Preben Edvartsen

Mistenkelig dødsfall i Mo i Rana – Nå vil politiet ha tips

Preben Edvartsen (20) ble funnet kritisk skadd på Selfors i Mo i Rana, natt til søndag 11. april. Fire dager senere døde han av skadene på UNN i Tromsø. – Det er antakelig... Les mer »
glimt aspmyra

Uavgjort mellom Glimt og Tromsø på Aspmyra

Bodø/Glimt og Tromsø spilte 1–1 i dagens treningskamp på Aspmyra, opplyser NRK. Før pause satte Ulrik Saltnes inn 1–0 for Glimt. Etter 80 minutter utlignet Moses Ebiye til 1-1 for Tromsø. Marius... Les mer »
sykehus doktor

23 smitte-tilfeller i Brønnøy

148 er i karantene som følge av smitte-tilfellene i Brønnøy. Ordføreren beskriver en vanskeleg situasjon, og vil stenge ned i minst en uke. Ordførar i kommunen, Eilif Trælnes, sier en nedstenging er... Les mer »
islam

NRK feirer islamsk ramadan med mange TV-programmer

Fra mandag 12. april starter muslimenes fastemåned ramadan, som avsluttes med id al-fitr fire uker senere. Gjennom hele fastemåneden kan publikum glede seg over å bli bedre kjent med de ulike tradisjonene... Les mer »
nrk

Fisker fra Bodø vant «Norges tøffeste»

En fisker fra Nord-Norge kan krone seg med tittelen «Norges tøffeste». – Jeg er altså ikke helt ubrukelig, sier Isak Dreyer selv. Siste episode av Norges tøffeste gikk søndag kveld på NRK1.... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Går til sak mot Nordlandssykehuset etter livredning endte med dødsfall

Rita (55) falt i sjøen og var nær ved å drukne i Svolvær på seinsommeren i 2016. Feilene som ble gjort på sykehuset kostet henne livet, hevder ektemannen. Nå saksøkes Nordlandssykehuset, ifølge... Les mer »
aluminiumsboks

Ap-topper hadde fest i Bodø på tross av smittevernregler – Saken henlagt igjen

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran og sju andre samlet seg til en fest på et hotellrom i forbindelse med at Nordland Arbeiderparti arrangert et møte i Bodø. Saken ble først henlagt av politiet, og... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Kjørte pirattaxi og fikk stønad fra NAV – Dømt for trygdebedrageri

En mann i 30-årene var i Salten tingrett tiltalt for både trygdebedrageri og ulovlig pirattaxikjøring. Der ble han kun dømt for pirattaxi med bot på 18.000 inndragning av utbytte til staten. Men... Les mer »
snøskred

Farevarsel for snøskred i Nordland

Det er fortsatt faregrad 4, oransje farevarsel for snøskred i Ofoten, Salten, Helgeland og Svartisen, opplyser NRK. Varslet er ventet å gjelde de neste dagene. I Lofoten og Vesterålen er det meldt... Les mer »
smittevern

Et nytt smittetilfelle i Fauske

Siste døgn er det påvist et nytt smittetilfelle i Fauske, ifølge kommunen. Personen var allerede definert som nærkontakt og dermed i karantene, og nå altså i isolasjon. Totalt er det to personer... Les mer »