Innestæmme

MUSIKK: Bodøbandet Innestæmme ute med EPen «Moder jord»

Innestæmme har gjort seg godt bemerket, og fått svært gode omtaler: «De har en sologitarist med Isabel Mjelde Karlsen som holder internasjonalt nivå, og vokalisten Lasse har en rett i fleisen-holdning, som får... Les mer »
indianer

MUSIKK: Bodøbandet Virkelig sitt nye album «For ung til å vær trist» ute nå

Etter å ha tilbrakt det siste året i studio med indielegende – og deres største helt – Chris Walla fra Death Cab for Cutie, er det kritikerroste gitarbandet fra Bodø og Eksingedalen... Les mer »
musikk live

Alessandra til Eurovision 2023 med «Queen of Kings»!

Alessandra Mele stakk av med seieren i årets Melodi Grand Prix-finale! Alessandra avsluttet med en bemerkelsesverdig seier lørdag kveld, og skal nå representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Liverpool i mai med... Les mer »
playground

MUSIKK: Yaeji ute med låta «For Granted»

Produsent, DJ og artist Yaeji har med sine sjangeroverskridende klubb-produksjoner blitt et globalt ikon og er nå ute med låta «For Granted». Det som begynte med mikser for det lokale undergrunnskollektivet Discwoman og... Les mer »
s1

«Hver gang vi møtes»-aktuelle Bjørn Eidsvåg kommer til Bodø

Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkhistorie, og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Den 15. mars kommer... Les mer »
spotify

Spotify: Dette er de mest populære artistene i Bodø i 2022

I dag har Spotify avslørt hvilke artister, låter og album som er mest strømmet i 2022 i Wrapped, deres årlige oppsummering av musikkåret. I år får vi også lokale lister som viser hva... Les mer »
crazy ass

MUSIKK: Crazy Ass slipper club-låta «Huba Liba»

Etter å ha gitt ut kun to låter har Crazy Ass allerede blitt en kjent artist for mange. Hans debutsingel «Vil Du Bli Min Ex» har allerede blitt streamet mer enn 250... Les mer »
playground

MUSIKK: The National ute med låta «Weird Goodbyes»

The National har nå sluppet låten «Weird Goodbyes» sammen med Bon Iver. Bandet har spilt en rekke nye sanger live siden de kom tilbake på veien i mai blant annet på den norske... Les mer »
indianer

MUSIKK: The Wombats ute med låta «Is This What It Feels Like To Feel Like This?»

The Wombats kommer rett fra å toppe salgslisten i UK for første gang med albumet «Fix Yourself, Not The World», spille sin største headline-turné noensinne inkludert en kveld på Londons The O2, og... Les mer »
Martin Soulimani

Fikk reaksjoner etter Pride-podcast: – Jeg har ikke noe imot Pride

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen hadde nylig stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger var Pride-terroren og bompenger i bilferien emner. Det har skapt sterke reaksjoner, blant... Les mer »