Ny undersøkelse: Dette er kjendisene norske single helst vil date

Dagdrømmer du om en het romanse med en kjendis? I så fall er du ikke alene! Men hvem er kjendisene nordmenn helst hadde hatt en date med? En ny undersøkelse fra datingappen... Les mer »
hp

HP lanserer nytt, smart utskriftssystem: HP+

HP lanserer i dag HP+, deres smarteste utskriftssystem2, designet for forbrukere og små bedrifter. I en tid der etterspørselen etter utskrift er høy3, drevet av millioner av mennesker som jobber og studerer... Les mer »
iphone

TV 2 Sumo inkluderes i strømmetjenesten Strim

Strømmetjenesten Strim vil nå også inkludere TV 2s strømmetjeneste, TV 2 Sumo. Fra før har Strim-kundene hatt tilgang til et utvalg TV kanaler fra TV 2, i tillegg til en rekke andre... Les mer »
mobil jente

Catfishing, ghosting og benching – Datingappen happn avslører løgner fra single

Catfishing, ghosting og benching – det er termer man helst ikke vil støte på og oppleve på en date. Alle innebærer på en eller annen måte at personer har dratt til med... Les mer »
google

Advarer mot bruk av PC og mobil til både arbeid og privat bruk på hjemmekontoret

Etter mer enn ett år med hjemmekontor kan fremdeles 3 av 10 arbeidstakere laste ned programvare på jobbens PC og mobiltelefon uten godkjenning fra virksomheten. Mange bruker også samme IT-utstyr privat og... Les mer »
taxi

Mange taxisjåfører usikre på framtiden

Kombinasjonen av ett års pandemi og frislipp tærer hardt på drosjenæringen. Mange er usikre på framtiden.  Fylkesleder i NT avdeling Aust-Agder, Oddrun Gjeruldsen sier til bladet TAXI nr 2 at de har... Les mer »
iphone

Strømmetjenesten Strim lanserer nye Paramount+

Strømmetjenesten Strim har inngått en avtale med den nye strømmetjenesten Paramount+, som nå lanseres i en ny og betydelig styrket versjon. Strim-kundene får dermed tilgang til over 6000 serieepisoder og filmer fra... Les mer »
rikstv

Strim og RiksTV utvider samarbeidet med Discovery

Strømmetjenesten Strim og RiksTV har inngått en avtale med Discovery om å utvide samarbeidet med Eurosport, nye mat- og reisekanaler og flere drama- og dokumentarepisoder i Strim. Den norske strømmetjenesten Strim eies... Les mer »
Stine Sofies Stiftelse

8 000 henvendelser til Foreldresupport på ett år: – Et helt nødvendig tilbud til foreldre som strever

1. mars 2020 åpnet Foreldresupport 116 123, en døgnåpen chat og telefontjeneste for alle foreldre. – 8 000 henvendelser i løpet av ett knapt år viser nødvendigheten av å gi støtte og veiledning når... Les mer »
Vibeke C Hammer

Toppidretts-coach Vibeke Hammer hjelper bedriftsledere ut av corona-tåka

Alle vet at mange toppidrettsutøvere bruker coacher for å forbedre og perfeksjonere sine ytelser for å nå en pallplassering. Men man bruker også coacher i næringslivet, og en av landets ledende coacher... Les mer »