samsung

Samsung lanserer Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G

Den nye Galaxy A-serien har Samsungs mest innovative sikkerhetssystem Knox Vault, nye kamerafunksjoner og oppgradert skjerm Samsung presenterer i dag Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G, to smarttelefoner som demonstrerer Samsungs... Les mer »
verisure

VIDEO: Rakett i søppelkasse førte til full fyr i butikken til Anders i Bodø

Natt til første nyttårsdag ble butikken til Anders Espolin Johnson i Bodø skadet i brann. Han mener at uten alarmsystemet fra Verisure kunne det gått enda verre. Klokken 01:28 natt til første... Les mer »
bkh

Mener å ha bevis for «alien» i skogen i Bodø

En bodømann i 30-årene som ønsker å være anonym mener å ha bevis for at troll, eller «små vesener» eksisterer – og at de eksisterer i skogen rundt Bodø. I en serie... Les mer »
glimt

Glimt tapte første runde mot Club Brugge

Høstvær og hjemmebane hjalp ikke for Glimt i første runde i Serieligaen mot topplaget Club Brugge og treneren Ronny Deila. Glimt tapte knepent 0-1. Et fullstappet Aspmyra stadion fikk se Bodø/Glimt åpne... Les mer »
halvdan sivertsen

Avduking av Harald Berg-statuen: – Det er for sent å være beskjeden

Mange bodøværinger og Glimt-fans møte opp for en historisk begivenhet foran Aspmyra stadion søndag, tross regnværet. Anledningen var avdukingen av statuen av den legendariske Glimt-spilleren Harald «Dutte» Berg. Topper fra Norges Fotballforbund,... Les mer »
Stortinget

Dette er gaven fra Stortinget til kronprinsparet

I sommer fylte både Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon og Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit 50 år. Dette markerer de den 25. august med en bakgårdsfest på Slottet.  I den anledning overrekker... Les mer »
glimt

Første kvalifiseringsrunde serieligaen: Glimt knuste Pyunik

Bodø/Glimt feide over armenske Pyunik på Aspmyra, det ble 3-0 for Glimt i første kvalifiseringsrunde i UEFA Europe Conference League. Glimt fikk besøk av FC Pyunik fra Armenia i første cup-runde i... Les mer »
glimt

Glimt-scoring annullert mot RBK: – Den var inne!

Det var dramatikk når serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av Rosenborg og hundrevis av RBK-fans på et smellfullt Aspmyra lørdag. Kampen endte 3-2 til Glimt, det ble to røde kort, et til hvert... Les mer »
glimt

Glimt tapte borte mot Lech Poznan: Ute av Serieligaen

Bodø/Glimt spilte uavgjort 0-0 mot polske Lech Poznan i første runde i Serieligaen på Apsmyra. Glimt var avhengige av seier for å gå videre, og det var også Lech Poznan. Etter at... Les mer »
tv2

Fotballheltene letter på sløret i ny TV 2-serie

Fotballnasjonen Norge har aldri vært så stolt som på 1990-tallet. Men hele historien er ennå ikke fortalt. Den får du i den nye TV 2-serien «Våre beste menn», hvor eventyret fra virkeligheten... Les mer »