sommer

Nå kan gjester sjekke ut selv hos Thon Hotels

Med Thon Hotels-appen kan gjester nå selv sjekke ut av hotellrommet, raskt og enkelt. – Vi er fornøyd med å tilby gjestene våre digital utsjekk som en ny funksjonalitet i mobilappen vår. Dette... Les mer »
apple

Datingapp lanserer videodating

Mer enn noen gang før har denne krisen vist hvor viktig datingapper er for å opprettholde sosiale bånd. I denne situasjonen hvor vi må være forsiktige, bør disse appene tilby en rekke... Les mer »
iphone

TV 2 etter ny kontakt med Telia: – Nå kan seerne få tilbake kanalene sine

Det har vært dialog mellom TV 2 og Telia gjennom dagen. Partene er enige om å forlenge avtalen midlertidig på samme vilkår, mens man forhandler videre. Det er også en uttalt ambisjon... Les mer »
burger king

Nå kan du bestille Whopper på Burger King i Bodø på mobilen

Burger King lanserer nå en ny bestilling- og betalingsløsning for alle restauranter i Norge. Løsningen gjør det mulig å bestille mat fra Burger King direkte fra egen mobil, enten som Take-Away eller... Les mer »
telenor

350 prosents økning av videomøter på nett

Folk bruker Telenors nett som aldri før etter. Bruken av videomøter har økt med 350 prosent de siste ukene, mens trafikken i bredbåndet ligger nær 40 prosent over normalen. Telenor ser også... Les mer »
ice

Stortinget vil ha tre mobilnett

Viktigheten av tre mobilnett for sunn konkurranse i det norske mobilmarkedet ble nok en gang understreket da Stortinget behandlet Forbrukermeldingen denne uken. I den nye Forbrukermeldingen legger Regjeringen frem sine planer for å... Les mer »
ice

Nå kan du besøke Ice-butikken fra sofaen

Ice innfører personlig service over telefon eller video for kunder som vil handle i selskapets fysiske butikker uten å gå på kjøpesenteret. Varene sendes hjem til kunden helt gratis. Som et bidrag... Les mer »
iphone

Koronaviruset: Kriminalomsorgen starter pårørendetelefon

Kriminalomsorgen etablerer nå en egen pårørendetelefon for å kunne gi bedre informasjon og støtte til pårørende i tiden der restriktive korona-tiltak påvirker hverdagen til domfelte og varetektsinnsatte. Smittevern er førende for alle... Les mer »

Hackere går nå etter ansatte som jobber hjemmefra

Koronaviruset har sørget for mange endringer i samfunnet vårt, og en av disse er at mange flere jobber hjemmefra. Stadig flere bedrifter har ansatte med hjemmekontor, og selv om dette gjør at... Les mer »
natur

– Del øyeblikkene med de som sitter isolert

Karantene og isolasjon kan ha negative effekter og ensomheten kan fort komme krypende. En digital tur kan være et kjærkomment pusterom for de av oss som ikke kommer seg ut i naturen.... Les mer »