bodø 17 mai

Her er programmet for 17. mai 2021 i Bodø

Det blir TV-sending fra Stormen konserthus fra kl. 07.50. Følg med på kommunens hjemmeside for mer informasjon og program for TV-sendingen. Programledere er Reidun Kjelling Nybø og Knut Folkestad. I tillegg til... Les mer »
olavsfest

Erna og Jonas møtes på Vestfronten under Olavsfest i sommer

– Hva er rettferdighet, spør Olavsfest. Erna Solberg og Jonas Gahr Støre møtes for å svare under årets Vestfrontmøte. Vår oppfatning av ordet rettferdighet – tema for Olavsfest 2021 i Trondheim –... Les mer »
playground

MUSIKK: Smerz ute med låta «Remember»

De ferske albumdebutantene i duoen Smerz slipper nå låta «Remember» digitalt, fra den fysiske versjonen av albumet «Believer» som kom tidligere i år. Albumet som ble sluppet på kredible XL Recordings i februar har blitt overøst... Les mer »
hes

Halvdan Sivertsen ute med låta «Veien tilbake»

«Så e den over, den store stria» synger Halvdan Sivertsen tilsynelatende optimistisk på sin nye låt, «Veien tilbake». En håpefull, men likevel vedmodspreget sang om tida vi lever i og sliter med.... Les mer »
s1

Lofotbandet Lyse Netter slipper låta «Kjærlighet»

Et vårtegn like sikkert som hvitveis og øl i solveggen er at Lyse Netter kommer med ny musikk. Kompisgjengen fra Lofoten har blitt en enorm radiosensasjon og blir sett på som lyden av... Les mer »
guns n roses

Rockelegendene i Guns N’ Roses kommer til Norge i 2021

Ja, det er helt sant – Guns N’ Roses kommer tilbake til Norge 15. juni 2022! Denne gangen er det Stavanger og Forus Travbane som står for tur en herlig sommerdag. Med seg... Les mer »
vamp

MUSIKK: Vamp ute med låta «Løvblad i vinden»

Mens vårsola kryper stadig høyere på himmelen, slipper Vamp singelen «Løvblad i vinden» – en ettertenksom, optimistisk låt med et refreng som løfter deg. Vamp feirer sitt jubileum med tre særdeles spennende... Les mer »
tv2

«Hver gang vi møtes» flytter til Kjerringøy utenfor Bodø

Neste runde av TV 2-serien «Hver gang vi møtes» flytter til Nordland og vil bli spilt inn på idylliske Kjerringøy. – Dette kommer til å bli magisk! Fantastisk natur og idylliske kysthistoriske... Les mer »
warner

Pink Floyd slipper historiske «Live at Knebworth 1990»

Warner Music annonserte i dag det kommende slippet av Pink Floyd «Live at Knebowrth 1990» for første gang på CD, dobbel vinyl og digitale plattformer 30. april 2021. Konserten var en del av den stjernepakkede... Les mer »
nrk

Disse skal lede årets Spellemann-show på NRK

De prestisjetunge Spellemannprisene har blitt delt ut til Norges aller flinkeste, mest nyskapende og spennende musikere, hvert år siden 1973. I år deles prisene ut 16. april i beste sendetid på NRK,... Les mer »