Nytt trekløver klare for «Torpet kjendis» på TV 2

tv2

Bestevenninnene Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre inntar «Torpet kjendis» sammen med Erik Anders Sæter når en ny sesong av sidekonkurransen til «Farmen kjendis» ruller i gang på TV 2 Play 10. januar.

Tirsdag 10. januar 2023 er det sesongpremiere på den sjuende sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2 Direkte og TV 2 Play. Samtidig blir det gjensyn med tre tidligere «Farmen kjendis»-deltakere i sidekonkurransen «Torpet kjendis» på TV 2 Play.

Trioen som i år starter opp på «Torpet kjendis» er artist, influenser og tv-personlighet Erik Anders Sæter, TV 2s værsjef Eli Kari Gjengedal og programleder Ingeborg Myhre. Sammen inntar de Damstua, et lite torp ikke så langt fra «Farmen kjendis»-gården Steinsjøen. Gjennom oppholdet på «Torpet kjendis» kan de få en ny mulighet på «Farmen kjendis».

Les også:  OL i Paris 2024: NRK og Warner Bros. Discovery skal samarbeide

Etter tvekampene på «Farmen kjendis» får de imidlertid selskap av den utslåtte «Farmen kjendis»-deltakeren. Alle disse vil gjennom «Torpet kjendis» også få muligheten til å kjempe seg inn på «Farmen kjendis» igjen.

Den ferske «Torpet kjendis»-trioen er klare for å gi alt for å få en ny «Farmen kjendis»-sjanse.

– Da jeg var med i «Farmen kjendis» var jeg så redd for å gå i kamp. Nå går jeg inn på «Torpet kjendis» med et eget personlig prosjekt, og det er å utfordre meg selv med å gå i kamp, holde roen og sitte trygt i det, forteller Eli Kari Gjengedal, som kom til finaleuka i sesong fem – uten å ha vært i kamp.

Les også:  Verdenscupen i Beijing – Knallsterk pallplass på Eitrem

– Og så gleder jeg meg veldig til å dele opplevelsen med Ingeborg, som er min beste venn, sier Eli Kari.

Og gleden er gjensidig – Ingeborg Myhre er strålende glad for å kunne innta «Torpet kjendis» sammen med sin gode venninne.

– Det blir veldig artig å være på «Torpet kjendis» med min beste venninne, sier Ingeborg.

Myhre var med i den første sesongen av «Farmen kjendis», hvor hun tapte tvekampen mot Ida Gran-Jansen i uke 4. I etterkant uttalte hun at hun tapte tvekampen med vilje.

– Jeg har angret veldig på at jeg ga meg den gangen. Nå vil jeg være med og vise at jeg kan klare det. Ambisjonen er helt klart å gå til finalen, forteller Ingeborg.

Les også:  Historisk EM-bronse i Brazilian Jiu-Jitsu til Norge!

Tredjemann på «Torpet kjendis» er Erik Anders Sæter, som var med i sesong tre av «Farmen kjendis». Da tapte han melkespann-tvekamp mot Svein Østvik i uke 5.

– Jeg har liksom gått rundt og kjent på at jeg hadde noe uoppgjort med «Farmen kjendis»-konseptet. Jeg følte at det var noe jeg burde kunne vinne, og da var det så flaut å ikke klare det. Så nå var tiden inne for å søke revansje, sier Erik Anders.

Sesong fem av «Torpet kjendis» har sesongpremiere på TV 2 Play tirsdag 10. januar 2023.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.