verisure

VIDEO: Rakett i søppelkasse førte til full fyr i butikken til Anders i Bodø

Natt til første nyttårsdag ble butikken til Anders Espolin Johnson i Bodø skadet i brann. Han mener at uten alarmsystemet fra Verisure kunne det gått enda verre. Klokken 01:28 natt til første... Les mer »
bkh

Mener å ha bevis for «alien» i skogen i Bodø

En bodømann i 30-årene som ønsker å være anonym mener å ha bevis for at troll, eller «små vesener» eksisterer – og at de eksisterer i skogen rundt Bodø. I en serie... Les mer »
glimt

Glimt tapte første runde mot Club Brugge

Høstvær og hjemmebane hjalp ikke for Glimt i første runde i Serieligaen mot topplaget Club Brugge og treneren Ronny Deila. Glimt tapte knepent 0-1. Et fullstappet Aspmyra stadion fikk se Bodø/Glimt åpne... Les mer »
halvdan sivertsen

Avduking av Harald Berg-statuen: – Det er for sent å være beskjeden

Mange bodøværinger og Glimt-fans møte opp for en historisk begivenhet foran Aspmyra stadion søndag, tross regnværet. Anledningen var avdukingen av statuen av den legendariske Glimt-spilleren Harald «Dutte» Berg. Topper fra Norges Fotballforbund,... Les mer »
Stortinget

Dette er gaven fra Stortinget til kronprinsparet

I sommer fylte både Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon og Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit 50 år. Dette markerer de den 25. august med en bakgårdsfest på Slottet.  I den anledning overrekker... Les mer »
glimt

Første kvalifiseringsrunde serieligaen: Glimt knuste Pyunik

Bodø/Glimt feide over armenske Pyunik på Aspmyra, det ble 3-0 for Glimt i første kvalifiseringsrunde i UEFA Europe Conference League. Glimt fikk besøk av FC Pyunik fra Armenia i første cup-runde i... Les mer »
glimt

Glimt-scoring annullert mot RBK: – Den var inne!

Det var dramatikk når serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av Rosenborg og hundrevis av RBK-fans på et smellfullt Aspmyra lørdag. Kampen endte 3-2 til Glimt, det ble to røde kort, et til hvert... Les mer »
glimt

Glimt tapte borte mot Lech Poznan: Ute av Serieligaen

Bodø/Glimt spilte uavgjort 0-0 mot polske Lech Poznan i første runde i Serieligaen på Apsmyra. Glimt var avhengige av seier for å gå videre, og det var også Lech Poznan. Etter at... Les mer »
tv2

Fotballheltene letter på sløret i ny TV 2-serie

Fotballnasjonen Norge har aldri vært så stolt som på 1990-tallet. Men hele historien er ennå ikke fortalt. Den får du i den nye TV 2-serien «Våre beste menn», hvor eventyret fra virkeligheten... Les mer »
nrk

Ny serie på NRK om kvinnefotball «Kampen»

RBK Kvinner vil fylle Lerkendal stadion. Bli med bak kulissene på en reise gjennom ekstrem profesjonalitet og lidenskap for spillet, og jentenes utfordringer i en idrett dominert av menn. – Motivasjonen for... Les mer »