forbrukslån

Disse nordlendingene logger oftest inn

Mens innbyggere Bodø har den høyeste andelen med digital postkasse, er det folk i Bø som oftest logger inn for å bruke offentlige tjenester på nett. Det framgår av den månedlige statistikken... Les mer »
telenor

God dekning i påsken – Men husk mobilvettreglene!

Snøforholdene er ekstra gode i år, og mange planlegger å tilbringe påsken i fjellet. Telenors mobildekning er nå bedre enn noensinne. Likevel bør du tenke på mobilvettreglene før du legger ut på... Les mer »
hjemmespa

Omstridt sex-kampanje har funnet sitt Crush

Helsedirektoratet gikk for et par uker siden i gang med en ny kampanje som oppfordrer til kondombruk. Kampanjen er satt i gang for å slå ned gonorésmitten som for alvor sprer seg... Les mer »
date

Datingekspert avslører: Personlighetene som kan avgjøre daten

Har du vært på en date der personen kun snakker om alt som er kjipt i verden? Eller vært borti den som aldri møter opp, men fortsetter å vise interesse? Datingverden er... Les mer »
bodøposten android

Telia bygger 5G: – Nå er det Bodø sin tur

Telias nasjonale 5G-utbygging fortsetter for fullt, og selskapet er nå i gang med den omfattende moderniseringen av mobilnettet i Bodø kommune. Det betyr høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning.... Les mer »
frende

Så mange sover med brannfelle på rommet

3 av 5 nordmenn lader mobilen på soverommet om natta. Mobilen på bildet eksploderte i madrassen mens eieren sov. – De yngste er klart verst i klassen og klarer ikke å legge fra seg mobilen. Selv... Les mer »
buss

Nå blir det enklere bussbilletter i Nordland

Nå kan også du som reiser ofte benytte deg av reisesøk og billettkjøp i samme app – Reis. Nylig ble enkeltbillett lansert. Nå kan du også kjøpe periodebillett i samme app. Sammenslåing... Les mer »
singel dame mann

Over én million single nordmenn: Slik kan du finne kjærligheten

Siden lanseringen i Norge i 2015 har datingappen happn nådd over én million flørteglade nordmenn, og ifølge selskapet er en ting sikkert: nordmenn ønsker å ta tilbake kontrollen over sitt eget kjærlighetsliv. Simone Quist... Les mer »
sj

Nå kjøper du SJ togbilletter fra Oslo til Bodø i Entur-appen

Fra og med 1. mars anbefaler togoperatøren SJ Norge Entur til sine reisende. – I Entur-appen kan reisende kjøpe alle togbilletter og en rekke andre kollektivbilletter, så nå blir det enklere for... Les mer »
officelink

OfficeLink – En suksesshistorie fra Bodø

Bodø har mye å være stolt av, naturen, historien og selvsagt Glimt. Men det er sjelden man hører suksesshistorier om bedrifter fra Bodø. Bedriften OfficeLink fra Bodø er definitivt unntaket. OfficeLink har... Les mer »