sommer varmt

Varmerekord i Bodø!

Tirsdag har det vært uvanlig høye temperaturer i Salten. I Bodø er det målt hele 29,9 grader på flyplassen. Det gjør det til tidenes varmeste junidag, ifølge Avisa Nordland. Forrige gang det var... Les mer »
fisking

14 millioner til laksetrapper i Nordland

evidert nasjonalbudsjett inneholder penger til laksetrappene i Vefsna og Beiarelva. Vefsna får ni millioner, mens Beiarelva får fem millioner nå, opplyser RNK. Budsjettet skal inneholde en fullmakt som bekrefter at Beiarelva får... Les mer »
pride

Slik blir Pride på NRK

Humor fra Kevin Vågenes og Robert Stoltenberg, dokumentar om Kim Friele og Wenche Lowzow, og ikke minst direktesending fra Prideparaden. Det er noe av det NRK byr på i forbindelse med Pride... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Løgnens effektivitet

På NRKs nettsider kan vi følge med på hvordan medarbeiderne i den skattefinansierte statskanalen indoktrinerer sine lyttere og seere med fininnstilte unøyaktigheter og løgner som gjennom årelang og hyppig gjentakelse glir inn i... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Hva er det nå som er galt med Norge?

Et av de sikre tegn på at et regime svekkes av sitt eget vanstyre, har i århundrer vært at det prøver å lede folks oppmerksomhet bort fra sine problemer og legger skylden for... Les mer »
nrk

Her er deltakerne i neste Mesternes mester

Ti tidligere toppidrettsutøvere er klare for en ny sesong av NRKs flaggskip Mesternes mester. – En skikkelig spennende gjeng, sier programleder og 2021-vinner Aksel Lund Svindal. I slutten av mai starter innspillingen... Les mer »
fotballbane

NRK sender kvinnenes Mesterligafinale

NRK har sikret rettighetene til Mesterligafinalen førstkommende lørdag. Tre norske spillere er involvert når Barcelona og Lyon møtes i Torino lørdag 21. mai. Lørdag 21. mai sender NRK finalen i kvinnenes Mesterliga.... Les mer »
nrk

TIX deler ut de norske jurystemmene i ESC

Andreas Haukeland, bedre kjent som TIX, skal lese opp stemmene fra den norske juryen under den store finalen av Eurovision Song Contest lørdag kveld. – Det er et ærefullt oppdrag. Jeg er kanskje... Les mer »
Norges Fotballforbund

VIDEO: Alexandra Rotan ute med låta «Alt for Norge»

Alexandra Rotan står i front når mesterskapslåten «Alt for Norge» relanseres. Sangen fremføres av Alexandra Rotan, kjent fra Stjernekamp og KEiiNO, og er produsert av produsentduoen TRüH, som består av Tom Hugo... Les mer »
nrk

Silje Nordnes med ny podkast på NRK om kjærlighetssorg

Hva skjer i kroppen og hodet når man har kjærlighetssorg? Hvorfor gjør det så fryktelig vondt? Det ønsker Silje Nordnes å finne ut av i podkasten «Kjærlighetssorg». – Kjærligheten har jeg alltid... Les mer »