data program web

Trend Micro med nettside som viser hvordan cyberkriminelle utnytter koronakrisen

IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro har opprettet en egen nettside som samler viktig informasjon om cybertrusler knyttet til koronaviruset. Forskere fra Trend Micro, sammen med eksterne aktører, bidrar kontinuerlig med å informere publikum om... Les mer »
hewlett packard pc

Hjemmekontorbølgen setter IT-sikkerheten i fare

Påsken er over og store deler av befolkningen går «tilbake» på kontoret. At så mange jobber hjemmefra gjør IT-folket bekymret. Sikkerheten er sjeldent like god hjemme som på jobben, og cyberkriminelle er... Les mer »

Hackere går nå etter ansatte som jobber hjemmefra

Koronaviruset har sørget for mange endringer i samfunnet vårt, og en av disse er at mange flere jobber hjemmefra. Stadig flere bedrifter har ansatte med hjemmekontor, og selv om dette gjør at... Les mer »

Finn god underholdning på nett

De fleste av oss er blitt helt hekta på underholdning. Vi lever i et samfunn der vi omgir oss med underholdning i en eller annen form tjuefire timer i døgnet, men vi... Les mer »
forfatter

Nå er koronasvindlerne her

Koronasvindlere er aktive på e-post, SMS og telefon for tiden, opplyser forsikringsselskap. her kan du lese om hvordan du avslører dem. – Kaotiske tider som nå er gull for en svindler og... Les mer »
google

4 av 10 har hjemmekontor: Lanserer egen nettside for en tryggere digital hverdag

Hele fire av ti nordmenn over 18 år har hjemmekontor eller studerer hjemme i disse dager. Nå lanserer Norsk Senter for Informasjonssikring (NorSIS) sammen med Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) en ny nettside med... Les mer »
apple

Hvordan har spillbransjen påvirket teknologiske fremskritt?

Det er kanskje mange som ikke er klar over at spille- og casinobransjen har en finger med i spillet når det kommer til flere teknologiske fremskritt, som du kanskje ikke tenker over... Les mer »
apple mac virus

Telenor: – Bredbånds- og mobilnettet dimensjonert for hjemmekontor

Koronaviruset fører til at tusenvis av nordmenn må jobbe hjemmefra. Det skaper et enormt behov for kapasitet i nettene. Telenors mobil- og bredbåndsnett er dimensjonert for at flere kan jobbe hjemmefra.  –... Les mer »
vinter vei

Roper varsko: Norge kan bli uten kritiske varer om transporten stopper opp

Elektroforeningen roper varsko, og advarer om at det kan bli mangel på kritiske varer om transporten stopper opp. De fleste store transportørene har nå erklært force majeure som følge av koronaviruset og... Les mer »

Digital utvikling som har gjort sport mye morsommere

Det hersker ingen tvil om at den digitale utviklingen har hatt stor effekt på alle deler av samfunnet og dagliglivet vårt generelt. Noen av de kjedelige jobbingene er blitt mye lettere og... Les mer »