Første kvalifiseringsrunde serieligaen: Glimt knuste Pyunik

glimt

Bodø/Glimt feide over armenske Pyunik på Aspmyra, det ble 3-0 for Glimt i første kvalifiseringsrunde i UEFA Europe Conference League.

Glimt fikk besøk av FC Pyunik fra Armenia i første cup-runde i serieligaen på Aspmyra. Været var perfekt og rundt 7000 tilskuere hadde møtt opp på Aspmyra.

Glimt kjørte knallhardt fra første minutt og det lå en Glimt-scoring i lufta etter bare minutter. Etter 5 minutter setter Albert Grønbæk inn 1-0 for Glimt.

Les også:  Her er Harald Berg-statuen

Etter 30 minutter setter Faris Pemi inn 2-0 for Glimt, som var stillingen til pause. Etter pausen er det Amahl Pellegrin som setter inn 3-0 for Glimt etter 55 minutter.

– Jeg klarer ikke å se for meg at Pyunik skal snu hverken dette eller i Armenia neste uke. Da må Bodø/Glimt skyte ballen et par ganger i eget mål tror jeg, sa Kjetil Rekdal til VG etter 3–0-målet.

Les også:  Glimt slo Vålerenga: Pelle scoret fire!

– Vi tar tak fra første sekund, vi setter et tempo de sliter med, sier Glimt-kaptein Patrick Berg til Direktesport etter kampen.

Nå venter returoppgjøret i Armenia.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.