sv

Buitink ny leder i Nordland SV

Et enstemmig fylkesårsmøte valgte Jitse Buitink til ny partileder for Nordland SV på partiets årsmøte søndag 18. februar.  – SV er Norges folkeparti. Vi er i sterk vekst og det er på... Les mer »
pressenytt

Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.  I løpet av ett år har folk kjøpt... Les mer »
nfk

Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Fylkesrådet i Nordland ønsker å utvide sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord. – Et viktig samband for reiselivet i regionen, sier fylkesråd Marianne Dobak Kvensjø, og putter én million kroner ekstra inn... Les mer »
snn

SpareBank 1 Nord-Norge oppretter Nord-Norsk fond

SpareBank 1 Nord-Norge leverer et resultat etter 2023 på 3.273 millioner kroner før skatt. Samme tall for 2022 var 2.364 millioner kroner. – Tallene er gode, og vi leverer på alle parametere... Les mer »
vegvesenet

VIDEO: Gjennomslag i løsmassetunnelen på Helgeland

Bare ett halvt år forsinket kunne entreprenør og utbygger feire gjennomslag i Bergåstunnelen. 70 meter løsmasser stoppet ikke tunnelspesialisten fra Andøy. I fjor ble LNS AS den første entreprenøren som har drevet... Les mer »
nfk

Nordland fylkeskommune møtte oljeselskapene til dialog

Fylkesråd for næring Bjørn Larsen møtte oljeselskapene som har aktivitet i Norskehavet. – Jeg fikk en god oppdatering på aktivitetene som kommer de nærmeste årene. Disse selskapene er svært viktig for næringslivet... Les mer »
nfk

Vil ha staten med på fremtidens hurtigbåt i Nordland

– Staten må kjenne sin besøkelsestid. Dette er en unik mulighet til å ta en global ledelse i å utvikle framtidens nullutslipps hurtigbåt, sier en samstemt politisk ledelse i de fire fylkeskommunene... Les mer »
pixabay

Rutealternativene i Nordland er uakseptable

Fylkeskommunene i Trøndelag, Nordland og Finnmark, vil ikke velge mellom de ruteforslagene Widerøe har presentert for FOT-rutene. Årsaken er at alle tilbudene oppfattes å være altfor dårlige både for folk og næringsliv.... Les mer »
nfk

Vil ha russefeiring uten mobbing i Nordland

– Elevene i Nordland skal ikke oppleve ekskludering i skolehverdagen eller tilknytningen til læringsmiljøet – heller ikke i russetiden. Derfor fremmer fylkesrådet nå en sak til fylkestinget om trygg og inkluderende avgangsmarkering.... Les mer »
snøskred

I helgen kan store snøskred løsne av seg selv i Nordland

Et nytt lavtrykk treffer Nordland lørdag. Helgeland og Svartisen vil få kraftig vind og store nedbørsmengder som fører til at store skred kan løsne av seg selv. Også i Sør-Norge er det... Les mer »