Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

nfk

Ny funksjonalitet i Reis-appen gir deg mulighet til å se hvor bussen eller båten din er til enhver tid.

Nå får du full oversikt over hvor bussen og båten din befinner seg. Alt tilgjengelig i Reis-appen.

– Endelig er sanntidsvisning i kart kommet på plass som en funksjon i Reis-appen, sier en fornøyd faggruppeleder, Marte Andersen.

Hun er glad for å kunne vise frem denne funksjon som reisende i Nordland har ventet lenge på.

Les også:  Fylkesrådet gir 3 millioner til Evenes

– Du kan se nøyaktig hvor bussene, hurtigbåtene og fergene er til enhver tid – via nøyaktige GPS-posisjon i kartet i appen, forklarer Andersen.

Kartet finner du på to måter. Enten ved å gå inn via avganger-fanen, velge den bussen eller båten du skal ta, og velger «følg buss/båt»-knappen øverst på siden.

– Eller når du gjør et reisesøk, så kan du velge en tur og finne «følg buss/båt»-knappen for den bussen eller båten du skal reise med, sier Andersen, og poengterer at det er en forutsetning at det er en rute som er startet fra første holdeplass eller kai.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

Sanntidsvisning i kart gir en mye mer nøyaktig posisjonsvisning, som oppdateres så ofte som hvert 5. sekund.

– Slik kan du selv beregne når du må gå til busstoppet eller kaia, og kan kanskje nyte kaffekoppen din litt lengre. Vi ønsker likevel å minne om at det alltid er lurt å være ute i god tid når du skal reise, avslutter Marthe Andersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.