gunnar andreassen

VIDEO: Målkavalkade med 86 Glimt-scoringer i Eliteserien 2022

Bodø/Glimt har lagt bak seg nok en fantastisk sesong med Cupfinale sølv, Champions League-kamper, Europa League-kamper og Europe Conference League-plass og sølv i Eliteserien. I denne videoen får du se høydepunktene for... Les mer »
aspmyra stadion

Glimt møter polske Lech Poznań hjemme 16. og borte 23. februar

Glimt er ute av Europaligaen og, nå har UEFA trukket motstanderen der Glimt skal spille play-off for å sikre sek Europe Conference League. Det blir det polske laget Lech Poznań hjemme på... Les mer »
glimt

Glimt har fått inn 110 millioner i Europa – Kan nærme seg 200 millioner

Bodø/Glimt gikk glipp av Champions League og er etter tapet på Aspmyra mot PSV Eindhoven også ute av Europa League, men videre med i Europa Conference League. Den sportslige suksessen har også... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt tapte mot PSV – Videre i Conference League

Bodø/Glimt fikk besøk av det nederlandske storlaget PSV Eindhoven torsdag kveld. For Glimt handlet det om å få en viktig tredje-plass i Europa League-gruppen for å sikre videre spill i Europa Conference... Les mer »
glimt

Glimt tapte bort mot Zürich – Ute av Europa League

Bodø/Glimt besøkte FC Zürich i Sveits torsdag kveld for å kjempe for videre spill i Europaligaen. Patrick Berg kunne ikke spille grunnet skade og rundt 1000 Glimt-supportere var på tribunene. Glimt startet... Les mer »
glimt arsenal

Hederlig tap for Glimt mot Arsenal på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk på Aspmyra av lederen av Premier League, formsterke Arsenal, for returoppgjør i Europaligaen. Aspmyra var fullpakket med over 8 000 tilskuere. Det første kvarteret spilte lagene jevnt, så kom... Les mer »
glimt

Vil ha gule tribuner: Glimt-shop åpen til kampstart mot Arsenal

Det er forventet 8000 personer på Aspmyra i dag og Bodø/Glimt ønsker nå at så mange som mulig skal ha på seg gule klær på tribunene. – Endelig, dette har vi ventet på!... Les mer »
glimt

Europaligaen: Glimt tapte borte mot Arsenal

Bodø/Glimt besøkte den engelske topplaget Arsenal i London torsdag kveld for første runde mellom lagene i Europaligaen. Rundt 4 000 Glimt-supportere var på tribunen. Glimt startet med Haikin, Wembangomo, Lode, Moe, Sampsted,... Les mer »
aspmyra stadion

VIDEO: Glimt vant mot Zürich på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av FC Zürich og flere hundre Zürich-supportere på et utsolgt Apsmyra stadion torsdag kveld. Dette var andre runde i Europaligaen. Glimt hadde to nylige tap i Eliteserien mot Molde... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt med uavgjort borte mot PSV Eindhoven

Bodø/Glimt besøkte PSV Eindhoven i Nederland torsdag kveld for første runde i gruppespillet i Europaligaen (Europe League). Den historiske kampen begynte jevnt og Glimt-keeper Haikin holder Glimt inne i kampen med gode... Les mer »