glimt

Wow. En dramatisk kamp der begge lagene kunne vunnet endte igjen med at Bodø/Glimt gikk seirende ut, bare dager etter Glimt slo Vålerenga 4-2, gjorde de det igjen og sikret seg cupfinale-billett!

Revansjelystne Vålerenga fikk besøk fra Bodø og det var duket for en viktig kamp der det skulle avgjøres hvem som skule møte Molde i cupfinalen.

Etter bare 2-3 minutter setter Ulrik Saltnes inn 0-1 for Glimt. Men Vålerenga svarte bare 10 minutter etter og stillingen var 1-1. Glimt styrte mye av kampen i første, Vålerenga hadde sjanser men stillingen holdt seg til pause.

Etter pausen braket det virkelig løs. Faris Pemi header inn 1-2 for Glimt etter 55 minutter. Men igjen svarer Vålerenga, denne gangen bare 5 minutter etter og stillingen er 2-2. Glimt styrer mye av kampen men VIF har en gigantisk mulighet som Glimt-keeper Haikin reddet. Og etter 85 minutter kommer en perle av de sjeldne. Faris Pemi setter inn 2-3 for glimt med et brassespark.

I sluttminuttene sender Vålerenga frem alle mann og blir straffet for det. 5 minutter på overtid får Adam Sørensen i Glimt ballen på midtbanen og løper inn 2-4 i et tomt mål.

– Den villeste fysiske prestasjonen jeg noen gang har sett. Et beist av en scoring, sier Ulrik Saltnes i Glimt til VG.

– En av de vakreste scoringene på norsk jord noensinne! En av de sykeste scoringene jeg har sett i mitt liv, sier TV 2-ekspert Jesper Mathisen.