Test: Topp frokost hos Scandic Havet i Bodø

scandic havet

Scandic Havet hotell i Bodø sentrum er byens høyeste bygning og Nord-Norges største konferansehotell med kapasitet i storsalen for opptil 600 personer.

Det er flere nye og sentrale hotell i Bodø sentrum å velge mellom og det er nok lite som skiller hotellene når det gjelder standarden på rom og utsikt. Det viktigste for de fleste besøkende er nok hotellfrokosten.

Bodøposten.no testet derfor frokosten på Scandic Havet i Bodø:

Les også:  Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

Frokost serveres mandag til fredag mellom 06.30 – 09.30 og lørdag til søndag mellom 07.30 – 10.30. Spisesalen ligger i 2. etasje og har utsikt til havnen i Bodø og kysten utenfor.

Spisesalen hadde mange sitteplasser og frokostbuffeten var stor. Det var flere typer brød, knekkebrød, kjeks og frokostblandinger. Det var mange typer pålegg og flere typer wienerbrød, dessuten var det vafler, pannekaker og youghurt. Her finner du også juice, kaffe og annen drikke.

Les også:  22. februar er andelslandbrukets dag!

Det fantes til og med egne seksjoner for matallergier og lignende. Utvalget var i det hele tatt imponerende.

Det som ble testet er nok det de fleste bruker spise og drikke under en frokost. I tillegg var det frukt og grønnsaker, det var i det hele tatt imponerende, det samme var servicen.

Frokostbuffeten ble etterfylt hele tiden og bordene ble ryddet fortløpende. Dessuten var det en hyggelig og avslappet atmosfære, utsikten var et pluss og alt i alt var det en topp opplevelse.

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

Det må bli terningkast 6 for en førsteklasses hotellfrokost hos Scandic Havet hotell i Bodø. Her får du en perfekt start på dagen!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.