nrk

De gir oss 17. mai-festen på NRK

Det blir som alltid 17. mai-feiring fra hele landet når NRK rigger til sendinger på TV og radio på nasjonaldagen. Nadia Hasnaoui skal lede sendingen fra Slottsplassen i Oslo, slik hun har... Les mer »
nrk

Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

Noen av verdens største fotballstjerner samles i sommer for å kjempe om å bli best i Europa. All dramatikken fra fotball-EM i Tyskland får du på TV 2 og NRK. Mange gleder... Les mer »
vinter biler

LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

Miljødirektoratet har lagt frem en rapport der det varslers behov for «fysiske pisk-virkemidler» mot bilistene. Av: Frank Sve, samferdselspolitisk talsmann, FrP. 86 prosent av persontransport er med bil. Dette er forslag for... Les mer »
nrk

Her er deltakerne i Påskekrimlekene på NRK

En mystisk morder tvinger programleder Markus Neby til å arrangere Påskekrimlekene for å verne om den tradisjonelle påsken. Dette er de ti kjendisene som «risiker livet» i NRKs aller første Påskekrimleker. –... Les mer »
glimt

Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

Glimt var det klart beste laget på Aspmyra torsdag kveld og Ajax fra Amsterdam var heldige som ikke tapte mot Bodø/Glimt. – Glimt traff treverket tre ganger, bommet på åpent mål og... Les mer »
tv

Milepæl for Norge Rundt: 2000 episoder!

Hva er vel fredagen uten? Norge Rundt sender program nummer 2000 fredag 9. februar på NRK TV. For mange er kjenningsmelodien lyden av helg. Hver fredag siden programmet gikk på lufta 2.... Les mer »
hes

MUSIKK: Gåte ute med ny versjon av MGP-låta «Ulveham»

Nylig gikk Gåte ut med nyheten om at de har valgt å skrive om teksten på sin bidragslåt Ulveham i forkant av den norske finalen. Nå har Gåte lansert den nye versjonen... Les mer »
barn

Lovbrudd og krise i barnevernet i Bodø: – Vi gjør en kjempejobb

Bodøposten.no trykket nylig nyheten om sjokkrapporten fra Statsforvalteren i Nordland at barnevernet i Bodø ikke engang vet hvor mange barn de har i fosterhjem. Nå reagerer kontrollutvalget i Bodø kommune. – Barnevernet... Les mer »
nrk

Melodi Grand Prix 2024: Disse er klare for finalen

Marion Ravn og Fredrik Solvang er nok en gang programledere når MGP-vinneren skal kåres i Trondheim Spektrum. Lørdag 3. februar skal vi nok en gang kåre en vinner av Norges største musikkonkurranse.... Les mer »
nrk

NRK Brennpunkt med ny serie: Ære

Unge, norske jenter lever i frykt for at foreldrene skal finne dem og drepe dem. NRK Brennpunkt avslører hvor maktesløse norske myndigheter er overfor æreskulturen. De siste to årene har NRK Brennpunkt... Les mer »