samsung

Samsungs lanserer ny AI PC: Galaxy Book4-serien

Den nyeste premium-PC-serien fra Samsung leverer intelligente og kraftige opplevelser som kombinerer optimalisert ytelse, en levende berøringsskjerm og forbedret tilkobling. Galaxy Book4-serien – som inkluderer Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro og... Les mer »
BDO

Norske virksomheter tror ikke på KI

KI kommer ikke til å endre måten vi jobber på. Det svarer 60 prosent av bedriftsledere i en undersøkelse gjennomført av BDO.– Dette er som å stikke hodet i sanden og håpe... Les mer »
udir

Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

Den raske utviklingen av kunstig intelligens skaper nye utfordringer for gjennomføring av eksamen i skolen. Udir foreslår flere konkrete tiltak for våreksamen 2024, og større endringer i eksamensordningen for de neste årene.... Les mer »
arva

Ekstremvær i Nordland: Lad opp pc-er og mobiler nå!

Selv om Arva er i full beredskap for det nye uværet som kan komme til å treffe Nordland med full styrke i natt og torsdag morgen, så kan det bli nye strømbrudd,... Les mer »
bodøposten

Gjenbruk: Nå kan bedrifter leie brukte PCer

Foxway introduserer premium renoverte enheter i sin Device as a Service-løsning. Dette vil forenkle administreringen av IT-utstyr på en mer bærekraftig måte og opprettholder samtidig høy kvalitet og ytelse. Med økt fokus... Les mer »
sykehus doktor

Redusert bemanning på Hamarøy legekontor

Hamarøy legekontor opplever fremdeles problemer i forbindelse med flytting av servere til Bodø kommune, opplyser Hamarøy kommune. Det vil derfor være redusert bemanning på telefon og resepsjon mandag 22. januar 2024. Ved... Les mer »
nito

Karriereekspert: Bruk ChatGPT til å skrive jobbsøknaden!

Karriereekspert i NITO, Kim Sørensen, deler sine beste tips til hvordan lande drømmejobben med kunstig intelligens. Det er stor interesse rundt bruk av generative KI-er som ChatGPT og Bard AI i jobbsøknadsprosesser.... Les mer »
trigger

Lanserer ny Galaxy Book4-serie

Samsung Electronics kunngjorde i dag utgivelsen av sin mest intelligente PC-serie til nå: Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro og Book4 Pro 360. Galaxy Book4-serien kombinerer et ultra-bærbart design, forbedret ytelse og grenseløs... Les mer »
macbook

4 av 10 nordmenn bruker skjerm daglig mens de spiser

I en ny undersøkelse fra HelloFresh svarer 1 av 5 nordmenn at de føler seg mindre stresset når de spiser sammen med andre. – Ro, glede ved matlaging og felles måltider med de... Les mer »
Norsk Romsenter

Norske rombedrifter omsetter for 11 milliarder

For første gang er det gjennomført en bred undersøkelse av nøkkeltallene for norsk romsektor. Romsektoren skaper arbeidsplasser i hele landet og er en høyteknologisk eksportbransje som engasjerer flere typer aktører. Den totale... Les mer »