Halvdan Sivertsen: På tur opp og på turné

hes

En av mesterne innen norsk visesjanger, Halvdan Sivertsen fra Bodø, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og de får ikke få nok av ham. Nå inviterer Halvdan til nye musikalske møter i konsert- og kulturhus over hele landet.

Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer at sangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte til heftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lysdesign fra øverste hylle.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

– Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget, forteller Sivertsen.

– Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt, forteller han videre.

Les også:  Bodø Energi: – Ingen grønn omstilling uten fjernvarme

Halvdan har heller ikke lagt skriving og komponering på hylla.

– Det dukker jo stadig opp nye ideer, og når disse blir påtrengende nok, blir det gjerne ei vise av det. Men samtidig har jeg jo så mange sanger som folk gjerne vil høre, at jeg hele tiden må balansere mellom det kjente og kjære og det nye som dukker opp og forlanger spilletid, forteller han.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg – masse!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.