drikkevann

Vannkrise i Rana kommune

Nylig ble det sendt ut varsel på SMS om at drikkevannet på Skansen og Langmohei må kokes grunnet funn av bakterier, ifølge Ranaposten. I tillegg til tidligere varslet Skansen og Langmoheia, gjelder... Les mer »
telenor

5G-utrullingen skyter fart

Telenor er for alvor i gang med 5G-utrullingen i Norge. Et helt nytt nett står klart når oppgraderingen er ferdig innen utgangen av 2024. Her kan du se hvor Telenor har bygget... Les mer »
kirkens sos

Sterk økning i pågang til Kirkens SOS i sommer

Sist uke mottok Kirkens SOS over 6.200 henvendelser på telefon, melding og chat. – Ensomhet og selvmordstanker har ikke tatt ferie, sier generalsekretær Lasse Heimdal. Blant de 6.200 henvendelsene kommer hovedandelen inn... Les mer »

Få bedre økonomi ved bruk av en app

Det er viktig å ha kontroll på privatøkonomien din. Dette krever gjerne kontroll på både inntekter og utgifter. Deretter bør du lage et budsjett som kan brukes i hverdagen. Slik unngår du ... Les mer »
telenor

Ny mobilrekord under fotball-EM

Aldri før har så mange vært på Telenors mobilnett som under søndagens EM-finale i fotball mellom England og Italia. Ferietid og hyttekontor har gjort nordmenn til storforbrukere av mobilnettet. Det ble ny... Les mer »
ol

Strømmetjenesten Strim viser Sommer-OL i 4K

I forbindelse med Sommer-OL lanserer strømmetjenesten Strim 8 nye TV-kanaler fra Discovery, en av disse er i 4K. Det er Discovery som sitter på rettighetene til årets Sommer-OL, som finner sted i... Les mer »
mobil jente

3 av 5 småbarnsforeldre bekymrer seg for barnas bildespredning: Dette kan du gjøre

Barn- og unge vokser opp med mobilen i hånda. Hele tre av fem småbarnsforeldre sier de er bekymrer seg for at barnet deler upassende bilder og videoklipp av seg selv, ifølge en spørreundersøkelse fra... Les mer »
naf

Tre av fire barn bruker mobil og nettbrett i bil

Tre av fire barn bruker ifølge foreldrene skjerm på hele eller deler av bilturen, viser en ny undersøkelse fra NAF. – Skjermen kan redde familiefreden, men bilturen kan også være en fin sjanse til å ha en hyggelig stund sammen,... Les mer »
date

Ny funksjon på dating-appen happn – Så viktig er det å ha felles interesser

Vi kjenner alle til den gamle talemåten «motsetninger tiltrekker hverandre». Men er det egentlig noe sannhet i dette, eller blir vi mer tiltrukket av likheter? For å finne ut av dette har... Les mer »
abonner

LESERINNLEGG: FrP sikrer bredbånd i distriktene

Fremskrittspartiets forslag om at hele landet skal ha tilgang til raskt bredbånd innen 2025 har nå fått flertall. Dette er en seier som vil sikre både bosetting i distriktene og Norges konkurransekraft.... Les mer »