statsforvalteren i nordland

Statsforvalteren i Nordland: – Unngå reiser til Osloregionen

Statsforvalteren i Nordland ber folk unngå å reise til Osloregionen i tiden framover. Anbefalingen kommer etter omfattende smitteutbrudd av det muterte Covid-19-viruset på Østlandet. – På grunn av dette utbruddet, er det... Les mer »
vinter trafikk

Trafikkulykke i Grane: Kjørte på Elg

En personbil kjørte på en elg langs E6 i Grane i Helgeland natt til mandag i 22-tiden. Bilfører var alene i bilen under kollisjonen. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Bilføreren ble sjekket... Les mer »
Christian Torset

– Bør vurdere søringkarantene

Det politiske miljøet i Nord-Norge ser igjen med bekymring på utviklingen av pandemien på Østlandet. Gruppeleder på Fylkestinget Christian Torset (SV) oppfordrer til å handle raskt. – Det er åpenbart at det... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Mange skader i Nord-Norge etter «Frank»

Tryg Forsikring har per fredag ettermiddag registrert 19 skadesaker etter uværet «Frank» i Nord-Norge samt 3 etter springflo i Oslofjorden torsdag/natt til fredag. Stormskadene i nord gjelder hovedsaklig skader på tak hvor takstein... Les mer »
ambulanse

Redningsaksjon ved Blålitinden i Lofoten – En person omkommet

Politiet rapporterer om en redningsaksjon ved Blålitinden, Vestvågøy i Lofoten i natt til lørdag. SeaKing og mannskaper fra Røde Kors prøvde å ta seg fram til en kvinne, som hadde meldt fra... Les mer »
statsforvalteren i nordland

Statsforvalteren i Nordland: – Sikre løse gjenstander og hold dere hjemme

Ekstremværet er ventet inn over Nord-Helgeland i løpet av torsdags formiddag, og vil treffe resten av Nordland i de påfølgende timene. Det vil bli kraftig vind fra sør-øst, kombinert med lave temperaturer,... Les mer »
politi

Lastebil blåst av veien i Vefsn

En lastebil har blåst av veien på E6 ved Mjåvatnet i Vefsn 9-tiden torsdag morgen. En person skal ha satt fast i bilen, opplyser politiet. Nødetatene rykket ut tl stedet. Sjåføren kom... Les mer »
nordland vei trafikk

Farevarsel om kraftig vind i Nordland

Det er meldt både kaldt og forblåst vær i Nord-Norge de kommende dagene. Meteorologene har sendt ut farevarsel og venter at uværet treffer landsdelen med full styrke torsdag og fredag, opplyser NRK.... Les mer »
apotekerforeningen

15 kommuner i Nordland får tilbud om vaksinehjelp fra apotek

Flere enn 900 apotek over hele landet er klare til å bidra med covid-19-vaksinering. Helsepersonell i apotekene kan sørge for at vaksineringen går raskere. I ukene fremover vil tilgangen til vaksinene øke... Les mer »

Fem tursteder du må oppleve i Nordland

Nordland er en perle hvor fantastiske turmuligheter venter rundt hvert eneste hjørne. Her finner du noe som passer for alle, enten du foretrekker havet, skogen eller fjellet. Ønsker du å komme tettere... Les mer »