glimt champions league

Rykter: Nikita Haikin til Glimt

Tirsdag ettermiddag landet målvakten på Bodø lufthavn. Ifølge Nettavisen, TV 2 og Avisa Nordland er han der for å signere en kontrakt med eliteserieklubben Bodø/Glimt, ifølge NRK. Nikita Haikin hadde stor suksess... Les mer »
tv2

Dramaserien «Fling» kommer på TV 2 Play

Torsdag 20. april er det premiere på «Fling» – et nytt og ungt relasjonsdrama om kjærlighet, sex og dating. Vi følger Ada og vennenes opp- og nedturer i kjærligheten, og hvordan de... Les mer »
tv2

Fotballheltene letter på sløret i ny TV 2-serie

Fotballnasjonen Norge har aldri vært så stolt som på 1990-tallet. Men hele historien er ennå ikke fortalt. Den får du i den nye TV 2-serien «Våre beste menn», hvor eventyret fra virkeligheten... Les mer »
tv2

Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner hotelldørene i ny TV 2-serie

Bli med til Halden, hvor kjendisparet Per Sandberg og Bahareh Letnes har realisert drømmen om å åpne hotell og bar – uten tidligere erfaring med hotelldrift. I den nye TV 2-serien «Per... Les mer »
glimt

Glimt skal ha solgt Joel Mvuka for 70 millioner

Joel Mvuka i ferd med å bli Bodø/Glimts neste storsalg, Glimt skal nemlig ha akseptert et kjempebud på angrepsspilleren, ifølge TV 2. Det skal være den franske klubben Lorient som skal kjøpe... Les mer »
tv2

Simon Nitsche leder Gullfisken 2022

Lørdag 4. februar leder Simon Nitsche den direktesendte festaftenen for reklamebransjen – «Gullfisken». Reklamebyråene bak de 12 sølvfiskene kjemper om den gjeve prisen, når fjorårets beste reklamefilm skal kåres. Juryen har kåret... Les mer »
tv2

Espen Eckbo til TV 2

Espen Eckbo melder overgang til TV 2, for å bli en viktig del av kanalens humorsatsing. En av Norges desidert største komikere blir en viktig brikke i TV 2 sin satsing på... Les mer »
nrk

Slik blir VM-vinteren på NRK

Det blir fest i vinterlige omgivelser når NRK skal sende både VM i skiskyting og VM på ski i februar og mars. NRK har satt sammen et stjernelag som jobber med vintersport... Les mer »
gunnar andreassen

Glimt kan møte Rosenborg i cupen

Kvart- og semifinalene for NM menn 2022 ble trukket torsdag. Der ble det klart at Glimt kan møte Rosenborg i kvartfinalen, melder TV2.  Men Bodø/Glimt må først slå Ranheim i fjerde runde. 4.... Les mer »
tv2

«Russebussen» kommer på TV 2 Play

TV 2 fortsetter satsingen på humordrama med serien «Russebussen», som har premiere på TV 2 Play 26. januar. Skolens to største nerder, Vipul (Vip) og Eigil, har vært bestevenner hele livet. Nå... Les mer »