tv2

Egor Filipenko ute av «Skal vi danse: all stars» med skade

Katrine Moholts dansepartner, Egor Filipenko, må gi seg i «Skal vi danse: all stars» på grunn av nakkeprolaps. – Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger,... Les mer »
aspmyra glimt

Marius Lode har signert for Bodø/Glimt

Midtstopperen Marius Lode spilte i Glimt fra 2017 til 2021 og ble solgt til tyske Schalke 04 ved nyttår. Nylig landet spilleren på Bodø lufthavn og blir Marius Lode snart se på... Les mer »
glimt aspmyra

VIDEO: Glimt møter Arsenal, PSV Eindhoven og FC Zürich i Europaligaen

Bodø/Glimt tapte for to dager siden returoppgjøret mot Dinamo Zagreb i Chamipons League men kvalifiserte seg automatisk til Europaligaen. Trekningen har nå blitt tatt og Glimt møter tøff motstand. F.k. Bodø/Glimt møter... Les mer »
glimt fotball

Uavgjort mellom Glimt og HamKam på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot HamKam på Aspmyra stadion lørdag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Det endte med uavgjort og poengdeling. Værforholdene var bra og det var over 6.000 tusen solgte billetter. Glimt... Les mer »
glimt champions league

Aspmyra eksploderte etter Glimt-seier mot Dinamo Zagreb

Bodø/Glimt fikk besøk på Aspmyra stadion av Dinamo Zagreb tirsdag kveld for kvalifiseringskamp til Champions League. Aspmyra var utsolgt, været var klamt men varmt og alt lå til rette for en historisk... Les mer »
tv2

Klart for «Skal vi danse: all stars» på TV 2

I høst er det klart for en allstars-sesong av «Skal vi danse», der gamle vinnere, finalister og publikumsfavoritter inntar parketten. Det blir også ny programlederduo når Helene Olafsen, som vant sesongen i... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt videre til Champions League playoff

Bodø/Glimt ledet 5-0 mot Zalgiris foran returoppgjøret i Vilnius i Litauen tirsdag. Det var forventet at Glimt skulle gå videre til playoff, og det klarte de helgule. Francis Kyeremeh scoret et mål... Les mer »
tv2

Vil bryte ned fordommer i TV 2-serien «Kort og lovende»

I TV 2s nye dokumentarserie «Kort og lovende» møter vi Alexander, Didrik, Hanna og Åsne – fire unge voksne, som alle er kortvokste. Hvordan takler de utfordringene de møter i en verden... Les mer »
tv2

Solbrække skal ikke ta Bhatti-avgjørelser

Nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække skal ikke ta redaktøravgjørelser i saker knyttet til Arfan Bhatti. Dette er klart etter at hun selv ba om det. De siste dagene har det blitt... Les mer »
avis media

Ny rapport fra Medietilsynet: Konsolideringen i avismarkedet fortsetter

De tre største konsernene kontrollerte 72,5 av det totale avisopplaget i Norge ved utgangen av 2021, viser en ny rapport fra Medietilsynet. Det er en økning på 0,5 prosentpoeng fra året før.... Les mer »