Julefilm på kino: Snekker Andersen og Julenissen

nordisk film

Både Snekker Andersen og Julenissen er tilbake på kino i en ny julefortelling for hele familien. Se ny trailer fra «Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul» her.

Nå er nedtellingen for alvor i gang. 8. november starter julen i alle landets kinosaler. Da fylles lerretet igjen med ny julefortelling fra Alf Prøysens eventyrlige univers.

– Alf Prøysens «Den vesle bygda som glømte at det var jul» er et fantastisk morsomt og lekent utgangspunkt for en film. Det har vært en glede å få lov til å dykke ned i dette sjarmerende universet fra den folkekjære forfatteren. Og jeg gleder meg stort til å presentere et hyggelig juleeventyr på kino for hele familien, sier regissør Andrea Eckerbom.

Julestemning med Alf Prøysen
Forfatter og visesanger Alf Prøysen har en helt spesiell plass i nordmenns hjerter. Sangene og fortellingene hans har blitt nasjonalskatter som det norske folket har trykket til sitt bryst og for mange er Alf Prøysen synonymt med jul og familie.

Hans fortellinger er like aktuelle den dag i dag og filmatiseringene skaper nå juletradisjoner for nye generasjoner. 

Om filmen
Dette er historien om ei lita bygd. Den var omtrent som andre bygder selv om den lå ganske for seg selv oppi åsen. Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk… Noen var store og noen var små, noen mente ditt og noen mente datt. Men når det gjaldt en ting, var de helt like alle sammen… De var så fæle til å glømme. Og de glømte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt…nemlig jula!

En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen; Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.