tv nyheter nrk

Bertheussen-saken i Kringkastingsrådet

Om det var riktig å ha Bertheussen-saken som eget tema i Debatten før dommen har falt er blant det Kringkastingsrådet skal diskutere torsdag. Totalt er det kommet 130 henvendelser til rådet før... Les mer »
aschehoug

Ny bok: Fenomenet Dan Børge

Ingen har vært en like fast gjest i norske tv-stuer som Dan Børge Akerø. I 1986 tok Dagsrevy-reporteren spranget over til underholdningsavdelingen for å bli programleder for SenFredag. Snart ledet han med... Les mer »
nrk

Therese-saken – Ny dokumentarserie på NRK

Ni år gamle Therese Johannessen forsvant 3. juli 1988. Hun ble sist sett utenfor blokken hun bodde i på Fjell i Drammen. Forsvinningen utløste Norges største og mest omfattende etterforskning. En familie... Les mer »
nrk

Brennpunkt: Muldvarpen – Nord-Korea avslørt

NRK har i dag publisert dokumentaren om den uføretrygdede kokken Ulrich Larsen som infiltrerer en venneforening for Nord-Korea. Det ble starten på en ti år lang operasjon, der han til slutt avslørte... Les mer »
ishockey

Arctic Eagles vant 4-1 mot Sparta Sarpsborg i Narvik

Narviks Arctic Eagles vant 4-1 mot Sparta Sarpsborg på Nordkraft Arena lørdag kveld, og sikret med det årets første seier i Fjordkraft-ligaen, opplyser NRK. Narvik-laget Arctic Eagles spiller i norsk hockeys øverste... Les mer »
passasjer

Bussen mellom Oppeid i Hamarøy skal gå igjen

Den populær bussruten mellom Oppeid og Hamarøy ble nedlagt for 10 måneder siden, men bare fem passasjerer tok den nye ruta mellom Innhavet og hurtigbåtkaia i Skutvik. Nå har Nordland fylkeskommune innrømmet... Les mer »
tak brann

Husbrann i Mosjøen: To personer fryktes omkommet

To personer er ikke gjort rede for etter at det brant i et hus i Mosjøen sentrum i natt. En tredje person er fraktet til sykehus, opplyser NRK. – En person ble... Les mer »
pc

Skandale: Helgelandssykehuset ga personopplysninger til PR-byrå

PR-byrået Wergeland/Apenes (WA) har fått tre hemmeligstemplede kreftrapporter med sensitive og taushetsbelagte pasientopplysninger allerede i august, opplyser Helgelands Blad. – Dette savner sidestykke i norsk helsevesen. Jeg har aldri hørt om at... Les mer »
ball

Jens Petter Hauge og Patrick Berg til landslaget

Bodø/Glimts Jens Petter Hauge (20) og Patrick Berg (22) er idag tatt ut på A-landslaget i fotball, opplyser NRK. Norge møter Serbia, Romania og Nord-Irland i oktober. Jens Petter Hauge har hatt... Les mer »
ac milan

Rykter: AC Milan vil kjøpe Jens Petter Hauge fra Glimt

Fredag melder det italienske nettstedet sempremilan.com at AC Milan vurderer å legge inn bud på fotballtalentet Jens Petter Hauge i Bodø/Glimt. En av årsakene er at treneren til AC Milan var svært... Les mer »