snn

Sparebank 1 Nord-Norge: Solide tall og rekordhøy sparing

SpareBank 1 Nord-Norge leverte et resultat før skatt på 1 035 mill. kr i første halvår 2020. Konsernsjef Liv Ulriksen mener Nord-Norge trolig er mindre koronarammet enn mange andre deler av landet,... Les mer »
farmasiet

Halvparten av nordlendinger vil ha munnbindkrav på kollektivtransport

Halvparten av nordlendinger ønsker seg påbud om munnbind på kollektivtransport, og 1 av 4 ønsker det samme på ferjer og båter. Samtidig er det få som ønsker et nasjonalt påbud. Det viser... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann ved Skjomen i Narvik

Politiet rapporterer om en brann i en bygning på Elvegård, ved Skjomen i Narvik i 14-tiden onsdag. Nødetatene har rykket ut til stedet. Skjomen er en arm av Ofotfjorden i Narvik kommune... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og sjømatministeren til Lofotseminaret 12. august

Onsdag 12. august holder fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen åpningsforedraget på Lofotseminaret i Mortsund i Lofoten. – Havbruksnæringen har som alle andre næringer blitt og er berørt av koronasituasjonen. Samtidig har... Les mer »
politiet

17-åring funnet etter leteaksjon i Nordland

En 17 år gammel gutt er funnet etter å ha kommet bort fra vennene sine ved Øvre Høydal i Øksnes kommune i Nordland natt til søndag, opplyser Resett. Gutten ble funnet etter... Les mer »
svolvær

Norgesferie til tross: Lofoten smittefri i sommer

Lofoten har fått rekordmange turister denne sommeren. Til tross for tusenvis av ferierende nordmenn og utlendinger har turistregionen i nord klart å holde seg smittefri, opplyser NRK. – Med tanke på hvor... Les mer »
norgesgruppen

NorgesGruppen på leting etter matskatter i Vesterålen

NorgesGruppens satsing på lokalmat fortsetter ufortrødent. Denne uken er konsernsjef Runar Hollevik og lokalmatansvarlig Eivind Haalien på leting etter spennende lokalmatprodusenter i Vesterålen og Lofoten til sine butikker. De siste årene har... Les mer »
Slik sikrer du god økonomistyring

Nordlandskommuner behandler 4300 byggesøknader årlig, mange manuelt

De siste fem årene har kommunene i Nordland fylke behandlet nesten 22 000 byggesøknader fra innbyggere og næringsliv. Ved å heldigitalisere prosessen kan søknadene behandles raskere og rimeligere, ifølge digitaliseringsekspert. – Omtrent... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Kvinne fra Nordland tiltalt for seksuelle overgrep på to jenter

En kvinne i 30-årene fra Nordland er tiltalt for seksuelle overgrep mot to jenter. En av jentene skal ha vært 14 år, opplyser Resett. Kvinnen er tiltalt for å ha hatt seksuell... Les mer »
ferge

Nordland fylkeskommune: Nord-Solvær tilbake i ruteplanen

I det nye anbudet som starter opp 1. september 2020 var anløp av Nord-Solvær tatt ut av ruteplanen. Nå er den derimot tatt inn igjen for å imøtekomme innbyggerne, opplyser Nordland fylkeskommune.... Les mer »