Super-G: NM-gull til Vickhoff Lie og Fossland

Norges Skiforbund

Kajsa Vickhoff Lie fra Bærums Skiklub kjørte inn til sitt andre strake NM-gull, mens Thea Louise Stjernesund fra Hakadal IL overrasket med sølv i sitt første super-G renn på sju år. Markus Nordgård Fossland fra IL Stjørdals Blink kjørte inn gull i mennenes klasse.

– Det var en kul løype, og det er skikkelig gøy med to strake NM-gull. Jeg gjorde noen feil på toppen, men det var ellers et greit løp, sier Vickhoff Lie.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Hun synes det var så moro med Thea.

– Theas jubel i målområdet minner meg om min feiring etter det ene storslalåmrennet i viner, sier hun. 

Landslagssjef Tim Gfeller var en av mange som gratulerte Thea etter løpet.

– Dette ble en kjempefin start for Thea i super-G. Nå skal hun kjøre et par renn til, også får vi se. På teknikklaget har vi trent litt super-G, og vi planlegger for dette også kommende sesong, sier Gfeller.

Les også:  En revolusjonerende måte å trene turn og akrobatikk på

– Jeg er kjempefornøyd med sølv, og døren er absolutt ikke stengt for flere super-G-renn fremover. Nå skal jeg først og fremst kjøre noen flere super G-renn for å forbedre FIS-punktene, sier Stjernsund, som jublet over NM-sølv i målområdet.

Alexandra Gleditsch Melgaard (Stebæk Alpin) kjørte inn til bronse. I mennenes klasse kjørte Johs Bråthen Herland (Kongsberg IF) inn til sølv, mens Fredrik Møller (Oppdal alpin) tok bronsen i mennenes klasse. 

Les også:  Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

– Sesongen har vært blytung, og snøballene har rulla feil vei. Det klabbet seg på også med skader og problemer, men dette var jækla gøy. Det var  herlig med en opptur i dag med NM-gull, sier Fossland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.