ambulanse

Ung kvinne døde i boligbrann i Bodø

Bodøposten.no publiserte tidligere idag onsdag nyheten om en boligbrann i Fredensborgveien 121 i Bodø sentrum. Nå er det klart at en person omkom i brannen. Det er en ung kvinne som døde... Les mer »
bodø kommune

Bodø kommune må betale 90 millioner etter ny dom

IKT-leverandøren Braathe gruppen gikk til sak mot Bodø kommune fordi de mente at Atea, som ble tildelt kontrakten, skulle vært avvist. Nå har de fått medhold i Salten og Lofoten tingrett, ifølge NRK. Kommunen må... Les mer »
dommer

Frifunnet for seksuell omgang med barn

En mann i begynnelsen av 40-årene er i Hålogaland lagmannsrett frifunnet for å ha hatt seksuell omgang med barn under 16 år, melder NRK. Det skal ha vært tvil om når overgrepene... Les mer »
snøskred

Advarsel: Stor snøskredfare i Nordland

Det er betydelig fare for snøskred i Lofoten- og Vesterålen, Salten og i området rundt Svartisen, melder Varsom.no. Odd Roger Mikkelsen ved NVE anbefaler publikum å ta det med ro i helgen,... Les mer »
bodø vinter

Høye boligpriser i Bodø

Bodø er den kommunen som har hatt den sterkeste prisveksten på boliger i landet det siste året, opplyser NRK. – Boligprisveksten i 2021 i Bodø skiller seg kraftig ut fra resten av landet... Les mer »
vinter fjell

Advarsel: Stor fare for snøskred i Salten

Meteorologene har sendt ut rødt farevarsel for snøskred for Salten og Svartisen i dag og i morgen. Det betyr at situasjonen er ekstrem. Ifølge Yr.no er dette farenivået svært sjelden, og kan føre til... Les mer »
vinter trafikk vei

Været: Farevarsel oppdatert til oransje i Nordland

Metereologisk institutt har oppdatert farevarslet på vindkast for Nordland fra gult til oransje farenivå i helgen, ifølge NRK. Fra lørdag kveld til sent søndag kveld er det ventet lokalt kraftige vindkast på... Les mer »
ball

Ola Solbakken vil ikke forlenge med Glimt

Ola Solbakken (23) ønsker ikke å forlenge kontrakten med Bodø/Glimt. Dette sier Glimt-spilleren i et intervju med avisa Trønderbladet. – Vi har bestemt oss for at det er uaktuelt å forlenge med... Les mer »
tak brann

To pipebranner i Nordland

Det har vært langt flere pipebranner i desember, sammenlignet med 2020. Så langt har brannvesenet rykket ut til 208 pipebranner, mens det var 130 i samme periode i fjor, ifølge NRK. To... Les mer »
data program web

Nordland fylkeskommune utsatt for hacking

Lille julaften ble det gjort observasjoner på fylkeskommunal infrastruktur som viste at Nordland fylkeskommune var utsatt for et datainnbrudd, opplyser NRK. Sentral kriseledelse ble samlet og besluttet at berørte systemer skulle stenges... Les mer »