tv2

Vendela og Petter gifter seg på TV 2

Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) møttes for første gang i «Farmen kjendis» for seks år siden. Nå blir det TV-bryllup i den nye serien «Vendela + Petter gifter seg». Vendela... Les mer »
tv2

Slik blir 17. mai-feiringen på TV 2

Gjengen i «God 17. mai Norge» har et rikholdig program på nasjonaldagen. Tirsdag er landet vårt pyntet til fest og allerede fra kl 06.30 kan du starte feiringen med Nyhetskanalen og fra... Les mer »
tv2

Dennis Siva Lie ny programleder i God kveld Norge

Marte Bratberg er tilbake fra fødselspermisjon, og skal sammen med Dennis Siva Lie lede «God kveld Norge» sin digitale satsing. Dennis Siva Lie var med i årets sesong av «Kompani Lauritzen» på... Les mer »
tv2

Her er deltakerne i TV 2s nye storsatsing «Forræder»

De 20 spillerne flytter inn i Anders Jahres majestetiske villa i Sandefjord. Her skal de fullføre en rekke oppdrag og utfordringer for å vinne en stor premie, men tre av spillerne er... Les mer »
nff

Storavtale om norsk fotball: Skal vise 50.000 breddekamper

Med TV 2 og Amedia på eiersiden, blir MyGame plattformen for strømming av all breddefotball i Norge de neste syv årene. Med automatiserte sportskameraer på over tusen fotballbaner over hele landet, skal... Les mer »
allente

Allente og TV 2 utvider avtale med strømmerettigheter

TV 2 og Allente styrker samarbeidet i det norske TV-markedet, og utvider nå sin eksisterende avtale til også å inkludere rettigheter til strømming. Med denne rettigheten på plass vil Allente kunne tilby... Les mer »
tv2

TV 2 kårer den sprekeste pensjonisten på «Norges sprekeste»

I realityserien «Norges sprekeste» møter vi ti pensjonister mellom 68 og 77 år som skal konkurrere om å bli «Norges sprekeste». Programleder er Erik Solbakken. De ti pensjonistene har nå flyttet inn... Les mer »
tv2

Victor Sotberg til TV 2

Den populære programlederen Victor Sotberg begynner i TV 2. Victor er en populær programleder og YouTube-profil. Akkurat nå er han å se som programleder på lørdagskveldene i «Alle mot 1» på NRK,... Les mer »
tv2

Yaw Amankwah blir fotballekspert i TV 2

TV 2 trapper opp satsingen på norsk fotball og signerer Yaw Amankwah (33) som ny fotballekspert. – Det føles litt på samme måte som da jeg signerte min første proffkontrakt, en glede over å... Les mer »
tv2

Mads Hansen blir programleder i «Forræder» på TV 2

Programmet har tittelen «Forræder.» I programmet blir 20 kjente nordmenn spillere i et engasjerende psykologisk spill, med appell til hele familien. – Dette er en storsatsing som vi virkelig har gledet oss... Les mer »