener arbeidsgiver må ta mer ansvar. En ny undersøkelse gjennomført av NITO viser at betydelig flere ingeniører jobbet i sommerferien 2021 sammenliknet med tidligere år.... Les mer »
windows pc

Windows 11: – En ny milepæl for Windows og Microsoft

Tirsdag 5. oktober lanseres Windows 11 verden over. Den nye brukeropplevelsen byr på en rekke oppgraderinger og nytt innhold, inkludert bedre sikkerhet, en enklere måte å jobbe på, samt en heftigere spillopplevelse.... Les mer »
web data pc

1 av 3 får for lite IT-hjelp

Nesten 30 prosent sier at de synes det vanskelig å få tak i IT-hjelp og støtte på arbeidsplassen sin. Det viser en undersøkelse fra KnowBe4 Research. – Ikke rart virksomheter blir utsatt... Les mer »
hewlett packard pc

Folk fra Troms og Finnmark sliter med kreativitet hjemme

Gjennom pandemien har nordmenn i mye større grad enn tidligere måttet bruke hjemmet til både hobbyer, aktiviteter og jobb. Undersøkelse viser imidlertid at hjemmet ikke alltid har forutsetningene som skal til for... Les mer »
jobbintervju

Problemer med rekrutteringssystemet i Dønna

Dønna kommune, i samarbeid med Alstahaug, Leirfjord og Herøy, er i ferd med å ta i bruk et nytt system for rekruttering og tilsetting. Det har ført til endel problemer, melder kommunen.... Les mer »
husbanken

Husbanken i Bodø starter IT-avdeling

Husbanken skal bygge opp et IT-miljø i Bodø, og søker nå etter fire systemutviklere som skal jobbe med å utvikle digitale tjenester for Husbankens brukere. Front- og backendere kan også søke. –... Les mer »
nve

NVE fikk utmerkelse for god bruk av geodata

NVE ble hedret fredag for en automatiseringsløsning som effektiviserer våre høringsinnspill til kommunene. Diplom deles ut årlig for å hedre spesielt gode eksempler på bruk av geodata. NVE fikk prisen i kategorien... Les mer »
abonner

Flom av vannskader på koronakontoret

Mer kaffekos og drikke med isbiter i lunsjen får skylden for økning i vannskader. Antallet rørbrudd og lekkasjer fra vanntilkoblede kjøleskap og kaffemaskiner hjemme øker, viser forsikringstall fra Finans Norge. I fjor... Les mer »
hewlett packard pc

Ny undersøkelse: 7 av 10 fra Nord-Norge har fortsatt tilgang på skriver hjemme

Til tross for spådommer om skriverens død, står den fortsatt sterkt i norske hjem. 1 av 10 i Nord-Norge som ikke har tilgang på skriver hjemme skulle i tillegg ønske at de... Les mer »