nfk

Hjerteslag skal gi kulturpulsen tilbake i Nordland

Fylkesråd Kirsti Saxi har etablert et nytt kulturnettverk sammen med Narvik kommune. Nå skal offentlige kulturutøvere skape ny puls sammen med amatører og ildsjeler i mange ulike kulturuttrykk. – Dette skal være... Les mer »
nfk

7000 unge nordlendinger er ikke i utdanning, opplæring eller arbeid

7000 unge nordlendinger er ikke i utdanning, opplæring eller arbeid. Fylkesrådet starter nå et systematisk arbeid for å få alle med på lag. 7000 nordlendinger under 30 år i utenforskap er 7000... Les mer »
nav bodø

Ny undersøkelse: Stor fare for å havne utenfor arbeidslivet i Nordland

I den landsdekkende rapporten Jobbarometeret kommer det frem at mangel på erfaring er den største utfordringen til å få seg jobb i Nordland – like etter kommer mangel på nettverk og kontakter. –... Les mer »
nfk

9,5 millioner kroner til Nesna

Nordland fylkeskommune godkjenner omstillingsplan for 2021- 2026 og handlingsplanen 2021 for omstillingsarbeidet i Nesna kommune, og innvilger samtidig et tilskudd 9, 5 millioner kroner til omstillingsarbeidet. – Målet er å skape 250 nye... Les mer »
nfk

– Forventer at Torghatten rydder opp kjapt

– Fergeproblemene vi har opplevd på Nesna Levang-sambandet er uakseptable og ikke i henhold til avtalen vi har signert med selskapet. Nå forventer jeg at Torghatten får materiell og mannskap på plass... Les mer »
forfatter

Ny undersøkelse: Folk fra Nordland sliter med kreativitet hjemme

Gjennom pandemien har nordmenn i mye større grad enn tidligere måttet bruke hjemmet til både hobbyer, aktiviteter og jobb. Undersøkelse viser imidlertid at hjemmet ikke alltid har forutsetningene som skal til for... Les mer »
sj norge

SJ Norge med flere avganger på Nordlandsbanen

Fra 12. desember øker antallet togavganger på både Dovrebanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen, Rørosbanen og Meråkerbanen. – Pandemien har ikke gitt oss anledningen til å satse slik vi planla da vi tok over, men... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Rekordsommer for redningsskøytene i Nord-Norge

Redningsskøytene i Nord-Norge rykket i løpet av sommermånedene ut på 461 oppdrag. Det er en økning fra 408 oppdrag i 2020 og en økning på hele 22 prosent siden normalåret 2019. Også... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulansesaken i Steigen løser seg i dag

Nordlandssykehuset snur og vil beholde stasjonsvakt for de ambulanseansatte i Steigen, opplyser NRK. Før dagens styremøte anbefaler adm. direktør Paul Martin Strand en løsning som betyr at de som jobber på ambulansene... Les mer »
covid 19 virus

Ingen registrert smittet ved testing lokalt på Røst

Røst kommune melder at de har testet flere av innbyggerne for koronasmitte (Covid-19) de siste dagene. Røst kommune kan bekrefte at det ikke er registret noen smittede lokalt på Røst, opplyser kommunen. Les mer »