glimt

Glimt kjørte over Odd på Aspmyra

Det var elleville scener når Glimt scorte 2-0 mot Odd på Aspmyra, men de var heldige som ikke fikk mål mot seg i første omgang. Bodø/Glimt fikk besøk av Odd og rundt... Les mer »
glimt

Imponerende opphenting av Glimt mot Brann

Brann sjokket Glimt med to mål i første omgang, men opphentingen av Glimt var minst like imponerende, for det kunne blitt flere Glimt-mål. Det var duket for fotballfest på Aspmyra lørdag kveld... Les mer »
bauer

Kristian N. Rønning blir programleder for VG-lista Topp 40

Artisten og programlederen skal telle ned de 40 best likte låtene i Norge hver uke i det nye programmet på Radio Topp 40. – Jeg gleder meg både til å spille og... Les mer »
glimt

Glimt vant borte mot Sarpsborg 08 i serieåpningen

Årets første runde i Eliteserien gikk bra for Bodø/Glimt som vant 0-2 borte mot Sarpsborg 08, selv med mange faste spillere ute. Denne runden ble også VAR-dømming innført i Eliteserien. Glimt startet... Les mer »
tjen penger online

Ny undersøkelse: Høyere tillit til mediene enn til journalister

Nordmenn har høy tillit til redaktørstyrte medier som NRK, VG og TV 2, men betraktelig mindre tillit til journalister. Det viser en ny rapport fra Medietilsynet om folks nyhetsvaner. Rapporten viser også... Les mer »
politibil

Politimann i Nordland dømt for grovt uaktsom voldtekt og misbruk av stilling

Politimannen i 30-årene fra Nordland politidistrikt er i lagmannsretten dømt til tre års fengsel, ett år lenger enn han fikk i tingretten, opplyser VG. Politimannen som er suspendert fra stillingen er nå... Les mer »
rune fardal

LESERINNLEGG: Løgner om Rune Fardal i VG

Jeg forsøkte nylig å få inn denne artikkelen som tilsvar på VG sin artikkel om «Martin». VG nektet meg tilsvarsrett, men nå kan du lese den her. Av: Rune Fardal, menneskerettsforkjemper. Etter... Les mer »
glimt

Glimt tapte bort mot Zürich – Ute av Europa League

Bodø/Glimt besøkte FC Zürich i Sveits torsdag kveld for å kjempe for videre spill i Europaligaen. Patrick Berg kunne ikke spille grunnet skade og rundt 1000 Glimt-supportere var på tribunene. Glimt startet... Les mer »
vg

Nå kan du være deltaker på «Ikke lov å le på hytta»

Den tredje sesongen av «Ikke lov å le på hytta» slår rekord på rekord og nå kan VGTV avsløre at et nytt konsept er på trappene. Neste sesong holdes det nemlig av... Les mer »
tak brann

Boligbrann i Bodø – To personer til sykehus

To personer er sendt til sykehuset i Bodø etter en brann i en boligbygning i Bodø rundt klokken 01.30 natt til søndag, opplyser VG. Brannmannskapene fikk kontroll over boligbrannen og to personer... Les mer »