hewlett packard pc

Ny undersøkelse: 7 av 10 fra Nord-Norge har fortsatt tilgang på skriver hjemme

Til tross for spådommer om skriverens død, står den fortsatt sterkt i norske hjem. 1 av 10 i Nord-Norge som ikke har tilgang på skriver hjemme skulle i tillegg ønske at de... Les mer »
apriil

Bodø Energi effektiviserer: Ny dataløsning for 250 ansatte

Unit4 offentliggjør i dag at Bodø Energi har valgt Unit4 som leverandør av skybaserte forretningssystemer. Bodø Energi har gjort et strategisk valg for å effektivisere sin virksomhet innen salg av elektrisk kraft, samt... Les mer »
Iselin Nybø

Skal lage ny strategi for digitalisering og grønn skipsfart

Regjeringen har oppnevnt deltagere fra hele det maritime Norge til å utarbeide en ny Maritim21-strategi for forskning, utvikling og innovasjon. Strategien skal se særlig på teknologi- og forskningsmuligheter innen grønn skipsfart og... Les mer »
bjørn erik

Solgte aksjefond for første gang på over ett år

Nordnets fondskunder har hamstret aksjefond hver måned siden bunnen i april 2020. I mai i år nettosolgte imidlertid kundene aksjefond for 76 millioner kroner. Det er fornybarfond og teknologifond som selges.   –... Les mer »
kalkulator

Politiet, DNB og Telenor advarer: Direktørsvindel utgjør en betydelig trussel mot norsk næringsliv

I 2020 ble DNBs bedriftskunder forsøkt bedratt for minst 138 millioner kroner. Direktørsvindel utgjør en stadig større trussel og har blitt mer målrettet og mer vellykket, ifølge Politiet, DNB og Telenor. Nå... Les mer »
google

Advarer mot bruk av PC og mobil til både arbeid og privat bruk på hjemmekontoret

Etter mer enn ett år med hjemmekontor kan fremdeles 3 av 10 arbeidstakere laste ned programvare på jobbens PC og mobiltelefon uten godkjenning fra virksomheten. Mange bruker også samme IT-utstyr privat og... Les mer »
samsung

Samsung lanserer nye 2021 høyoppløste skjermer

Samsung Electronics presenterer sin nye produktserie med høyoppløste skjermer for 2021. Årets portefølje leverer virkelighetsnær bildekvalitet, forbedret komfort og avansert ergonomisk design som gjør de til et utmerket tilskudd til ulike arbeidsområder... Les mer »
forbrukslån

Ekspert frykter ny svindelmetode på nett

Mange nordmenn har opplevd å bli svindlet på nett av noen som utgir seg for å være en annen, som sjefen, posten eller banken. Nå har de kriminelle tatt svindelen til et... Les mer »
stortinget

Stortinget utsatt for IT-angrep

Stortinget er igjen rammet av et IT-angrep. Angrepet er knyttet til sårbarheter hos Microsoft Exchange, som flere virksomheter er rammet av. Stortinget kjenner ennå ikke det fulle omfanget av angrepet. Det er... Les mer »
bedrift lønn avtale

Vil simultan-tekste fylkestinget i Nordland

Fylkestinget skal behandle forslag om å simultan-tekste sine plenumsmøter, slik at flere får mulighet til å følge direktesendingene fra den politiske debatten, opplyser Nordland fykeskommune – Fylkesrådet mener det er viktig at... Les mer »