eiendom bodø

SpareBank 1 Nord-Norge legger ned 16 bankkontorer: Se listen

Kundeadferden endres, og mobilbanken har langt på vei overtatt for bankkontoret. Nå stenger SpareBank 1 Nord-Norge flere av de mindre bankkontorene  – De siste årene har digitaliseringen virkelig skutt fart. Under koronakrisen... Les mer »
siemens

Siemens lanserer smart oppvaskmaskin: iQ700

Simens lanserer iQ700, en helt ny type oppvaskmaskin med variabel hastighet som du kan styre fra mobilen. Med varioSpeed on demand-funksjonen kan du øke hastigheten på oppvaskemaskinen via smarttelefon eller tablet på omtrent... Les mer »
apple

Nesten 4 av 10 har mottatt falske SMSer det siste året

Hele 37 prosent av alle nordmenn har blitt usatt for tekstmeldinger fra falske avsendere i løpet av det siste året. Bare på ett døgn i august stoppet Telenor mer enn 45 000... Les mer »
musikk live

Stemmekaos under lørdagens Stjernekamp: Ni artister blir med videre

Etter problemer med sms-stemmene under lørdagens sending er det bestemt at kveldens ni artister blir med videre i konkurransen. – Vi fikk noen tilbakemeldinger om at enkelte som har stemt via sms ikke... Les mer »
butikk

Visa og Vipps går sammen om felles, europeisk mobil lommebok

Visa inngår et strategisk samarbeid med Vipps for å utvikle en mobil lommebok i Europa. Avtalen er en milepæl for Vipps’ internasjonale satsing, og gir tilgang til nye markeder for det norske fintech-selskapet.... Les mer »
vy

Nå kan du se hvor toget er og om det er fullt

Vy-appen viser nå hvor toget ditt befinner seg i et kart. Fra denne uken kan du også se hvor fullt toget ditt er både i Vy-appen og på stasjonsskjermene på Østlandet og... Les mer »
politi

Sloss om mobil i Bodø – En person skadet

Politi og ambulanse rykket ut til en adresse i Bodø der det var meldt om slagsmål fredag kveld i 19-tiden. Det var tre personer på stedet. To av personene hadde kranglet om... Les mer »
politibil

To tatt på fersken for mobilbruk i bilen på Fauske

En patrulje har gjennomført mobilkontroll i Skippergata og Storgata på Fauske søndag formiddag i 12-tiden. To bilførere fikk bot for bruk av mobil mens man kjører bil, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
apple

Bodø kommune endrer åpningstida på koronatelefonen

Bodø kommune endrer åpningstida på koronatelefonen i helgene, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen. Åpningstiden på lørdag og søndag blir fra 11.00 til 14.00, mens det på ukedagene er som før, åpent fra... Les mer »
nets

Norgesferie ga rekord for betalingskort – Kontanter droppes

I juli satte nordmenn rekord i bruk av betalingskort. Nordmenn sveipet kortet hele 195 855 587 ganger i årets sommermåned, noe som tilsvarer 6,7 % flere transaksjoner sammenlignet med i fjor. Samtidig... Les mer »