– Toget fra nord klarte det igjen!

nfk

– Hurra for superlaget Bodø Glimt som ble seriemester for andre året på rad. Jeg er simpelthen utrolig imponert over hva dette laget har fått til, både i hjemlig serie og ikke minst i Europa. Bodø Glimt som klubb betyr masse for Bodø og for hele Nordland! sier fylkesrådsleder Tomas Norvoll.

– Bodø Glimts strålende spill, sterke mentalitet og sympatiske framferd har satt spor i hele fotball-Norge og faktisk i hele Europa, blant annet med sin sensasjonelle 6-1 seier over selveste AC Roma på Aspmyra i høst. I likhet med masse andre fotballinteresserte nordlendinger (og Glimt-fans over hele landet) så er jeg rett og slett sprekkstolt over at Glimt klarte å ro i land seriegullet også i år, på tross av at de mistet mange gode spillere før årets sesong, sier Tomas.

Les også:  Eliteserien: Glimt vant mot Sarpsborg 08

– Det viser hva som bor i dette laget, og ikke minst i trener Kjetil Knutsen. Det er et fotballeventyr vi er vitne til, sier Tomas Norvoll, som ønsker Bodø Glimt lykke til videre med sitt spill i Conference League utover vinteren, og med oppkjøringen til neste sesong i Eliteserien, avslutter Norvoll.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.