manchester-united

TV 2 Sumo lanserer 4K-kvalitet fra Premier League

Den aller beste bildekvaliteteten som er tilgjengelig fra Premier League-kampene blir nå tilgjengelig kun via TV 2 Sumo. 1. november lanseres sendinger i 4K-kvalitet, og storkampen mellom Manchester United og Arsenal er... Les mer »
aschehoug

Ny bok: Fenomenet Dan Børge

Ingen har vært en like fast gjest i norske tv-stuer som Dan Børge Akerø. I 1986 tok Dagsrevy-reporteren spranget over til underholdningsavdelingen for å bli programleder for SenFredag. Snart ledet han med... Les mer »
tv2

Slik spilles UEFA Champions League og UEFA Europa League på TV 2

Manchester United, Real Madrid, Liverpool og Dortmund. Molde, Milan, Arsenal og Tottenham. Det blir storoppgjør på TV 2-kanalene i oktober og november. – Dette er en utrolig festmeny fra de to store... Les mer »
tv2

Milliontall for Norge – Serbia på TV 2

980.000 seere fulgte på det meste kvalifiseringskampen mellom Norge og Serbia på TV 2 torsdag kveld. – Dette er svært solide tall som viser den ukuelige optimismen som oppstår i befolkningen hver... Les mer »
trump

Tump eller Biden? Slik følger du USA-valget på TV 2

Mye står på spill i USA i høst. Får Donald Trump fire nye år som president, eller tar demokratenes kandidat, Joe Biden, over Det hvite hus? Med koronapandemien som dramatisk bakteppe vil valgresultatet... Les mer »
glimt

Klar ledelse i Eliteserien: Glimt vant mot Brann

Serieleder Bodø/Glimt besøkte Brann i Bergen søndag kveld. Glimt har hatt en rekordbra sesong så langt og hadde en fersk Europaliga seier i bagasjen. Brann var på jakt etter å revansjere seg... Les mer »
glimt

Utklassing: Glimt vant 6-1 over Odd

Serieleder Bodø/Glimt tok imot gjestende Odd på Aspmyra søndag kveld i et gufsete regnvær. Tross det dårlige været ble det servert festfotball på hjemmebanen. Men det var faktisk Odd som startet målfesten.... Les mer »
tv2

TV 2 viser alle Premier-League kampene i september direkte

Nå har bekreftelsen på at TV 2 kan vise alle Premier League-kampene i september direkte kommet. Det betyr at elleve nye kamper inngår i TV 2s live-meny. Dette kommer etter at det... Les mer »
tv2

Fotball-EM på TV 2 og NRK i 2024 og 2028

TV 2 og NRK har sikret seg rettighetene til EM i fotball for herrer i 2024 og 2028. I tillegg har TV 2 kjøpt rettighetene til å vise European Qualifiers og UEFA... Les mer »
fotball

Patrick Berg fra Glimt skal spille for Norge

Landslagssjef Lars Lagerbäck har valgt å ta ut Bodø/Glimts Patrick Berg (22) til nasjonsligakampene mot Østerrike og Nord-Irland, opplyser flere medier. – Patrick har gjort en fantastisk bra sesong, som hele Bodø/Glimt.... Les mer »