Mener å ha bevis for «alien» i skogen i Bodø

bkh

En bodømann i 30-årene som ønsker å være anonym mener å ha bevis for at troll, eller «små vesener» eksisterer – og at de eksisterer i skogen rundt Bodø.

I en serie bilder Bodøposten.no har fått tilgang til kan man se noe som ligner på ansikter og lignende som ser ut som det man nesten kan kalle små mytologiske skapninger, eller små troll.

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

– En liten alien rett bak en liten mose klump som ligner en racoon, mosen ser sånn ut helt naturlig, men E.T.en er der også halveis fysisk manifestert, 2 meter rett forran nesa mi, påstår bodømannen.

Bildet skal ha blitt tatt i et skogsområde rett utenfor Bodø tidligere i år. Men dette er ikke det eneste vesenet mannen mener å ha bevis for, han har også tatt film og bilder av det han kaller en gnom eller nisse. Bodømannen forklarer bildebevisene slik:

Les også:  Avinor: Seks nye tårn overføres til Bodø

– En klassisk nisse eller gnom men har ett enda bedre bilde, det er flere rundt han i trestubben hvis man ser nøye. Jeg har opptak av samme stubben etter å ha dratt tilbake dit også, og da så den ikke slik ut, forteller mannen.

Flere av bildene og videoene gir inntrykk av noe uforklarlig eller udefinerbart, og også endringer i naturen rundt Bodø.

Les også:  LESERINNLEGG: Bodø2024 og forsoning i Nordland

Bodømannen har en egen YouTube-kanal der noen av videoene er offentliggjort, men ingen andre forskere eller myndigheter skal ha etterforsket påstandene om observasjonene i skogen rundt Bodø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.