vinter

– På tide med et sporskifte i transportdebatten

Kun 6% av persontransporten og 5% av godstransporten i Norge foregår med tog. På tross av togtransportens beslag på nesten 4 av 10 kroner på samferdselsbudsjettet er kapasiteten på jernbanenettet sprengt. –... Les mer »
as roma

Ola Solbakken signerer for Roma

Bodø/Glimt-spiller Ola Solbakken skal ifølge flere kilder være nært å signere for italienske AS Roma. Det var den anerkjente italienske fotballjournalisten Fabrizio Romano som først meldte at Ola Solbakken nærmet seg overgang... Les mer »
Sumaya Jirde Ali

LESERINNLEGG: Rasisme meg her og rasisme meg der

En egentlig ikke-sak har den siste uken vært topp-sak i omtrent hele media-Norge. Alle som er noe av meningsbærere i Norge har en formening om saken. Saken har vært oppe i selveste... Les mer »
arbeiderpartiet

Varsler-skandale i Bodø: Ap-politiker skal ha blitt kalt «psykisk ustabil»

Ap-politikeren Thor Arne Angelsen i Bodø trosset eget parti, nå hevder han de svarte med å kalle han psykisk ustabil, opplyser NRK. Thor Arne Angelsen valgte å gå imot sitt eget parti... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Strømprisen i nord tidobles, NRK skylder på Sverige!

Mandag gjør strømprisen i Nord-Norge et kjempehopp til 1,78 kroner per kWh. Årsaken finner man i Sverige, påstår NRK Nordland. Av: Gunnar Andreassen, nyhetsredaktør Bodøposten.no. Både Nord-Norge og Midt-Norge får mandag en... Les mer »
nrk

Slik blir årets «P3 Gull» på NRK

Norges kuleste musikkshow er endelig tilbake når «P3 Gull» arrangeres i H3 Arena lørdag 26. november. Noen av årets mest populære artister skal opptre, og fire høythengende priser skal deles ut. Annika... Les mer »
nrk

Markus Neby leder «24-stjerners julekalender» på NRK

I «24-stjerners julekalender» konkurrerer 24 kjente fjes om å bli årets julestjerne. Hver dag frem til julaften må kjendisene løse Nebys kreative tolkninger av julestrias utfordringer i tidenes største, norske julekonkurranse. «24-stjerners julekalender» er... Les mer »
Norges Fotballforbund

Fire Glimt-spillere på landslaget

Idag presenterte landslagssjef Ståle Solbakken sin tropp til privatlandskampene mot Irland 17. november i Dublin og Finland 20. november på Ullevaal. Glimt-spiller Hugo Vetlesen er an av de som nå er tatt... Les mer »
glimt champions league

VIDEO: Glimt vant over Viking på Aspmyra i vill fotballkamp

Bodø/Glimt fikk besøk av Viking på Aspmyra søndag kveld for en viktig kamp for sølvplassen i Eliteserien og var avhengige av å vinne. I forkant av kampen var det kjent at keeper... Les mer »
glimt

Glimt har fått inn 110 millioner i Europa – Kan nærme seg 200 millioner

Bodø/Glimt gikk glipp av Champions League og er etter tapet på Aspmyra mot PSV Eindhoven også ute av Europa League, men videre med i Europa Conference League. Den sportslige suksessen har også... Les mer »