Lanserer ny Galaxy Book4-serie

trigger

Samsung Electronics kunngjorde i dag utgivelsen av sin mest intelligente PC-serie til nå: Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro og Book4 Pro 360.

Galaxy Book4-serien kombinerer et ultra-bærbart design, forbedret ytelse og grenseløs tilkobling for å omforme Samsung PC-opplevelsen og styrke brukerne.

Den nye serien kommer med en ny intelligent prosessor, en mer levende og interaktiv skjerm og et robust sikkerhetssystem — som starter en ny æra for våre AI-PC-er som tilbyr ypperlig produktivitet, mobilitet og tilkoblingsmuligheter.

Les også:  Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

– Vi i Samsung ønsker alltid å tilby nye løsninger som forbedrer og forenkler våre kunders hverdag. Galaxys økosystem har en funksjon som muliggjør åpent samarbeid mellom våre og andre merkers elektronikkprodukter. Et godt eksempel på det er den nye Galaxy Book4-serien, som kan koble til alle typer datamaskiner, telefoner, nettbrett og mye mer. Denne teknologien gir brukerne en smidigere og mer integrert PC-opplevelse, sier Anders Elmby, Nordisk MX Director hos Samsung Electronics.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.