rune fardal

LESERINNLEGG: Løgner om Rune Fardal i VG

Jeg forsøkte nylig å få inn denne artikkelen som tilsvar på VG sin artikkel om «Martin». VG nektet meg tilsvarsrett, men nå kan du lese den her. Av: Rune Fardal, menneskerettsforkjemper. Etter... Les mer »
glimt

Glimt tapte bort mot Zürich – Ute av Europa League

Bodø/Glimt besøkte FC Zürich i Sveits torsdag kveld for å kjempe for videre spill i Europaligaen. Patrick Berg kunne ikke spille grunnet skade og rundt 1000 Glimt-supportere var på tribunene. Glimt startet... Les mer »
vg

Nå kan du være deltaker på «Ikke lov å le på hytta»

Den tredje sesongen av «Ikke lov å le på hytta» slår rekord på rekord og nå kan VGTV avsløre at et nytt konsept er på trappene. Neste sesong holdes det nemlig av... Les mer »
tak brann

Boligbrann i Bodø – To personer til sykehus

To personer er sendt til sykehuset i Bodø etter en brann i en boligbygning i Bodø rundt klokken 01.30 natt til søndag, opplyser VG. Brannmannskapene fikk kontroll over boligbrannen og to personer... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt med uavgjort borte mot PSV Eindhoven

Bodø/Glimt besøkte PSV Eindhoven i Nederland torsdag kveld for første runde i gruppespillet i Europaligaen (Europe League). Den historiske kampen begynte jevnt og Glimt-keeper Haikin holder Glimt inne i kampen med gode... Les mer »
aspmyra stadion

Patrick Berg klar for Glimt

Avisa Nordland, VG og Nettavisen hevdet tidlig mandag at midtbanespilleren Patrick Berg (24) var på vei tilbake til Bodø/Glimt. Mandag kveld kom bekreftelse: Patrick Berg landet på Bodø lufthavn. – Det er... Les mer »
ambulanse

Fire døde etter trafikkulykke i Steigentunnelen

Fire personer er døde etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland. To er fløyet til sykehus med skader, opplyser VG. Politiet fikk melding om trafikkulykken i 16-tiden søndag. En traktor med henger... Les mer »
glimt fotball

VIDEO: Glimt tapte mot Molde i cupfinalen

Det var duket for et topp-oppgjør i cupfinalen på Ullevaal stadion i Oslo søndag mellom Bodø/Glimt og Molde. Kampen startet kl. 16.00 i med nesten helt fulle tribuner, flotte værforhold og topp... Les mer »
fotball

Glimt tapte mot Viking i Stavanger

Bodø/Glimt var på besøk hos Viking i Stavanger søndag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Det var ikke mange dagene siden lagene møtte hverandre sist, da i Norgescupen. I cupen vant Glimt... Les mer »
Eirik Teigstad

Incestoffer fra Sandnessjøen tilkjent 6,7 millioner i erstatning

En mann i 60-årene er dømt til å betale sin egen datter en samlet erstatning på nesten syv millioner kroner for seksuelle overgrep han begikk for 22 år siden, opplyser VG. Bodøposten.no... Les mer »