MUSIKK: Richard Hawley slipper låta «Two For His Heels»

hes

Etter strålende kritikker for sin prisvinnende musical basert på låtene hans, «Standing At The Sky’s Edge», som hadde premiére tidligere denne måneden og skal gå i seks måneder i Londons West End, slipper nå Richard Hawleys nye singel, «Two For His Heels».

«In This City They Call You Love» består av 12 fantastiske låter, der mange kan beskrives som  ‘vintage Hawley’ og er noen av de fineste balladene han noensinne har skrevet og spilt inn.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Nydelige melodier og arrangementer akkompagnert av Hawleys følelsesladde og klangfulle stemme, som låter bedre enn noensinne, på et album som befester hans posisjon som en av de fineste låtskriverne i sin generasjon, og over en veldig suksessfull karriere som spenner over 25 år.

Albumets tittel er tatt fra låten «People», som godt mulig er den beste låten Hawley har skrevet om sitt elskede Sheffield, byens stolte industrielle historie og den evige besluttsomheten til dens innbyggere.

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.