juletre

Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

Blir det julefeiring som singel i år også? Da er du ikke alene, mange nordmenn går inn i førjulstiden uten vinterkjæreste. Ifølge Simone Quist Mathiesen, datingekspert i happn, er perioden vi nå... Les mer »
macbook

4 av 10 nordmenn bruker skjerm daglig mens de spiser

I en ny undersøkelse fra HelloFresh svarer 1 av 5 nordmenn at de føler seg mindre stresset når de spiser sammen med andre. – Ro, glede ved matlaging og felles måltider med de... Les mer »
unsplash

Tinder med nyhet før Halloween

Halloweennærmer seg med stormskritt, og verdens mest populære app for å møte nye mennesker avslører en spennende nyhet! Stadig flere av Tinder-brukerne nevner Halloween i sine bioer i oktober, en økning på hele 136 prosent... Les mer »
apple

Fikk 100.000 kroner i dagsbøter: Bodø kommune retter app-feil

Det var etter et tilsyn i mai 2023 at Tilsynet for universell utforming i IKT fant brudd på krav om universell utforming i to skole apper Bodø kommune bruker. Nå har leverandørene... Les mer »
satelitt

Norsk parkeringsapp gjøres tilgjengelig i verdensrommet!

Teknologiselskapet EasyPark Group ønsker romvesener og deres fartøy velkommen til jorden. Nå gjør de – som først i verden – parkeringsappene sine tilgjengelig for nedlastning i verdensrommet. Det er i forbindelse med... Les mer »
iphone

Apple iPhone 15-modellene rett til topps på salgsliste

Etter kun noen dager i salg gikk Apples helt nye iPhone 15 Pro rett til topps på listen over de mest solgte telefonene i Telias kanaler i september. Samsung Galaxy S23 Ultra... Les mer »
ice

Ice gir mer mobildata til samme pris

Ice øker datamengden på populære smarttelefon abonnementer uten å justere prisene. – I en tid hvor prisene stiger, renta går opp og konkurrentene våre gir mindre data til kundene sine, så er... Les mer »
ungdom helse

Guide for single nordmenn: Slik starter du å date igjen

Hvis online-dating føles som et uløselig puslespill i søken etter den ene, er du ikke alene. – Det er litt som det gamle ordtaket om at du må kysse mange frosker for... Les mer »
italia

Italia stopper 5G grunnet strålefare

I Italia har trådløsbransjen igjen fått avslag på sitt ønske om høyere grenseverdier, som er en forutsetning for å kunne rulle ut 5G-nettet. Dermed holder landet fortsatt fast ved sine strålegrenser som... Les mer »
pr-o

Ny undersøkelse: Lite elektronisk likestilling i parforhold

En ny undersøkelse fra OnePoll på vegne av teknologieksperten OnePlus viser at norske kvinner i alle aldre rangerer seg selv som mindre teknologisk kompetente enn menn. Kun 1 av 5 kvinner mener... Les mer »