norwegian

Jacob Schram ny konsernsjef i Norwegian

Norwegians styre har i dag ansatt Jacob Schram som ny konsernsjef i selskapet fra 1. januar 2020. Geir Karlsen fortsetter som finansdirektør og visekonsernsjef i selskapet. – Jeg er svært tilfreds med... Les mer »
møte

Ny rapport: Svært mange utsettes for vold og trusler på jobb

Nær halvparten av FOs medlemmer har vært utsatt for vold og trusler det siste året. Ingen andre profesjoner er så utsatt. Det viser en ny Fafo-rapport som ble lansert på FOs landsmøte... Les mer »
Den norske kirke

Kirken vil kartlegge LHBT-utfordringer

Kirkerådets LHBT-utvalg ble nedsatt på Kirkerådets møte i september 2018. Utvalget har en 2-årig funksjonsperiode og skal jobbe ut 2020. Nå undersøker de LHBT-utfordringer. – Kirkelig ansatte med LHBT-identitet melder om utfordringer... Les mer »
læring lærer klasse

Sendte arbeidstakere på norskkurs

Språk og data er viktig i hotell- og restaurantbransjen. Det er det også for Comfort Hotel Kristiansand, som har personale fra mange land og norsk som arbeidsspråk. Flere av de ansatte har... Les mer »
team arbeidsplass

Nytt samtaleverktøy skal gjøre det lettere å snakke om seksuell trakassering på jobb

8 av 10 opplever at det er lite fokus på seksuell trakassering på arbeidsplassen i julebordsesongen. Nå lanseres et nytt samtaleverktøy som skal gjøre det lettere å snakke om seksuell trakassering på... Les mer »
pc laptop

Ny og forbedret webløsning for etter- og videreutdanning

Unit – Direktoratet for IKT og fellestjenester i høyere utdanning og forskning lanserer ny og forbedret webløsning som forenkler og effektiviserer administrasjon av etter- og videreutdanning (EVU). EVUweb gjør det enklere for læresteder, studenter... Les mer »
regnskap økonomi

Likelønnsdagen 2019

I dag, den 14 november, markerer Unio Likelønnsdagen. Fra i dag og ut året jobber kvinner i prinsippet gratis, ifølge en pressemelding fra Unio. For fortsatt er det slik at kvinner bare... Les mer »
utdanning

Treider blir en del av NKI

Som en del av vår satsing på yrkesfaglig utdanning, har Intendia valgt å konsolidere to av skolene i Norge. Fra 01.01.20, vil Treider bli en del av NKI. – Vi mener dette... Les mer »
af-gruppen

AF Gruppen topper lista over mest attraktive entreprenørselskap

I Universums Professional Survey er AF Gruppen sammen med Veidekke den mest attraktive arbeidsgiveren blant entreprenørselskap. Totalt kom selskapet på delt 15. plass i hele kategorien for ingeniører, og ble kåret til... Les mer »
kalkulator

Enighet i oppgjøret for ansatte i arbeiderbevegelsen

Etter lange forhandlinger ble partene nylig enige om oppgjøret for ansatte som følger Landsoverenskomsten mellom Arbeiderbevegelsens arbeidsgiverforening og Handel og kontor i Norge. Etter flere år med moderate oppgjør gis det i... Les mer »