mat

Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

Hva gjør du hvis du opplever uønsket seksuell oppmerksomhet på julebord? Her er seks tips. – Vi er på full fart inn i julebordsesongen og vi vet at når det blir servert... Les mer »

Markedsføring av Fitline

Vi ser nærmere på PM-Internationals markedsføring – erfaringer med og kritikk av Fitline  PM-International, som eier merket Fitline, er et av verdens største distribusjonsselskap for kosttilskudd og kosmetikk. Men hva skiller selskapet... Les mer »
pynt lys dekor

Kan få sparken for dårlig oppførsel på julebordet

Uakseptabel oppførsel på julebordet kan få konsekvenser for arbeidsforholdet – og i noen tilfeller også gi grunnlag for å si opp den ansatte. På tross av dyrtid, er det trolig mange som... Les mer »
buss

Vil gjøre det enklere for ukrainske lastebilsjåfører å jobbe i Norge

På oppdrag fra Samferdselsdepartementet, sender Statens vegvesen nå et forslag på høring. Forslaget handler om å anerkjenne ukrainernes yrkessjåførutdanning fra hjemlandet i større grad. – Bransjen trenger flere sjåfører, og det er... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Næringsministeren får settestatsråd i tilsettingssak

Det oppnevnes settestatsråd for næringsminister Jan Christian Vestre. Settestatsråden er fiskeri- og havminister Cecilie Myrseth. Næringsminister Jan Christian Vestre har bedt om at det blir oppnevnt en settestatsråd for ham i saker... Les mer »
cv mal

Lanserer Skolelederen.no

Skolelederforbundet lanserer nå en ny digital nettside med nyheter og fagstoff. Målgruppen er Skolelederforbundets 4 500 medlemmer og alle andre som er opptatt av barnehage og skole. – Dette er et viktig skritt for... Les mer »
nito

– Regjeringen satser ikke på framtidas teknologer

– Vi trenger minst 1700 flere IT-studieplasser, sier NITOs studentleder Helene Gundersen i forbindelse med statsbudsjettet som ble lagt fram. – Vi styrer mot et underskudd på 40 000 IT-spesialister i 2030.... Les mer »
nito

NITO om arbeidsgiveravgiften: – Vedum viderefører sitt angrep på kunnskap og kompetanse

– Vi er skuffet over Vedums fortsatte angrep på kunnskap og kompetanse, sier Trond Markussen, president i NITO om regjeringens videreføring av den såkalte midlertidige forhøyede arbeidsgiveravgiften. I statsbudsjettet for 2023 ble... Les mer »
team arbeidsplass

Nesten hver fjerde kvinne tør ikke snakke om mensen på jobb

En ny YouGov-undersøkelse på vegne av Tork, viser at nesten hver fjerde kvinne mellom 18-55 år ikke føler seg komfortable med å snakke om menstruasjon og mensenhelse på jobb. Undersøkelsen viser også... Les mer »
playground

The National ute med albumet «Laugh Track»

Bandet The National overrasker med sitt andre album i år. Dette avslørte bandet nylig på en Homecoming-festival i Cincinnati. Det 12 spor lange albumet «Laugh Track» ble påbegynt under samme innspillingene som... Les mer »