ambulanse

Fire døde etter trafikkulykke i Steigentunnelen

Fire personer er døde etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland. To er fløyet til sykehus med skader, opplyser VG. Politiet fikk melding om trafikkulykken i 16-tiden søndag. En traktor med henger... Les mer »
glimt fotball

VIDEO: Glimt tapte mot Molde i cupfinalen

Det var duket for et topp-oppgjør i cupfinalen på Ullevaal stadion i Oslo søndag mellom Bodø/Glimt og Molde. Kampen startet kl. 16.00 i med nesten helt fulle tribuner, flotte værforhold og topp... Les mer »
fotball

Glimt tapte mot Viking i Stavanger

Bodø/Glimt var på besøk hos Viking i Stavanger søndag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Det var ikke mange dagene siden lagene møtte hverandre sist, da i Norgescupen. I cupen vant Glimt... Les mer »
Eirik Teigstad

Incestoffer fra Sandnessjøen tilkjent 6,7 millioner i erstatning

En mann i 60-årene er dømt til å betale sin egen datter en samlet erstatning på nesten syv millioner kroner for seksuelle overgrep han begikk for 22 år siden, opplyser VG. Bodøposten.no... Les mer »
steigan.no

Avisa Nordland og VG får kritikk

Nettavisen Steigan.no ble nylig oppringt av journalist Marte Fredly-Steen i Avisa Nordland. Hun sa at avisa skulle kjøre den samme saken fra Faktisk.no som også VG har kjørt om at steigan.no angivelig sprer «russisk... Les mer »
fotball

Patrick Berg går til franske Lens

Patrick Berg (24) vant nylig Eliteserien med Glimt, ble kåret til Årets spiller og fikk også Kniksenprisen. Men nå er midtbanespilleren på vei til en fransk stor-klubb. Patrick Berg (24) blir Lens-spiller... Les mer »
Foto: Bjørn Erik Pedersen

Patrick Berg kåret til «Årets spiller»

Søndag ble Glimt seriemestere for andre sesong på rad, og på Fotballfesten mandag fortsatt prisdrysset for Bodø/Glimt. Patrick Berg (24) kåret til «Årets spiller» og Kjetil Knutsen (53) «Årets trener» i Eliteserien,... Les mer »
fotball

Fredrik Bjørkan går fra Glimt til Hertha Berlin

Fredrik Bjørkan forlater Bodø/Glimt til fordel for Hertha Berlin. Den tyske fotballklubben har nå bekreftet at Bjørkan har signert for klubben på Twitter. Venstrebacken har signert en kontrakt med Bundesliga-klubben som strekker seg fram til 2025, og slutter... Les mer »
skole universitet

Nord universitet og Nesna går sammen: Lærerutdanningen på Nesna består

Etter at Nord universitet fusjonerte med lærerutdanningen på Nesna, ble det tre år senere bestemt at studiestedet på Helgeland skulle legges ned. Nå er det klart at lærerutdanningen på Nesna består, ifølge... Les mer »
politiet

Sprayet med brannslukkingsapparat av ungdommer i Bodø

En person er sendt til legevakten for en sjekk etter at han onsdag kveld ble sprayet ned med et brannslokningsapparat av ungdommer i Bodø sentrum, opplyser politiet. Hendelsen skjedde natt til torsdag.... Les mer »