hes

MUSIKK: Richard Hawley slipper låta «Two For His Heels»

Etter strålende kritikker for sin prisvinnende musical basert på låtene hans, «Standing At The Sky’s Edge», som hadde premiére tidligere denne måneden og skal gå i seks måneder i Londons West End,... Les mer »
hes

MUSIKK: Bel Canto ute med låta «Grass Mint Crisp»

Bel Canto er klare med ny musikk. Første single «Grass Mint Crisp» er nå sluppet og ute på alle steder du strømmer musikk. Før helgen røpet Bel Canto at et nytt album... Les mer »
hes

MUSIKK: Billie Van ute med låta «Hold it Boy»

Nå er Billie Van ute med den nye singelen «Hold it Boy på Braveheart Records. I likhet med de andre låtene fra det kommende albumet er den røde tråden, også her, kvinnerollen –... Les mer »
hes

MUSIKK: Gåte ute med ny versjon av MGP-låta «Ulveham»

Nylig gikk Gåte ut med nyheten om at de har valgt å skrive om teksten på sin bidragslåt Ulveham i forkant av den norske finalen. Nå har Gåte lansert den nye versjonen... Les mer »
indianer

MUSIKK: Siv Jakobsen ute med låta «America»

I januar 2023 slapp Siv Jakobsen albumet «Gardening», men låten «America» fikk av flere årsaker ikke være med på albumet. Ikke fordi Siv ikke var fornøyd med den, eller at den ikke... Les mer »
Kristine bø

MUSIKK: Kristine Bø ute med låta «Trøsteklem»

Kristine Bø er en artist, låtskriver og produsent fra Trondheim som for tiden bor i Stockholm. Nå har hun sluppet ny musikk igjen og nå er hun ute med singelen «Trøsteklem». Denne gangen... Les mer »
kim rakner stensland

MUSIKK: Bodøartisten Unge Juvel ute med låta «Frsktg»

Vokalisten og artisten Unge Juvel aka Kim Rayner Stensland fra Bodø har nylig sluppet en ny låt på Spotify. Og den ferske raplåten virker veldig lovende og har potensiale for å bli... Les mer »
hes

MUSIKK: Gåte slipper låta «Førnesbrunen»

Etter å ha gjennomført en suksessturné, som har høstet panegyriske anmeldelser over hele linja, markerer Gåte nå årets slutt med en ny single fra EP’en Vandrar. Låta «Førnesbrunen» er en sang med et... Les mer »
hes

MUSIKK: Billie Van ute med låta «Set the bar»

– Et gjennomgående tema på den kommende platen min er hvor monstersterke kvinner er. Generelt sett, synes jeg at kvinner får til helt utrolig mye og vi klarer å ha enormt mange baller... Les mer »
playground

MUSIKK: Synne Sørgjerd slipper EPen «Seiler på sjøen og har noen å hate»

Synne Sørgjerd fanget raskt oppmerksomheten til et bredt publikum med sin gjennombruddssingel, «Siden du dro”, tidligere i år. Siden da har låtskrivertalentet fått strålende kritikker for singlene “Det alle har”, “Maggio” og... Les mer »