fartsgrense

En av fem i Nordland tror de har kjørt med promille

Kolliderer du i ruspåvirket tilstand kan du ende opp med erstatningskrav på flere millioner kroner. Likevel svarer en av fem i Nordland at de tror de har kjørt med promille. Alt for... Les mer »
parkveien barnehage bodø sentrum

Skal forebygge og avdekke mobbing og krenkelser i barnehager og skoler i Nordland

Utdanningsdirektoratet og Læringsmiljøsenteret inviterer til deltakelse i læringsmiljøprosjekter for barnehager og skoler. Satsingen gir kompetanseheving i å forebygge, avdekke og håndtere mobbing og andre krenkelser, opplyser Fylkesmannen i Nordland. Dette handler om... Les mer »
samsung

Samsung filmer iskald surfing i Lofoten

Utstyrt med våtdrakt, værbestandig teknologi og en stor interesse for fotografering og surfing, har den norske surfefotografen Hallvard Kolltveit bestemt seg for å gi verden sitt bilde av arktisk surfing sammen med... Les mer »
Frivillighet Norge

VIDEO: Per Hansen fra Nordland finalist til Frivillighetsprisen 2019

Frivillighet Norge lanserer nå de seks finalistene til den nasjonale Frivillighetsprisen 2019. Du kan nå stemme på din favoritt og vinneren får 50 000 kroner til sitt formål. Frivillighet Norge offentliggjør finalistene... Les mer »
bolig blokk leilighet

Ny undersøkelse: Lite naboirritasjon i nord

Forholdet til naboen i de nordligste fylkene er bra, men når først forholdet blir dårlig, skjærer det seg fullstendig. Det kommer frem i en undersøkelse som Respons Analyse har gjennomført på oppdrag... Les mer »
politi

Knuste verandadør i Narvik – Ble pågrepet

Politiet fikk melding om en person som forsøkte å ta seg inn i ett hus i Narvik i 6-tiden søndag morgen. Personen hadde knust verandadøren til innringeren. Personen klarte ikke å komme... Les mer »
politi

Full mann ville overnatte i feil leilighet i Sortland

Mann gikk inn i feil leilighet i Sortland natt til søndag og la seg til å sove. Politiet ble tilkalt og kom på stedet. Politiet fikk fraktet mannen til rett leilighet. Mannen... Les mer »
Norges idrettsforbund

Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel 2019 er klar

Ole Leiråmo fra Bossmo & Ytteren IL er Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen 4. januar. Én kandidat fra hver idrettskrets er med i kampen om fem... Les mer »
matprisen 2019

Astrid Regine Nässlander fra Steigen vant matstipend

Astrid Regine Nässlander fra Steigen vant nylig KokkeKarlas stipend 2019 under Matprisen 2019. Astrid er en ambisiøs kokk og foredler med stor yrkesstolthet og yrkesglede. Hun setter maten for seg selv, fremmer... Les mer »
jitse buitnik

LESERINNLEGG: Hålogaland reiser seg fra asken

Vi er ikke brikker i Oslos sjakkspill lengre, vi er Hålogaland igjen. 1000 år som kolonistat er over, 1000-årsnatten er forbi, Nordlandsgjelden er betalt og «Nord-Norgesproblemet» er løst. Nå er det opp... Les mer »