Aker BioMarine

Norske lakseoppdrettere sikret krill-fôr ut året

Aker BioMarines nye forsyningsskip Antarctic Provider er i Norge for første gang og ligger til kai på Vestlandet for lossing og dåpsseremoni. Skipets last sikrer krill-leveransene til Europas lakseoppdrettere for resten av... Les mer »
telenor

Nye målinger: Telenor raskest på 5G

Telenor har landets raskeste 5G-nett, ifølge nye målinger. Samtidig har selskapet nå flere enn 1000 moderniserte basestasjoner, og antall 5G-mobiler i Telenors nett har passert en halv million.  Telenor åpnet 5G-nettet for... Les mer »
flyr

Flyr opphever munnbindkrav på alle sine flygninger

Etter en grundig vurdering går nå Flyr bort fra kravet om munnbind om bord for reisende og for Flyrs kabinansatte.  – Vi velger å følge retningslinjene til norske helsemyndigheter og opphever derfor kravet om bruk... Les mer »
Innovasjon Norge

To norske selskaper henter 185 millioner kroner fra EU

I konkurranse med over 800 bedrifter fra 30 land i Europa henter gjødselselskapet N2 Applied 150 millioner kroner og oppdrettsteknologiselskapet Bluegrove 35 millioner kroner fra EUs EIC Accelerator. – Dette er et Europamesterskap... Les mer »
Regnskap Norge

Regnskapsbransjen fortsetter å vokse

Ferske tall fra Finanstilsynet viser at regnskapsbransjen fortsetter å vokse. Nå er det over 12 000 registrerte autoriserte regnskapsførere i Norge: – Tallene forteller om en stadig mer kompleks hverdag for små- og... Les mer »
norwegian

Norwegian fjerner krav om munnbind på flyvninger i Skandinavia

Smittesituasjonen og avviklingen av myndighetenes restriksjoner i Norge, Sverige og Danmark gjør at det fra mandag 18. oktober ikke lengre er et krav om å bruke munnbind om bord på Norwegians flyvninger... Les mer »
Innovasjon Norge

Statsbudsjettet 2022: – Ikke tiden for å kutte næringsrettede virkemidler

I forslaget til statsbudsjett for 2022 foreslår regjeringen et betydelig kutt i Innovasjon Norge. I en tid der omstillingsbehovet i norsk næringsliv er økende, er behovet for et sterkt Innovasjon Norge større... Les mer »
virke

Virke: – Et grått budsjett for næringslivet

Løsningen på klima- og miljøkrisen ligger i å få med seg hele næringslivet. Vi må skape titusenvis av nye jobber samtidig som vi omstiller hele økonomien, mener Virke. – Dette er et... Les mer »
Revisorforeningen

Mangelfull næringslivsdeltakelse i utvalg om bruk av offentlig informasjon

Målsetningen er å sikre næringsliv, forskere og sivilsamfunn tilgang til offentlig informasjon. – Det er positivt med et slikt utvalg, men svært uheldig at næringslivspresentasjonen er så svak, sier adm. direktør Karen... Les mer »
continental

Continental forsker på mikroplast og svevestøv

Med elbiler på ren strøm har bilisme blitt utslippsfritt i bruk. Men fortsatt virvler elbiler opp svevestøv og mister mikroplast fra dekkene. Dette jobber Continental med å løse. Sammen med Universitet i... Les mer »