MUSIKK: Gåte ute med ny versjon av MGP-låta «Ulveham»

hes

Nylig gikk Gåte ut med nyheten om at de har valgt å skrive om teksten på sin bidragslåt Ulveham i forkant av den norske finalen.

Nå har Gåte lansert den nye versjonen av låta, som ble fremført for første gang i finalen i Trondheim Spektrum lørdag 3. februar.

Folkrockbandet Gåte vant lørdag kveld den norske finalen i MGP, og er dermed klare for den internasjonale finalen i Malmö 11. mai 2024.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

– Det er helt fantastisk å se all støtten vi og Ulveham har fått! Tusen takk for at dere stemte på oss! Vår misjon har alltid vært å kaste lys over de rike skattene av folklore og tradisjonsmusikk som vi sitter på her i Norge, og dette gir oss de beste muligheter til å vise dem frem for verden!

Med en fengslende blanding av tradisjonell folkemusikk og moderne rock, ble låta Ulveham raskt kronet til hovedfavoritt av norsk presse. Gunnhild Sundlis kraftfulle vokal og en fengslende liveopptreden, har utløst et skred av positive tilbakemeldinger fra hele verden.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

Gjennom 25 år har Gåte etablert seg som en nasjonalskatt i norsk musikkliv med sin banebrytende blanding av tradisjonell folkemusikk og moderne rock.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.