Skap julestemningen i Bergen

pepperkakehus

Det er ikke lenge før Thons hoteller i Bergen blir pyntet til jul, og om du kanskje vurderer en førjulstur til vestlandets hovedstad har Thon noen tips som kan få deg i ekstra høytidsstemning.

Thon Hotels har det siste året gått igjennom en fargesprakende redesign og tilbakemeldingene fra kundene er at Thon har klart å skape en hyggelig og spennende stemning. Den stemningen forsterkes frem mot jul, og fra Thon i Bergen kommer en liten liste over ting å gjøre som vil skape enda mer stemning:

Les også:  Jordbruksavtale: Et viktig inntektsløft

Juleølfestival på Cornerteateret (Kong Christian Frederiks plass 4) 4. november. Bergen Ølfestival har invitert alle Vestlandets bryggerier til å vise frem årets julebrygg. Her blir det garantert god stemning.

Pepperkakebyen er en Bergensk tradisjon der skoler, barnehager og dyktige bakere bygger en miniatyrversjon av Bergen med pepperkaker og seigmenn. Denne juletradisjonen er bergenserne ekstremt stolte av og de har også plass i Guinness rekordbok som verdens største pepperkakeby. Årets versjon finner du i det gamle Sentralbadet (Teatergaten 37) fra 18. November.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

Grieghallen lokker med flere julekonserter. Kurt Nielsen, Sissel Kyrkjebø, Maria Mena og til og med Oslo Gospel Choir kan du oppleve i Bergens storstue i desember.

Uansett hvilken av disse du velger å besøke er du innen gangavstand fra Thon-hotellene i Bergen sentrum.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.