mikrofon

Haikjeften solgte ut eksklusiv sommerkonsert i Narvik på rekordtid

Torsdag morgen, annonserte Narvikfestivalen Haikjeften en hemmelig konsert på uannonsert sted i sitt nyhetsbrev.  De 200 billettene ble revet vekk på under femten minutter, og har utløst et ras av spekulasjoner rundt... Les mer »
teater

1,3 millioner til satsing på unge scenekunst-talenter i Nord-Norge

Det er nå tildelt 1,3 millioner til RadArts (nettverk for fri scenekunst) sin satsing på unge scenekunst-talenter med tilknytning til Nord-Norge! Talentprogrammet Uredd er rettet mot unge scenekunstnere i etableringsfasen som vil... Les mer »
teater

Norske kulturhus ønsker omkamp om avstandsrestriksjoner

De nye presiseringene fra FHI om avstandsrestriksjon i sal vil få store konsekvenser for konsert- og kulturhus om de blir stående. Torsdag 18. juni kom FHI med nye nasjonale bestemmelser for avstandsrestriksjon... Les mer »
hes

MUSIKK: Åse Kleveland slipper albumet «På frihjul»

Åse Kleveland er en institusjon og inspirasjon i norsk musikk- og kulturliv, med en evne til å dukke opp i stadig nye formater. Førtifem år etter at hun ga ut sitt seneste... Les mer »
dhl

DHL auksjonerer ut spesialdesignede sneakers signert av Bryan Adams

Det eksklusive samleobjektet for skoelskere er designet av sneakerikonet Hikmet Sugoer, og vil gå til høystbydende til støtte for en god sak. Fredag 19. juni 2020 går startskuddet for auksjonen av DHL... Les mer »
bauer

Hilde Hummelvoll med sommerjobb på radio

Musikken fra ungdomstiden vekker gode sommerminner for Hilde Hummelvoll. Nå lager hun en ny serie om de største sommersangene på Radio Vinyl. – Det er stas å få sommerjobb i Radio Vinyl,... Les mer »
playground

MUSIKK: Bodøbandet Virkelig ute med låta «Kelneren»

Nå slipper det unge rockebandet fra Bodø tredje singel fra sitt kommende andrealbum. Låta lefler med temaer om barnlig/voksen ensomhet og dens spor, et ønske om å finne trygghet i religion og om hvordan... Les mer »
universal

MUSIKK: eMMa fra Nordland ute med låta «Million»

Snart 12 år gamle eMMa fra Trofors i Nordland er tilbake med ny musikk og slipper nå både låt og musikkvideo. eMMa slapp i 2016 låten «Engler i sne» og i 2018... Les mer »
univesal

MUSIKK: Emelie Hollow og Ruben ute med låta «Break It Right»

Nå er singelen «Break It Right» – en sterk og personlig duett av Emelie Hollow («Hear It Out Loud», «LILY» med Alan Walker), gjestet av 2x-platinum-sertifiserte og nylig Spellemannsvinner, Ruben («Lay By... Les mer »
oslo pride

Oslo Pride 2020 streames

Det blir arrangert pridefestival også i år, og Oslo Pride skal streames med livesendinger for hele landet. Pride er blitt en folkefest for alle, og det vil Oslo Pride bidra til. Arrangørene... Les mer »