Danske Bank selger privatkundedel til Nordea

danske bank

Danske Bank kunngjorde for en drøy måned siden at man hadde besluttet å fokusere sin drift i Norge innen bedrifts- og storkundesegmentet, og at man dermed så etter en kjøper til bankens privatkundevirksomhet. Nå er det klart at Nordea overtar denne delen av banken, samt relevante investeringsprodukter, ifølge PengeNytt.no.

– Vi er meget godt fornøyde med å ha fått på plass en avtale med Nordea knyttet til salget av vår privatkundevirksomhet. Danske Bank i Norge har hatt solid vekst med hensyn til antall personkunder de siste årene, og vi kjente åpenbart på et betydelig ansvar når det gjaldt å finne en trygg og god løsning som var til det beste for disse kundene. Det har vi nå gjort, sier landssjef Erlend Angelfoss i Danske Bank i Norge.

Les også:  LESERINNLEGG: Norsk bistand gir ikke verdens fattige økt velstand

Han understreker videre at bankens privatkunder ikke trenger å foreta seg noe knyttet til salget på nåværende tidspunkt, og at alle løsninger og tjenester vil fortsette som før i lang tid fremover. Banken vil komme med ytterligere informasjon om prosessen på et senere tidspunkt.

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.