musikk barn

Gir unntak for musikklinja på Sortland

Fylkesråd for utdanning og kompetanse Elin Dahlseng Eide (Ap) har besluttet å starte opp musikklinja på Sortland videregående skole. -Etter gode samtaler med styreleder i Bodø 2024, Aili Keskitalo, har jeg kommet... Les mer »
universal

Subwoolfer i streamingtoppen verden over

Lørdag var det duket for årets finale i Eurovision hvor Norges bidrag, Subwoolfer, havnet på 10. plass. Gjennom helgen har Subwoolfer sin “Give That Wolf A Banana” gått som en farsott på... Les mer »
indianer

Kyiv kammerkor: Fra krigen i Ukraina til Olavsfest

Mens krigen raser i Ukraina, synger Kyiv kammerkor daglig i sin hjemby. I sommer er de support for Björk under Olavsfest. Krigen i Ukraina berører oss alle. De grusomme rapportene om bomber,... Les mer »
nrk

TIX deler ut de norske jurystemmene i ESC

Andreas Haukeland, bedre kjent som TIX, skal lese opp stemmene fra den norske juryen under den store finalen av Eurovision Song Contest lørdag kveld. – Det er et ærefullt oppdrag. Jeg er kanskje... Les mer »
Norges Fotballforbund

VIDEO: Alexandra Rotan ute med låta «Alt for Norge»

Alexandra Rotan står i front når mesterskapslåten «Alt for Norge» relanseres. Sangen fremføres av Alexandra Rotan, kjent fra Stjernekamp og KEiiNO, og er produsert av produsentduoen TRüH, som består av Tom Hugo... Les mer »
tv2

Slik blir 17. mai-feiringen på TV 2

Gjengen i «God 17. mai Norge» har et rikholdig program på nasjonaldagen. Tirsdag er landet vårt pyntet til fest og allerede fra kl 06.30 kan du starte feiringen med Nyhetskanalen og fra... Les mer »
hes

Hanne Mjøen slipper låta «Bad For My Health»

Hanne Mjøen er en bemerkelsesverdig stemme i strømmen av nye pop-navn. På fjorårets EP, «Emotional Fever», beviste hun igjen hvilken fantastisk låtskriver hun er, og publikumsreaksjonene lot ikke vente på seg. Kombinasjonen... Les mer »
universal

Astrid Smeplass lanserer motemerket Swim Club

Astrid Smeplass går inn i rollen som grunnlegger og kreativ leder og lanserer et nytt klesmerke, Swim Club. Astrid som kreativ leder ønsker å tilby moteriktige produkter laget av reststoff, eller av... Les mer »
sheep

Dark Times ute med samlealbumet «No Hope / The Early EPs»

I 2011 begynte det å ryktes om en drøy punketrio som brygget på noe helt rått i Oslo-undergrunnen. En hardtslående gjeng med et feministisk budskap med et støyete, skittent og imponerende fengende lydbilde. Trioen hadde en... Les mer »

Slik blir 17. mai på NRK

Etter to år med nedstenginger og med et barnetog som trolig blir rekordlangt, tegner årets 17. mai til å bli akkurat den folkefesten vi vil ha. Du får det beste innholdet fra... Les mer »