bodø glimt lsk

Glimt knuste LSK: Seriegullet innen rekkevidde

Bodø/Glimt feide Lillestrøm av banen med masse målsjanser, det ble 3-1 til de helgule og to forsvarsspillere i Glimt scorte mål! Glimt fikk besøk av Lillestrøm mandag kveld i vintervær, det var... Les mer »
tv2

Simon Nitsche leder TV 2s nye konkurranse-reality Fjellhytta

I «Fjellhytta» skal fire deltakerpar kjempe i åtte uker om å vinne sin egen hytte i vakre omgivelser på Turufjell i Flå. Simon Nitsche skal lede TV 2s nye programsatsing. – «Fjellhytta»... Les mer »
tv2

Etterforsker drap: «Tina – Jakten på en drapsmann» på TV 2

19. oktober er det premiere på true crime-serien «Tina – Jakten på en drapsmann» på TV 2. I denne undersøkende dokumentarserien følger vi en av Norges fremste gravejournalister, Hans Petter Aass, i... Les mer »
glimt

Glimt til topps: Vant over Strømsgodset

Bodø/Glimt jobbet inn en 2-0 seier over Strømsgodset, etter at Viking tapte 4-0 mot Molde søndag kveld. Dermed er Glimt tilbake på tabelltopp. Rundt 6.000 fant veien til Aspmyra stadion søndag kveld... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt i cupfinale etter seier mot Vålerenga

Wow. En dramatisk kamp der begge lagene kunne vunnet endte igjen med at Bodø/Glimt gikk seirende ut, bare dager etter Glimt slo Vålerenga 4-2, gjorde de det igjen og sikret seg cupfinale-billett!... Les mer »
glimt

Glimt slo Vålerenga: Pelle scoret fire!

Det begynner å bli trangt i toppen av Eliteserien og Glimt trengte en overbevisende seier mot Vålerenga. Og det fikk de. Det ble 4-0, alle scoringene signert Amahl Pellegrino! Bodø/Glimt fikk besøk... Les mer »
tv2

Her er årets deltakere i «Skal vi danse» på TV 2

12 nye kjendiser er klare for å innta parketten i den 19. sesongen av «Skal vi danse» på TV 2 i år. – Vi er utrolig stolte over å presentere årets deltakere,... Les mer »
tv2

Slik blir valget på TV 2

11. september skal det avgjøres hvem som skal styre Norges kommuner og fylker de neste fire årene. TV 2 gir velgerne en bred og omfattende dekning fram mot valgdagen. – Dette blir... Les mer »
tv2

Petter Nyquist bor der ingen vil bo i ny TV 2-serie

I dokumentarserien «Petter – der ingen vil bo» tar dokumentarskaper Petter Nyquist med seg kameraet og flytter inn i et av Oslos mest beryktede områder. Hvem er menneskene som bor her, og... Les mer »
tv2

Her er spillerne neste sesong av «Forræder»

Fredag var det finale for den andre sesongen av «Forræder», der Aslak Maurstad vant spillet etter en finalethriller. Allerede til høsten blir det en ny sesong av seersuksessen, og her er de... Les mer »