politiet

Bodømann død i Stjørdal: En person fengslet

Politiet vil fengsle mannen i 50-årene som er siktet for drap i Stjørdal i fire uker. De ønsker at han fengsles to uker med brev- og besøksforbud og to uker med isolasjon,... Les mer »
sidsel wold

LESERINNLEGG: Når propaganda blir til nyheter og politikk

Det sies at krigens første offer er sannheten.  Sannheten synes også å måtte vike som offer for terroren. Det bildet norske medier og politikere tegner av palestinsk-arabiske terrorister, stemmer dårlig med opplevelsene hos dem... Les mer »
glimt

Glimt-scoring annullert mot RBK: – Den var inne!

Det var dramatikk når serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av Rosenborg og hundrevis av RBK-fans på et smellfullt Aspmyra lørdag. Kampen endte 3-2 til Glimt, det ble to røde kort, et til hvert... Les mer »
medietilsynet

NRK får advarsel fra Medietilsynet etter brudd på reklameregler

NRK får advarsel fra Medietilsynet etter å ha brutt regelen om nøytral identifisering av sponsor. – Regelen er laget for at seerne skal kunne skille sponsing av redaksjonelt innhold fra tradisjonell reklame,... Les mer »
nrk

Kartlegger russisk etterretningsvirksomhet gjennom nordisk TV-samarbeid

Gjennom et storstilt journalistisk graveprosjekt har NRK i samarbeid med de nordiske allmennkringkasterne kartlagt russisk etterretningsvirksomhet. Rett etter at Russland startet sin angrepskrig mot Ukraina inngikk graveredaksjonene i NRK, DR, SVT og... Les mer »
bodø glimt

Glimt imponerte mot Stabæk på Aspmyra

Glimt fortsetter sin imponerende seriestart etter å ha feid Sarpsborg av banen på bortebane med å kjøre over Stabæk på hjemmebane. Bodø/Glimt fikk besøk av Stabæk på Aspmyra søndag kveld for Eliteseriens... Les mer »
fotball

Følg den veien mot proffdrømmen i fotballdramaet «Beist» på NRK

Kun 0,22 promille av alle norske fotballspillere blir profesjonelle. Hva kreves av en 16-åring som vil nå toppen? Max Campbell spiller hovedrollen i den norske dramaserien «Beist» der vi følger to av... Les mer »
nrk

Ulrikke Brandstorp leder «Bakemesterskapet» på NRK

Det siste året har Ulrikke Brandstorp (27) hatt hovedrollen i Mamma Mia på Folketeatret i Oslo, men nå byttes musikken ut med mel, sukker og gjær. Før sommeren skal NRK spille inn... Les mer »
tak brann

Boligbrann i Sulitjelma

Søndag kveld kom meldingen om brann i en tomannsbolig i Sulitjelma i Fauske kommune. Ingen skal være omkommet, melder NRK. Det skal være fare for spredning av brannen. Brannmannskaper Sulitjelma og Fauske... Les mer »
kalkulator

Flakstad har Nordlands høyeste avgifter

Flakstad kommune i Lofoten har Nordlands dyreste kommunale avgifter i 2023 med 23.405 kroner, opplyser Lofotposten. Avgiftene det er snakk om er årsgebyr for vannforsyning, avløp, avfall og feiing. Gjennomsnittet for alle kommunene... Les mer »