danske bank

Danske Bank selger privatkundedel til Nordea

Danske Bank kunngjorde for en drøy måned siden at man hadde besluttet å fokusere sin drift i Norge innen bedrifts- og storkundesegmentet, og at man dermed så etter en kjøper til bankens... Les mer »
nordea

Solid resultat tross urolige tider for Nordea

Nordea Liv leverer et solid resultat i et kvartal preget av urolighet og høy inflasjon.  Første kvartal 2022 har vært preget av sterk uro og turbulens i finansmarkedene. Likevel endte første kvartalet... Les mer »
nordea

Nordea lanserer grønne termininnskudd for bedrifter

Nordea lanserer nå et nytt grønt innskuddsprodukt. Bedrifter i Norge vil nå få mulighet til å gjøre innskudd i Nordea som øremerkes til grønne prosjekter. – Det er stor interesse for å... Les mer »
nordea

Høy vekst i utlån til bedrifter

Nordea opplever sterk vekst i utlån til bedrifter i Norge, samtidig som veksten i utlån til bolig fortsetter. Corona-utbruddet gir noe økte avsetninger til tap. Nordeas utlån til bedrifter i Norge har... Les mer »
nordea

Nordea senker rentene igjen

Nordea senker rentene på både boliglån og innskudd for andre gang på en uke. Rentesatsen på flytende boliglån senkes nå med inntil 0,35 prosentpoeng. Med reduksjonen som ble varslet i forrige uke på... Les mer »
nordea

Nordea senker rentene

Nordea senker rentene på både boliglån og innskudd. Rentesatsen på boliglån senkes nå med 0,50 prosentpoeng for samtlige kunder. –  Norges Bank har kunngjort et ekstraordinært rentekutt, og vi er er i... Les mer »
iphone

Nordea lanserer ny mobilbank

Basert på kundenes behov, tilbakemeldinger og ønsker har Nordea nå utformet en helt ny mobilbank som vil gi kundene bedre og enklere banktjenester. Den nye mobilbanken er bygd på samme mobilbankplattform i... Les mer »
nordea

Nordea: – Veksten avtar i norsk økonomi

Mer moderat utvikling i norsk økonomi, men gode lønnsoppgjør vil kunne gi vekst i forbruket fremover, ifølge Nordea. De tre siste årene har vært svært gode år for norsk økonomi. Veksten har... Les mer »
nordea

Nordea rangert som beste bedriftsbank i Norden

Nordea ble nok en gang kåret til beste bedriftsbank av store nordiske bedriftskunder i Prospera-undersøkelsen for 2019 med en rekordhøy kundetilfredshet. Det er tredje år på rad at Nordea blir valgt som... Les mer »
forbrukslån

Hver fjerde kunde misfornøyd med banken sin

Bankbransjen er i stadig endring. Ny teknologi og innovative løsninger har satt sitt preg på bankopplevelsen. Men hvilken effekt har disse endringene hatt på bankenes kundetilfredshet? Ifølge studiene til EPSI er det... Les mer »