tv2

Her er deltagerne i Farmen kjendis 2021

Innspillingen av Farmen kjendis 2021 er i gang. Torsdag 21. mai flyttet tolv norske kjendiser inn på Lundereid gård, i Kragerø kommune. For andre gang skal programmet skal ledes av tidligere landslagsutøver... Les mer »
tv2

Mer «Åsted Norge» på TV 2

TV 2 har bestilt tre ekstra programmer med «Åsted Norge». Disse kommer på luften i juni og vil i hovedsak omhandle de store forsvinningssakene som pågår i landet vårt nå. På mandag... Les mer »
tv2

Slik blir 17. mai på TV 2

Det blir en annerledes 17. mai-feiring i landet vårt i år. Store deler av de tradisjonelle arrangementene er avlyst og folk kommer stort sett til å feire hjemme. – 17. mai i år blir en dag vi kommer til... Les mer »
tv2

TV 2 sikret seg La Liga-rettigheter frem til 2026

Spanske La Liga og TV 2 har inngått en attraktiv femårsavtale som sikrer mediehuset rettighetene til samtlige 380 kamper hver sesong, fra høsten 2021. – Selv i koronakrisen er det viktig å... Les mer »
manchester-united

TV 2 har sikret seg rettighetene til UEFA Champions League

TV 2 har kjøpt rettighetene til å vise alle fotballkampene i UEFA Champions League fra 2021 – 2024. Den aller gjeveste turneringen med Europas beste fotballklubber havner altså hos TV 2 i... Les mer »
Jakten på kjærligheten

Her er årets «Jakten på kjærligheten»-bønder

 «Jakten på kjærligheten» går nå inn i sin 17. sesong. I likhet med tidligere sesonger er det kommet inn en solid bunke med søknader fra bønder som søker kjæreste.   – Jeg er en... Les mer »
tv2

TV 2 sender stjernespekket og verdensomspennende korona-event

«One World: Together At Home»-sendingen 18. april er en hyllest og støtte til helsearbeidere, hvor leger, sykepleiere og familier verden over forteller sine historier – i tillegg til hjemme-opptredener fra en rekke... Les mer »
tv2

Ny sjakkturnering med Magnus Carlsen skal vises på TV 2

Magnus Carlsen og syv av verdens beste sjakkspillere møtes fra 18. – 30. april for å konkurrere om over 2 500 000 norske kroner – den største potten noensinne for en online-turnering.... Les mer »
tv2

«Gode nyheter» på TV 2 Nyhetskanalen i påsken

TV 2 Nyhetskanalen tar ikke påskeferie, snarere tvert i mot! Kanalen utvider sendeskjemaet i påsken og vier i tillegg tid til «Gode nyheter» hver dag. TV 2 Nyhetskanalen har utvidet sendeskjemaet sitt... Les mer »
tv2

Rekorduke for TV 2

Den siste uken har nordmenns behov for nyheter vært nærmest umettelig, og TV 2 har opplevd stor vekst for både TV 2 Nyhetskanalen, kveldsnyhetene og TV2.no. I tillegg har mediehuset flyttet deler... Les mer »