Slik lager du sommerens friskeste drink

slager

Hva er vel bedre på varme sommerdager enn en frisk og deilig Spritz? Hylleblomstlikøren St. Germain er nå tilgjengelig på norske Vinmonopol landet over, og sammen med en tørr og sprudlende musserende vin blir dette garantert en frisk og elegant drinkfavoritt denne sommeren!

Slik lager du enkelt St. Germain Spritz:

4 cl St. Germain

6 cl Prosecco/musserende vin

6 cl Club soda

Fyll et longdrink- eller vinglass med isbiter, hell over St. Germain og topp med Prosecco og club soda. Rør om og pynt med et par sitronskiver.

Les også:  Slik blir ladesommeren

– Jo mer sprudlende og tørr Prosecco eller en annen musserende vin du velger, desto mer fantastisk blir resultatet, forteller Commercial Activation Manager i Bacardi, Jesper Høst.

St. Germain var verdens første hylleblomstlikør da den kom på markedet i 2007. Skaperen, Robert J. Cooper, var inspirert av fransk art deco og den eklektiske estetikken i Paris, nærmere bestemt det ikoniske kvartalet St-Germain-des-Prés, som flasken bærer preg av.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

Den franske likøren har rukket å bli en favoritt blant bartendere verden over takket være sin naturlige, allsidige og friske smak. St. Germain er laget med ferske, håndplukkede hylleblomster én gang i året, og hver flaske inneholder opptil 1000 av de aller beste hylleblomstene, noe som resulterer i en perfekt balansert og raffinert likør.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.