fotball

TV 2 sender samtlige 380 Premier League-kamper

TV 2 får sende alle de 380 kampene fra Premier League neste sesong. Dette har TV 2 nylig fått bekreftet fra Premier League. Sammen med alle kampene fra LaLiga og Champions League... Les mer »
tv2

Olaf Tufte og familien på TV 2

I dokumentarserien «Tufte» følger vi en av landets tøffeste idrettsutøvere, Olaf Tufte, hans familie og team. TV 2 er tett på i forberedelsene til Tuftes siste sesong som roer der han kjemper... Les mer »
tv2

Martin Lepperød i ny humorserie fra TV 2

Komiker Martin Lepperød spiller en av hovedrollene i humorserien «Bislett bnb», som har premiere på TV 2 Play til høsten. Serien ble til etter en bacheloroppgave ved Høyskolen Kristiania. Kollektivbeboerne Frans, Simen... Les mer »
tv2

Alexandra Joner med i ny sesong av «Bloggerne» på TV 2

Alexandra Joner er med i den femtende sesongen av «Bloggerne» på TV 2. I tillegg følges Sophie Elise Isachsen, Emma Ellingsen, Eveline Karlsen, Monica Nyhus og Iselin Guttormsen i høstens nye sesong.... Les mer »
tv2

Disse idrettsheltene skal kjempe i ny sesong av «Landskampen»

Her er stjernene som er klare for en ny sesong av «Landskampen» på TV 2 i høst! Etter to tidligere sesonger står det 1-1 sammenlagt mellom Norge og Sverige. Nå er vinterheltene... Les mer »
tv2

Morten Langli returnerer til TV 2

Sportskommentator Morten Langli vender tilbake til TV 2. – Det er veldig hyggelig å være ønsket, og jeg er stolt over å komme tilbake til kanalen hvor kommentatorkarrieren min startet, sier Langli.... Les mer »
tv2

Marit Bjørgen blir «Landskampen»-programleder

Skidronningen var med som deltaker i fjor. I år går Marit Bjørgen inn i programlederduoen for TV 2-programmet «Landskampen». «Landskampen» er programmet hvor norske og svenske idrettshelter kjemper mot hverandre i knalltøffe... Les mer »
tv2

Tidenes sesong for «Sommerhytta» på TV 2

582.000 seere så på «Sommerhytta» torsdag kveld da Kurt og Veronica ble kåret til vinnere. Nær 600.000 seere har i snitt sett hele sesongen av årets «Sommerhytta» på TV 2, som er... Les mer »
tv2

Flere programmer med «Helt Harald» på TV 2

Med mottoet «det er begrensa hvor dritt det kan gå» gjorde Harald Rønneberg comeback på tv i vår. Det gikk alt annet enn «dritt», så nå er han klar for å lage... Les mer »
tv2

TV 2 Play sender fotball-EM i 4K

Lørdag 12. juni kl. 21.00 sparkes EM i gang på TV 2 med kampen mellom Belgia og Russland. TV 2 sender i løpet av mesterskapet hele 25 kamper, og alle vil bli sendt i 4K-oppløsning... Les mer »