nordland vei trafikk

Farevarsel om kraftig vind i Nordland

Det er meldt både kaldt og forblåst vær i Nord-Norge de kommende dagene. Meteorologene har sendt ut farevarsel og venter at uværet treffer landsdelen med full styrke torsdag og fredag, opplyser NRK.... Les mer »
natt båt

Syrisk blindpassasjer havnet i sjøen i Ofotfjorden

Mannen som lørdag havnet over bord fra et malmskip som var på vei inn Ofotfjorden til Narvik, var blindpassasjer fra Syria, opplyser politiet. Søket etter mannen er avsluttet uten resultat, melder Document.... Les mer »
hygiene

Mistanke om koronavirus: Bodø postkontor stengt

Postkontoret i Bodø er stengt etter mistanke om korona og vaskes nå ned, opplyser NRK. Postombæringen skal ikke være rammet. Det er ikke opplyst om når postkontoret i Bodø sentrum skal gjenåpnes. Les mer »
overnatting motell

Ingen koronasmittet – Thon Hotell Lofoten i Svolvær må stenge likevel

Hotellsjefen ved Thon Hotel i Lofoten mener den siste koronainnstrammingen rammer urettferdig. – Hotellbransjen i Lofoten settes 30 år tilbake i tid, sier Erik Taraldsen til NRK. Det ikke registrert en eneste... Les mer »
nrk

Ny dokumentarserie på NRK: Sundby mot verden

Kan Martin Johnsrud Sundby ta et nytt VM-gull i årets verdensmesterskap i Oberstdorf? Den regjerende verdensmesteren på 15 kilometeren er fast bestemt på å gjøre det han kan for å forsvare VM-tittelen... Les mer »
nrk

Pangstart for Mesternes mester på NRK

Over 1,4 millioner seere har sett de to første episodene av Mesternes mester, som startet opp på NRK denne helgen. Seerandelen var på godt og vel 70 prosent. Sesong 12 av Mesternes... Les mer »
flyplass

Bodø kommune innfører munnbindkrav på Bodø lufthavn

Bodø kommune innfører krav om munnbind på Bodø lufthavn. Det opplyste Ida Pinnerød under dagens pressekonferanse, ifølge NRK. Smittevernoverlege i Bodø, Kai Brynjar Hagen, forklarte at det nå er påbudt å ha... Les mer »
skole universitet

Ber elever på videregående i Bodø bli hjemme

Alle videregående skoler går over på rødt nivå. Bodø videregående skole ber sine elever om ikke å møte på skolen mandag. Også Sandnessjøen videregående kjører digital undervisning fra mandag, opplyser NRK. Årsaken... Les mer »
lege

Tre uker uten corona-smitte i Bodø

Det er ikke registrert nye smitte-tilfeller av Covid-19 i Bodø siste døgn, melder helseleder Stian Wik Rasmussen. Dermed er det tre uker siden forrige registrerte tilfelle i Bodø kommune, opplyser NRK. Les mer »
glimt supporter

Bodø/Glimt kåret til Årets Nordlending 2020

Folket og juryen var ikke i tvil. De suverene seriemesterne Bodø/Glimt er kåret til Årets Nordlending 2020, opplyser NRK. Fotballklubben fikk desidert flest nominasjoner, Glimt fikk også soleklart flest stemmer i avstemmingen... Les mer »