Glimt tapte første runde mot Club Brugge

glimt

Høstvær og hjemmebane hjalp ikke for Glimt i første runde i Serieligaen mot topplaget Club Brugge og treneren Ronny Deila. Glimt tapte knepent 0-1.

Et fullstappet Aspmyra stadion fikk se Bodø/Glimt åpne sterkt mot Club Brugge fra Beliga i UEFA Conference League. Albert klarte nesten sende Glimt i ledelsen etter bare noen minutter.

Men det er av sine egne man skal ha det. Hugo Vetlesen sentrer til Philip Zinckernagel, og den tidligere toppscoreren for Glimt sender ballen til Hans Vanaken og det står 0-1 til gjestene.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Glimt presser på for utligning, men Club Brugge er solide og klarer å forsvare seg bra. Pellegrino er nær å utligne men stillingen står til pause.

Etter pausen satte Glimt inn et ekstra gir. Men det ville ikke den tsjekkiske dommeren Ondrej Berkaha ha noe av, han blåste mange tvilsomme frispark til Club Brugge til pipekonserter.

– Det føltes som det ble frispark hvert minutt i en periode der – som regel i deres favør. Vi ønsket å sette tempo og spille hurtig angrepsspill langs bakken, men det ble veldig oppstykket og vi fant aldri rytmen, sier Glimt-kaptein Patrick Berg til VG.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Og pipekonsertene fortsatte når gjestene halte ut tiden. Og gjestene fikk det som de ville, det ble lite fotballspill og ingen scoringer i andre omgang, tross i at Glimt hadde flere gode sjanser.

– Annenomgang blir så oppstykket. De vil ta ut tempoet og spiller på ledelsen. Vi klarer ikke å ta ut det potensialet som vi har når vi er på vårt beste. Det blir en del nesten. Det er en jevn kamp mot et solid Brügge-lag, sier Glimt-trener Kjetil Knutsens til Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.