glimt

Glimt tapte borte mot Lech Poznan: Ute av Serieligaen

Bodø/Glimt spilte uavgjort 0-0 mot polske Lech Poznan i første runde i Serieligaen på Apsmyra. Glimt var avhengige av seier for å gå videre, og det var også Lech Poznan. Etter at... Les mer »
tv2

Fotballheltene letter på sløret i ny TV 2-serie

Fotballnasjonen Norge har aldri vært så stolt som på 1990-tallet. Men hele historien er ennå ikke fortalt. Den får du i den nye TV 2-serien «Våre beste menn», hvor eventyret fra virkeligheten... Les mer »
nrk

Ny serie på NRK om kvinnefotball «Kampen»

RBK Kvinner vil fylle Lerkendal stadion. Bli med bak kulissene på en reise gjennom ekstrem profesjonalitet og lidenskap for spillet, og jentenes utfordringer i en idrett dominert av menn. – Motivasjonen for... Les mer »
dykking.no

Professor fra Bodø vant Nordisk Mesterskap i Undervannsfoto

Franskmannen Galice Hoarau, bosatt i Valnesfjord, vant nettopp Nordisk Mesterskap i Undervannsfoto. Han er professor ved Nord universitet i Bodø til daglig. Galice Hoarau fra Bodø Sportsdykkerklubb tok en klar seier i... Les mer »
norilsk

Dette fotografiet fra Arktisk vant gjev pris

Et fotografi av en familie med urfolk i Arktis er nå kåret til vinner av All About Photo Magazine sin prestisjefulle konkurranse. Bildet til den russiske fotografen Yulia Nevskaya «Tundra People» –... Les mer »
rune hammerstad

Pilene peker oppover for næringslivet etter pandemien

Etter over 1,5 år siden den midlertidige nedstegningen for å stanse smitte av viruset åpner samfunnet endelig gradvis opp. Det merker også næringslivet. – Nedstegningen slo ut voldsomt for bedriften, men nå kommer... Les mer »
bodø vinter

BBC inviterer Bodø til fotokonkurranse

Saltstraumen i Bodø er blant stedene som vises i den nye dokumentaren, A Perfect Planet, med naturentusiasten sir David Attenborough i fortellerstemmen. I forbindelse med lanseringen den 4. februar kl.22.00, ser BBC... Les mer »
Norges Bondelag

Dette er sommerens beste bilde

Blant flere tusen bilder med #komhit, er dette bildet det beste. Vakrere bilde av landbrukets kulturlandskap finnes knapt, mener juryen. Gjennom sommeren har flere tusen bilder blitt tagget med #komhit på instagram.... Les mer »
Foto: Finnrind

Arrangerer fotoworkshop i Selvær

Selvær er et lite fiskevær i Træna kommune i Nordland og har daglig hurtigbåtforbindelse til Nesna og Sandnessjøen. Nå skal det arrangeres fotoworkshop på det naturskjønne stedet. Fotoworkhop-arrangementet går av stabelen onsdag... Les mer »
Alex Falcao Photography

– Jeg møter veldig mye fordommer

Nordlandsjenta Eirill DeLonge (25) har på kort tid slått igjennom internasjonalt som modell. Hun har prydet den italienske utgaven av det verdensanerkjente motemagasinet Vogue og reiser verden rundt. Men til tross for... Les mer »