frp

LESERINNLEGG: Når skal Høyre jobbe for næringslivet?

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og vi går nok en sommer i møte hvor vi må belage oss på norgesferie. Å se og oppleve Norge er vel så fint som strandferie på... Les mer »
Iselin Nybø

283 millioner kroner til innovasjonsprosjekter i næringslivet

27 bedrifter får støtte på til sammen 283 millioner kroner til innovasjonsprosjekter gjennom Forskningsrådet. Regjeringen vil gjennom Forskningsrådet mobilisere næringslivet til forskning og innovasjon. Totalt skal 1,3 milliarder kroner deles ut til... Les mer »
kia

Her er nye Kia Sportage

Kia viser i dag bilder av helt nye Sportage som får première i Korea i juli. I September vises en dedikert versjon for Europa for første gang i modellens 28-årige historie. Design... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Nytt utvalg for økt bearbeiding og produksjon av sjømatprodukter i Norge

Regjeringen har satt ned et nytt utvalg som skal gi råd om hvordan det kan legges til rette for at mer av fisken som fiskes i Norge bearbeides i Norge. Regjeringen har... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Ny frihandelsavtale styrker rammebetingelsene for sjømatindustrien

Avtalen innebærer en videreføring av alle tidligere tollpreferanser for sjømat og forbedret markedsadgang for hvitfisk, reker og flere andre produkter. – Jeg er svært fornøyd med at vi har fått på plass... Les mer »
frp

Fremskrittspartiet med storsatsing for å kutte næringslivets kostnader

Tidligere i år fremmet Fremskrittspartiet forslag i Stortinget om å kutte næringslivets administrative kostnader med 20 prosent. Næringspolitisk talsperson Sivert Bjørnstad er glad for at FrP får med et flertall bestående av... Les mer »
Innovasjon Norge

Innovasjon Norge vil ha skippertak for norsk eksport

EU har lansert vekststrategien Green Deal og USA har Build Back Better. Verden etterspør grønne og digitale løsninger. Er Norge klar til å ta opp den globale konkurransen om investeringer og kontrakter?... Les mer »
ikea

IKEA varehus i Norge flagger med Pride-flagget

For å støtte kampen mot homofobi, transfobi og bifobi skal alle varehus flagge med «progresjonsflagget» under Pride, opplyser IKEA. Å gjøre reelle fremskritt mot likeverd og likestilling er vanskelig, og det krever... Les mer »
nordnorge

Hurtigruten Norge har stor tro på sommeren – Trapper opp til full drift i juli

Hurtigruten Norge setter fra juli alle de sju skipene i rutetrafikken mellom Bergen og Kirkenes i full drift. Selskapet håper på en travel sommer for reiselivet langs hele norskekysten. – Dette er... Les mer »
skattemelding

Fristen nærmer seg: Næringsdrivende må levere eller søke om utsettelse for å unngå tvangsmulkt

Fristen for å levere skattemeldingen eller å søke om utsettelse er mandag 31. mai. I år kan du forlenge leveringsfristen til 20. august. Nesten 400 000 næringsdrivende risikerer tvangsmulkt i år hvis de ikke... Les mer »