Crazy Ass slipper partylåta «Vil du bli min ex»

crazy ass

Det er ingen tvil at Kristian Andresen, også kjent som artisten Crazy Ass, utmerket seg med sitt saftige språk da han over natten ble realitykjendis i NRK-serien «Yttersia».

Med sin flamboyante fremtoning og høye partyfaktor ble han en karakter som skilte seg fort ut. I dragsuget av TV-serien ble han valgt som ordførerkandidat for Kystpartiet i Tromsø. Hans fargerike replikker ble mye sitert i media og i sosiale medier, og han ble fort en snakkis i Nord-Norge.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Andresen slapp sin første låt som artist i 2016, og fikk mye oppmerksomhet da han ga ut låta «Ta mæ hjæm», som handlet om hans avdøde venn. Etter få dager gikk den viralt på Spotify, både i Norge og i Sverige.

Andresen har nå flyttet til Oslo for å satse for fullt på musikk, og kommuniserer daglig med sine 9000 følgere på TikTok, – som ikke har noen anelse om hans sjangerbytte. For nå er Andresen klar for å gi ut hans nye pop-prosjekt under aliaset «Crazy Ass».

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Iført leopardskjorte og tanga har Crazy Ass satt sjøbein som festens høyeste midtpunkt. Lastet opp med gull og diamanter hviler festen på hans skuldre, preget av glitter og glamour. Med et glimt i øyet og sterke melodier synger Crazy Ass festpregede låter. Og den første låta ut er «Vil du bli min ex».

– Jeg gleder meg sykt mye til låta slippes nå på fredagen, jeg har jobbet mye med at musikken skal få folk til å slippe løs og ta en fest, sier Crazy Ass til Bodøposten.no.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Ingen klarer sitte stille når låta går og festen koker i allsang, med skåling i champagneglass og høy sigarføring i en tropisk innpakning.

PS: Crazy Ass står ikke til ansvar for ødelagte stemmebånd, utslitte hofter og samlivsbrudd. En fest med Crazy Ass foregår på eget ansvar!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.