ungdom helse

Her er sjekke-replikkene som funker

Er du en av de som går for en cheesy sjekkereplikk når du skal sikre deg en date? Datingappen, happn, har nylig gjennomført en undersøkelse blant brukerne sine om hvilke vinnerreplikker det... Les mer »
pr-o

Ny undersøkelse: Halve Norge har batteriangst

Halve befolkningen har følt på batteriangst, viser en fersk undersøkelse fra mobilgiganten OnePlus. Og lavt batteri fører med seg både stress og nervøsitet. Overraskende nok er det faktisk de yngste som oftest... Les mer »
iphone

Møtt datingveggen? Slik kommer du tilbake på hesten etter motgang

I møte med gjentatte utfordringer er det lett å bli lei dating. Sammen med den erfarne samlivsterapeuten Trine Huseby har datingappen happn tatt et dypdykk inn den vonde fasen, og laget en... Les mer »
fartsgrense

Foreldre er verstinger med skjermbruk i bil

For 6 av 10 foreldre med skolebarn som har opplevd farlige situasjoner knyttet til berøringsskjermen har det ført til trafikkuhell. Det er betydelig mer enn for gjennomsnittsbilisten. – Et lite øyeblikks uoppmerksomhet kan være... Les mer »
buss iphone

Ferske Telia-tall: mobildata-rekord i utlandet i sommer

Aldri før har norske mobilkunder brukt mer mobildata i utlandet i løpet av en sommer som i år. Telias tall viser mer enn en dobling i mobildatabruk sammenlignet med før pandemien. Sverige... Les mer »
bodø havn

Slik rapporterer du feilparkerte elsparkesykler i Bodø

Bird og Ryde fått tillatelse til utleie av små elektriske kjøretøy på offentlig grunn i Bodø kommune i 2022 og 2023, opplyser kommunen. Feilparkerte elektriske utleie sparkesykler rapporteres via appen «Feilparkering» utviklet av Nivel... Les mer »
google

Ny undersøkelse: Over syv av ti nordlendinger har tatt grep om personvernet sitt på nett

En fersk undersøkelse viser at over 70 prosent av nordlendinger er flinke til å ta grep for å sikre personvernet sitt på nett. Samtidig opplyser nærmere halvparten at de er usikre på... Les mer »
telenor

Telenor raskest på 5G i Norge

Telenor har det raskeste 5G-nettet i Norge – for andre år på rad, ifølge resultater fra Ookla Speedtest.  – Det er inspirerende å se at Telenors modernisering av mobilnettet har ønsket effekt.... Les mer »
dame

Tinder med tips til sommerprofilen

Sommeren er endelig her, noe som betyr en ny datingsesong å se frem til. Prat og engasjement rundt festivaler og sommerfester har startet, og medlemmene på Tinder gleder seg til å komme... Les mer »
mobil

Singel på flørteferie: Her fellene du bør unngå!

Det er mye du må tenke på når du skal på date i utlandet – kokkekunnskaper, kjemi og spanderbukser kan nemlig avgjøre om det blir en date nummer to. Her er noen... Les mer »