Samsung lanserer Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G

samsung

Den nye Galaxy A-serien har Samsungs mest innovative sikkerhetssystem Knox Vault, nye kamerafunksjoner og oppgradert skjerm

Samsung presenterer i dag Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G, to smarttelefoner som demonstrerer Samsungs pågående forpliktelse til å gjøre det beste av mobile innovasjoner tilgjengelig for alle.

Begge enhetene kommer med omfattende sikkerhetsfunksjoner som Knox Vault, samt nye fotograferingsmuligheter inspirert av Samsung Galaxys flaggskip-kamerainnovasjoner og en fantastisk skjerm som tilpasser seg brukernes omgivelser med Vision Booster. 

Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

– Den nye Galaxy A-serien tilbyr forbedret ytelse og funksjonalitet. Vi er veldig glade for å introdusere vår nyeste sikkerhetsfunksjon Samsung Knox Vault for første gang i A-serien. Dette gjør det mulig for enda flere å ta del i en fantastisk mobilopplevelse på en trygg og smidig måte, sier Even Amdal, direktør for Samsung Norge.

Med en forbedret Nightography-ytelse og avansert AI-drevet bildesignalprosessor (ISP), kan Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G ta skarpere bilder i svakt lys. I tillegg gjør Night Portrait-modus og 12-bit HDR det enklere å ta bilder av høy kvalitet, og begge enhetene har funksjoner som Optical Image Stabilization (OIS) og Video Digital Stabilization (VDIS) for å redusere potensiell uskarphet.

Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.