hkstrategies

Nå starter kvinnenes Champions League – Stømmes gratis på YouTube

For første gang noensinne har strømmetjenesten DAZN samlet samtlige kamper i kvinnenes Champions League på én og samme plattform. Som en del av satsningen har de inngått et samarbeid med YouTube, som... Les mer »
ball

Uavgjort for Glimt mot CSKA Sofia

I den andre gruppespillkampen i UEFA Europa Conference League tok CSKA Sofia imot Bodø/Glimt på Vasil Levski  stadion i den bulgarske hovedstaden Sofia torsdag kveld. CSKA Sofia presser i begynnelsen av kampen,... Les mer »
Foto: Wikipedia/Bodø kommune

Glimt møter Roma og Jose Mourinho på Aspmyra

Trekningen i UEFA Europa Conference League 2021/22 ble foretatt fredag kveld, og Bodø/Glimt skal møte flere europeiske topplag i gruppespillet. Glimt skal blant annet møte trenerlegenden José Mourinho og hans Roma på... Les mer »
telenor

Ny mobilrekord under fotball-EM

Aldri før har så mange vært på Telenors mobilnett som under søndagens EM-finale i fotball mellom England og Italia. Ferietid og hyttekontor har gjort nordmenn til storforbrukere av mobilnettet. Det ble ny... Les mer »
tv2

TV 2 Play sender fotball-EM i 4K

Lørdag 12. juni kl. 21.00 sparkes EM i gang på TV 2 med kampen mellom Belgia og Russland. TV 2 sender i løpet av mesterskapet hele 25 kamper, og alle vil bli sendt i 4K-oppløsning... Les mer »
viaplay

UEFA Champions League er tilbake: – Sevilla skal få slite med Haaland

Tirsdag og onsdag starter sluttspillet i UEFA Champions League på Viaplay og V sport 1. Først ut er gigantoppgjøret mellom Barcelona og PSG, før Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund onsdag skal... Les mer »
viaplay

UEFA Champions League tilbake på Viaplay og V sport – Haaland kan bli toppscorer

Han var nær ved å bli toppscorer i sin første sesong. Nå får Erling Braut Haaland en ny mulighet, når UEFA Champions League-sesongen tirsdag sparkes i gang på Viaplay, V sport og... Les mer »
tv2

Fotball-EM på TV 2 og NRK i 2024 og 2028

TV 2 og NRK har sikret seg rettighetene til EM i fotball for herrer i 2024 og 2028. I tillegg har TV 2 kjøpt rettighetene til å vise European Qualifiers og UEFA... Les mer »
nent

Slik ser du finalen i UEFA Champions League på Viaplay og TV3

Paris Saint-Germain møter Bayern München i verdens største klubbkamp i fotball. Finalen i UEFA Champions League får du med deg søndag fra klokken 19.00 på Viaplay og TV3. En lang sesong er... Les mer »
viaplay

Sluttspillet i kvinnenes UEFA Champions League på Viaplay og V sport

Ada Hegerbergs Lyon har vunnet fire ganger på rad. På Viaplay og V sport kan du følge sluttspillet i verdens gjeveste turnering for klubblag, og det franske lagets mål om å vinne... Les mer »