hes

MUSIKK: Vamp slipper låta «Når morgendagen komme»

I 2021 fyller Vamp tretti år som band. De setter an tonen for jubileumsåret med å slippe den nydelige singelen «Når morgendagen komme». Da Øyvind Staveland kom over et dikt av den... Les mer »
Trondheim Calling

Bodøbandet Regnvær plukket ut til Trondheim Calling 2021!

Bransjefestivalen Trondheim Calling offentligjorde tidligere i høst at neste års festival flyttes fra februar til 10. – 12. juni på grunn av Koronasituasjonen. Trondheim Calling er en av få festivaler i Norge... Les mer »
universal

MUSIKK: Ingebjørg Bratland ute med jule-EPen «Klokkene Kallar»

Ingebjørg Bratland er ute med nydelig jule-EP. Epen har fått navnet «Klokkene Kallar» og inkluderer de nylig sluppede låtene «Hei Desember», «Jula 2010», i tillegg til den nyeste låten «Snøen» og hennes... Les mer »
hes

MUSIKK: Ine Hoem slipper julelåta «Å, signa natt»

På tampen av året slipper Ine Hoem den nydelige julesingelen «Å, signa natt» (O, helga natt) gjendiktet til nynorsk av hennes far, forfatteren Edvard Hoem.  – Jeg ønsket å tenke helt nytt rundt... Les mer »
playground

MUSIKK: Alice Cooper slipper låta «Rock ‘N’ Roll»

Alice Coopers lange karriere, først som frontmann i The Alice Cooper and og siden som soloartist har trollbundet rockere med sine spektakulære sceneshow og svære hits i generasjoner. Nå annonserer han nytt album, «Detroit Stories» som... Les mer »
universal

MUSIKK: Atle Pettersen ute med albumet «Tusen julelys»

Atle Pettersen er ute med julealbumet «Tusen julelys». Albumet inneholder kjente og kjære klassikere som «Nå tennes tusen julelys», «Mitt hjerte alltid vanker» og «Det kimer nå til julefest». Albumets 10 sanger... Les mer »
hes

MUSIKK: Eva Weel Skram ute med låta «Romjulsdrøm»

Det er mange grunner til å glede seg til jul, og i år er Eva Weel Skrams nydelige versjon av Prøysens juleklassiker «Romjulsdrøm» er en av dem. I år legger Eva Weel... Les mer »
Foto: Agnete Brun

MUSIKK: Hellbillies ute med låta «Blå dag»

Hellbillies hadde akkurat lagt ut på sin store og utsolgte jubileumsturné, da verden stengte ned i mars. Med kalenderen full av utsatte spillejobber, brukte brødrene Haugen og resten av bandet tiden til... Les mer »
spotify

Spotify lanserer kombinasjon av musikk og talk-shows

Spotify er en strømmetjeneste som gir abonnentene mulighet til å lytte til musikk på smarttelefoner, nettbrett og stereo via internett. Men nå kan du også høre på tolk-shows – samtidig som du... Les mer »
hes

MUSIKK: Himla ute med låta «Livet på stell»

​Himla er en artist, sanger og låtskriver som har forflytta seg fra det rolige småby-Sørlandet til å aldri rekke trikken i Oslo. I fjor slapp hun tre låter, blant annet «Gidde ikkje»... Les mer »