allthingslive

VIDEO: Kalandra har sluppet låta «Are You Ready?»

Kalandra slipper nå den nye singlen «Are You Ready?» og annonserer albumet «A Frame of Mind» som ventes 13. september. Det norske alternativ-folk-bandet Kalandra er kjent for å inspireres av norske og... Les mer »
nrk

Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Silje Nordnes og Mona Berntsen skal være programledere for den internasjonale musikkonkurransen Eurovision Young Musicians som i år er lagt til Norge og Bodø. NRK er vertskap, og TV-sendingen vil gå ut... Les mer »
nettspill

Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Ferske tall viser at nordmenns holdninger til ulovlige strømme- og IPTV-tjenester gir grunn til bekymring. – Det må åpenbart en holdningsendring til, sier kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery. I undersøkelsen kommer det... Les mer »
indianer

Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Etter 25 år, 7 soloalbum, kjempesuksess som låtskriver og en posisjon som en av de mest suksessfulle artistene i Norge, er det på sin absolutte plass å feire litt. Dette gjøres med... Les mer »
nfk

LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

En av de beste arenaene for å utvikle gode samfunn finnes allerede i hver eneste kommune. Det må vi bygge opp og ta vare på. Av: Arne Ivar Mikalsen, Fylkesråd for samfunn,... Les mer »
indianer

Richard Hawley slipper albumet «In This City They Call You Love»

«In This City They Call You Love» består av 12 fantastiske låter, der mange kan beskrives som «‘vintage Hawley» og er noen av de fineste balladene han noensinne har skrevet og spilt inn. Nydelige melodier og... Les mer »
banditt

Bikelane slipper låta «Toes»

Bikelane holder deg på tå hev med sin nye singel «Toes» som slippes 5. juni. «Toes» er første låt fra Bikelanes kommende debutalbum Surrogate Activites, som slippes 18. oktober 2024.  Med en... Les mer »
Nord universitet

Hele forskningsverdenen samles i Bodø

I mai og juni samles hele forskningsverdenen i Bodø. Flere tusen forskere inntar byen for å ta del i Arctic Congress og NAISA. – Dette er noen av de aller største forskningskonferansene... Les mer »
hes

Gåte klatrer på strømmetjenestene

Etter finale i ESC har Gåte oppleve en overveldende støtte fra fans over hele Europa, og klatret til nye høyder på strømmelistene. I tillegg til dusinvis av store sjanger-lister har de slått... Les mer »
volleyball

Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Fra januar til april i år ble 280 millioner kroner generert til lag og foreninger over hele landet gjennom Grasrotandelen. Gjennom Grasrotandelen kan manr være med og bestemme hva deler av Norsk... Les mer »