iphone

Digital hjemmeoppfølgning i Bodø gir bedre helse

I dag er digital hjemmeoppfølging en del av tjenestene som kan tilbys fra Bodø kommune, og man kaller tjenesten for Helsehjelpa. Helsehjelpa i Bodø følger med på målinger og symptomregistreringer som brukerne... Les mer »
allente

Allente og TV 2 utvider avtale med strømmerettigheter

TV 2 og Allente styrker samarbeidet i det norske TV-markedet, og utvider nå sin eksisterende avtale til også å inkludere rettigheter til strømming. Med denne rettigheten på plass vil Allente kunne tilby... Les mer »

Hva er VPN og hvordan kan det brukes under gambling på nett

VPN er noe som støtt og stadig reklameres for i de største nettavisene i Norge. Det er også noe som blir stadig mer populært blant nordmenn når de surfer eller spiller på... Les mer »
mobil jente

Slik får du mer kontroll over Tinder-datingen i påsken

Uansett om påsken tilbringes på fjellet eller i byen, er det lite som slår følelsen av en god Tinder-match i solveggen etter en bra skitur eller etter en dag rundt i byen.... Les mer »
statens vegvesen

Nord-Norge: SMS-varslingstjeneste for værutsatte veger utvides før påsken

Nå dobles antallet veger der reisende i nord få kan varsel ved kolonnekjøring eller stengt veg. Både veger over fjellet og ved kysten er nå en del av tjenesten fra Vegvesenet. – Rask... Les mer »

Topp 5 raskest voksende bransjer

Verden er i stadig endring, og med det næringer som vokser og blomstrer. Hvis du vil være en del av en bransje som er på vei oppover, må du vite hvilke de... Les mer »
tjen penger online

– Svindlere utnytter at vi har dårlig passordhygiene

Morsomme eller koselige spørsmål i sosiale medier kan se uskyldige ut, men kan være første steg i et svindelforsøk. – Over 60 prosent gjenbruker passord og har for dårlig passordhygiene, sier sikkerhetsekspert.... Les mer »
Circle K

Folk i Nordland reddet 8300 stasjonsmåltider

I løpet av ett år har 14 Circle K-stasjoner i Nordland reddet totalt 8300 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. En stasjon i Mo i Rana redder aller mest... Les mer »
slaeger

Tinder lanserer blind date i Norge

Tinder utvider nok en gang sin portefølje av funksjoner, og medlemmene får nå en ny måte å skape mellommenneskelige relasjoner på. Tinder blåser liv i den klassiske måten å treffe folk på... Les mer »
telenor

De fire nordligste fylkene velger Telenor

Fylkeskommunene Nord-samarbeidet (FKN) og Telenor har inngått en rammeavtale om leveranse av mobil og fast tale- og datakommunikasjon. Avtalen har en varighet på fire år, og skal også sikre fylkene tilgang til... Les mer »