drabant

MUSIKK: CC Cowboys slipper singelen «Kom deg løs»

Etter et drøyt års pause i 2019 møttes Magnus Grønneberg, Jørn Christensen, Per Vestaby og Agne Sæther igjen i Athletic Sound Studio i Halden – det samme studioet hvor CC Cowboys for... Les mer »
Indianer

MUSIKK: Charlotte Dos Santos slipper EPen «Harvest Time»

Charlotte Dos Santos har fått mye oppmerksomhet i det siste, og det er ikke uten grunn. Den norsk-brasilianske sangeren tok akkurat Bylarm med storm, og nå slipper hun EPen «Harvest Time». På «Harvest Time» får... Les mer »
major label

MUSIKK: Lars Eriko fra Mosjøen ute med låta «Revolutionary Youth»

Lars Eriko fra Mosjøen i Nordland har tidligere turnert med bandet Dirt Inc. Nå er han klar med første solo-singel, opplyser Radio Nord Norge. – Rocken er ikke død. Men Dylan, Lennon... Les mer »
warner

MUSIKK: Emilie Nicolas ute med låta «Who’s Gonna Love You»

I dag slipper Emilie Nicolas «Who’s Gonna Love You», første låt fra den nært forestående oppfølgeren til det kritikerroste albumet «Tranquille Emile» (2018). En intens låt om å gi slipp på noen du føler... Les mer »
drabant

MUSIKK: Tommy Tokyo ute med albumet «The Remaining Days of Life»

Til å være en artist som for ikke lenge siden proklamerte at han hadde kastet inn håndkleet og sluttet med musikken, er Tommy Tokyo forbløffende aktiv. Ikke bare har han fartet land... Les mer »
hes

MUSIKK: Lars Bremnes ute med albumet «Spelle for De Gale»

Lars Bremnes står bak en rekke låter som har rørt det norske folk, og ble et enda mer folkekjært navn etter sin deltagelse i Hver gang vi møtes i fjor.  På sitt... Les mer »
jonas alaska

MUSIKK: Jonas Alaska ute med låta «Roof Came Down»

Jonas Alaska er kjent for sin unike evne til å fortelle rørende historier i sine tekster. Den nye singelen hans handler om opplevelsen av å bli far for første gang og å... Les mer »
playground

MUSIKK: Jaga Jazzist slipper singelen «Spiral Era»

Jaga Jazzist er for legender å regne innen den norske alternative scenen, nå annonserer de sitt første album på fem år.  «Pyramid» slippes 24. april via Brainfeeder og er deres første utgivelse på det kredible labelet. På «Pyramid»,... Les mer »
hes

MUSIKK: September When slipper låta «Might Just Be Me»

Fredag førstkommende slipper The September When, med Morten Abel i spissen, sin første single siden 2008. 2019 var et fantastisk år for bandet med konserter rundt om i hele landet, og 28.... Les mer »
playground

MUSIKK: Perfume Genius ute med singelen «Describe»

Perfume Genius er tilbake med sitt femte studioalbum, Set My Heart On Fire Immediately slippes via Matador Records 15. mai. Første singel fra albumet, «Describe», er ute nå. En låt som fanger øyeblikket... Les mer »