politiet

Politiet søker etter savnet jente i Bodø

Politiet søker etter en jente i slutten av tenårene, som er savnet fra bopel på Tverlandet. Jenta ble sist observert på Tverlandet i 8-tiden i dag tidlig, og politiet går nå i... Les mer »
rettigheter

Mann dømt til fengsel for overgrep mot barn i Mosjøen

En mann i 40-årene er dømt til seks år og seks måneder i fengsel etter overgrep mot barn, skriver Helgelendingen. Mannen ble kjent skyldig i to tilfeller av voldtekt, ett tilfelle av voldtekt... Les mer »
nrk

Fredsprisen til Maria Ressa og Dmitrij Muratov: – En stor anerkjennelse av ytringsfriheten

– Fredsprisen til Maria Ressa og Dmitrij Muratov er en stor og viktig anerkjennelse av den frie journalistikken, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen. – Selv om presse- og ytringsfriheten står veldig sterkt... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Dømt til tre år og ni måneder etter dødsfall på Sortland

En 41 år gammel mann er dømt til tre år og ni måneders fengsel for å ha forvoldt Stig Anders Johansens død på Sortland i 2018, ifølge NTB. Mannen ble først dømt... Les mer »
nrk

Snart VM i bryting i Norge

For første gang går et verdensmesterskap med alle stilarter i bryting på norsk jord. Følg medaljejakten til Norges beste brytere på NRK mellom 6. og 10. oktober. Lurer du på hvordan det... Les mer »
nrk

NRK med ny podcast: Forstå nyhetsbildet med «Nyhetsblanding»

Synes du det er vanskelig å henge med i nyhetsbildet? I den nye podkasten «Nyhetsblanding» får du de viktigste nyhetene akkurat nå, presentert slik at du faktisk får oversikt. − Nyheter formidles... Les mer »
nrk

Disse skal lede P3aksjonen 2021

20. til 24. oktober er det nok en gang klart for «P3aksjonen» fra Solsiden i Trondheim. Martin Lepperød, Adelina Ibushi, Henrik Farley og Arian Engebø tar deg gjennom 100 timer galskap, også... Les mer »
tv nyheter nrk

Kringkastingsrådet ser på NRKs valgdekning

En evaluering av NRKs valgdekning er blant det som står på programmet når Kringkastingsrådet har sitt første møte etter sommeren torsdag 23. september. Svært mange av klagene som har kommet til rådet... Les mer »
glimt

Glimt slo Viking 3-1

Bodø/Glimt slo Viking 3–1 på bortebane søndag kveld. Med det ligger Glimt øverst på tabellen, opplyser NRK. Det var Brede Moe og Amahl Pellegrino som satte inn kampens to første mål, mens... Les mer »
Foto: Stortinget

Stortingsvalget: KrF og MDG under sperregrensen

Når 99,1 prosent av stemmene var opptalt litt før natt til tirsdag hadde MDG 3,8 prosent, KrF 3,8 prosent, Venstre 4,5 prosent og Rødt 4,7 prosent, ifølge nettavisen. Klokken 01.00 over midnatt... Les mer »