speed heroin

LESERINNLEGG: Narkotika i arbeidslivet

Når en leder oppdager hasj eller amfetaminbruk hos en ansatt, blir gode råd dyre. Usikkerheten om hva de skal gjøre er stor. Er narkotikabruken i Norge et problem i norsk arbeidsliv? Og... Les mer »
strøm

Oppfordring fra LO-lederen til Stortinget: Ikke kast bort tida på politisk spill

Med 81 forslag i Stortinget som spriker i alle retninger, ligger det an til at det kan ta tid før bedriftene som trenger strømstøtten, får den. – De utfordringene vi nå står foran... Les mer »
rettigheter

Halvparten av norske jurister har vurdert å bytte jobb

En fersk undersøkelse avslører at 46 prosent av norske jurister har vurdert å slutte i sin nåværende jobb de siste seks månedene. Det juridiske forlaget Karnov lanserer i dag rapporten «Fremtidens Jurist»,... Les mer »
Parat

Enighet i apotek-meklingen

Parat/Farmasiforbundet og Virke har kommet til enighet i mekling om overenskomst for apotekteknikere og medarbeidere. Det er enighet om endring i arbeidstid fra 36 til 37,5 timer pr. uke, enighet om at... Les mer »
postkasser

Ingen streik i Posten

Partene i meklingen i oppgjøret mellom Posten Norge og Fagforbundet ble enige natt til torsdag 8. september. Dermed blir det ingen streik. – Det har vært en krevende mekling. Vi har fått fram et... Les mer »
rema 1000

Dette er Årets Kjøpmann

Nils Martin Tidemann fra Røros og Kristoffer Norli Svarva fra Krøgenes er kåret til Årets kjøpmann i REMA 1000. Årets Kjøpmann ble kåret på det årlige Riksmøtet til REMA 1000 Norge, der... Les mer »
barn

Eneforsørgere må nå søke om ekstra omsorgsdager

NAV har i sommer endret praksis – og krever nå at arbeidstakere som er alene om omsorgen for barn søker om de ekstra omsorgsdagene de har krav på. Det gjelder også de... Les mer »
utdanning

Flere kommer inn på sitt førstevalg

Ikke siden 2005 har så mange søkere fått tilbud om å begynne på det studiet de har aller mest lyst til. Det har i 2022 vært en økning i antallet studieplasser som... Les mer »
noroff

Ledige studieplasser hos Noroff

I disse dager får mange svar på hovedopptaket til Samordna opptak. For noen er høsten sikret, mens for andre ble det kanskje ikke helt som man hadde tenkt. På Noroff er det... Les mer »
svolvær

Jentene strømmer til ungdomsfiskeordningen

På landsbasis er det bare rundt tre prosent kvinnelige fiskere. I sommerens ungdomsfiske er kjønnsbalansen en helt annen. Så langt har 163 jenter meldt seg på. Også denne våren inviterte Nærings- og... Les mer »