vinter biler

LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

Miljødirektoratet har lagt frem en rapport der det varslers behov for «fysiske pisk-virkemidler» mot bilistene. Av: Frank Sve, samferdselspolitisk talsmann, FrP. 86 prosent av persontransport er med bil. Dette er forslag for... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Skøyter: 12 løpere klare for verdenscupfinalen

Det er klart for sesongens siste World Cup 2. – 4. februar i Quebec, Canada. Dette blir siste test før de store mesterskapene og første gang det arrangeres World Cup i den... Les mer »
glimt

Sjokk-overgang: TIL-trener og TIL-spiller til Glimt

Tromsø-trener Gaute Helstrup blir ny assistenttrener hos erkerivalen Bodø/Glimt. I tillegg skal også stopper-talentet Jostein Gundersen til Glimt i Bodø, ifølge flere medier. – Jeg gleder meg til å jobbe med Kjetil... Les mer »
x

VIDEO: Glimt snytt for straffe – Molde cupmester

En forsvarstabbe ga Molde 1-0 mot Bodø/Glimt i cupfinalen i NM i fotball 2023. Men dommertabben som snøt Glimt for straffe er snakkisen. Første omgang var preget av nervøsitet hos begge lagene,... Les mer »
nordnorsk historie

Episode nr. 100 for podcasten «Nordnorsk historie»

Podcasten «Nordnorsk historie» feirer utgivelse nummer 100. Serien gjør dypdykk inn i den nordnorske historien og målet er å tilslutt lage en kronologisk fortelling om Nord-Norge. Programleder Jitse Buitink er utdannet i... Les mer »
glimt

Glimt tok gull i Eliteserien 2023 – Aalesund rykker ned

Bodø/Glimt har vunnet seriegullet etter søndagens kamp mot Aalesund. Det ble riktignok bare 1-0 til Glimt etter et selvmål, det var Albert Grønbæck som sendte ballen i en Aalesund-spiller. Men seier er... Les mer »
elden advokatfirma

Politiet etterforsker påstandene mot Gjert Ingebrigtsen

SørVest politidistrikt informerte i dag om at de har åpnet etterforskningen mot Gjert Ingebrigtsen på bakgrunn av de opplysningene som fremkom i sønnenes kronikk i VG. – Dette var ikke uventet, og... Les mer »
glimt

Glimt tapte første runde mot Club Brugge

Høstvær og hjemmebane hjalp ikke for Glimt i første runde i Serieligaen mot topplaget Club Brugge og treneren Ronny Deila. Glimt tapte knepent 0-1. Et fullstappet Aspmyra stadion fikk se Bodø/Glimt åpne... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt i cupfinale etter seier mot Vålerenga

Wow. En dramatisk kamp der begge lagene kunne vunnet endte igjen med at Bodø/Glimt gikk seirende ut, bare dager etter Glimt slo Vålerenga 4-2, gjorde de det igjen og sikret seg cupfinale-billett!... Les mer »
glimt

Første kvalifiseringsrunde serieligaen: Glimt knuste Pyunik

Bodø/Glimt feide over armenske Pyunik på Aspmyra, det ble 3-0 for Glimt i første kvalifiseringsrunde i UEFA Europe Conference League. Glimt fikk besøk av FC Pyunik fra Armenia i første cup-runde i... Les mer »