Nordea lanserer ny mobilbank

iphone

Basert på kundenes behov, tilbakemeldinger og ønsker har Nordea nå utformet en helt ny mobilbank som vil gi kundene bedre og enklere banktjenester.

Den nye mobilbanken er bygd på samme mobilbankplattform i alle de nordiske landene. Dette gjør det enkelt å lansere nye og bedre banktjenester og rulle de ut raskt i alle land.

– Dette gir oss et tydelig konkurransefortrinn ved at vi kan øke takten betraktelig på å lansere nytt innhold og nye tjenester fortløpende til kundene, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea. 

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Ny mobilbank er lansert i de andre nordiske landene, og er nøye testet ut i de andre markedene.

– Vi har fortløpende spurt om tilbakemeldinger fra kunder som har brukt mobilbanken vår og vi har tatt disse tilbakemeldingene på alvor. Vi har implementert tjenestener som kundene etterspør, sier Sætre. 

Med den nye mobilbanken vil du ha banken i lomma, og du kan gjennomføre videomøte med en kunderådgiver i appen.  Det er enkelt å få full oversikt over hele økonomien og det blir enklere og raskere å løse banktjenester når man er på farten. 

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

En annen nyhet er at du kan lage deg en personlig forside der du kan lage snarveier til de mest brukte tjenestene dine. Du kjøpe og selge fond, enkelt sperre kortene i mobilbanken midlertidig og permanent. Sperrer du permanent får du automatisk et nytt kort i posten. Det er mye enklere å betale faktura med fakturaskanner, og kundene kan enkelt måle CO2 avtrykket sitt gjennom en analyse av pengebruken din. 

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Mobilbanken vil gradvis bli rullet ut, når den nye mobilbanken blir tilgjengelig for deg, vil du motta en anmodning om å oppdatere appen. Hvis du har skrudd på automatiske oppdateringer i App Store eller Google.

– Banktjenester blir en fest å gjennomføre med den nye mobilbanken vår. Jeg har gledet meg til å vise frem denne for kundene våre, sier Sætre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.